Eşimin ikinci evliliği sizce hala seviyormu kuruntu yaptım

enim istediğimde bu idi Allah şahid ama korkuyorum başıma daha kötü şeyler gelirmi acaba insanlar yok bundanda ayrıldı derlerse bu konuyu kardeşime sölemiştim ayrılmayı düşünüyorum diye oda eğer abla ayrılırsan bu kez aileden kimse sevmez senii iyice gözden düşersin dedi eşimin çoçuğuna da seve seve bakardım eğer eşim oğlumu isteseydi ama o istemediği için bende onun çoçuğunu istemiyorum ve o kadar annesine benziyoki annesi olmadığımı biliyo kv varya az aşşa değil bi çok şeyin sebebi o zaten oda eşimin çoçuğunu ayrıdı annesinden kötü anlatıyo ama ben büyüyünce anlatcam annen seni istedi ama babannen vermedi diye bide baamıyo yaşlı hasta çoçuğun dişleri şeker yedirmekten ful çürük onlar acımıyorlar eşimse vicdansız cıktı iyice oğlum deyince korkunc biri oluyo yaşadığım şeyler özgüvenimide kaybettirdi bi seferinde gitmek istedim oğlu yüzünden ailesi ile atıştık sebebse sümükleri ile oynuyo cocuk temizliği sevmiyo evde ikisinede dediğini yaptırıyo her sofrada sümükle oynuyo apma diyorum gözüme baka baka kızdırmak için yapıyo bende yapma artık yeter demiştim babası ve annesi karşı cıktılar geldiğin yere git karışma sen oğluma çoçukta onlara güvendiği için şımarık şımarık hareketler bende artık dayanamadım ve yarılmak istiyorum die eşyalarımı tapladım eşim geldi o sırada önce odaya girdi kıyafetlerimin yarısından fazlasını yaktı sonrada beni zorla odaya koydu ve üstümden tam 1 gün kapıyı kilitledi gidemezsin diye tabi internetinde fişini cekti telefonum zaten yok ac susuz 1 gün kaldım sonra ertesi günde geldi özür diledi yok auzatmayalım dedi ben yine sustum çoçuğuna bişey demedim ağladım ağladım ama gecmiyo inanın yalan değil yaşadıklarım bunlar hikaye değil bazıları inanmak istemiyo bu formda eşime ilk evlenirken anlaşmıştık ben dedimki bak beni oğlum var biz birbirimize çok düşkünüz asla ayrılamam diye oda tamam dedi senin çoçuğun benim çoçuğum dedi ama şimdi hepsi unutuldu bundanda ayrılırsam korkuyorum çok korkuyorum bi dekızım var daha 10 aylık ne olur nasıl olur bilemiyorum ailem iyi bi aile değilki bir tek kardeşim var oda seneye askere gidecek çırpınıyorum ama batıyorum dibe eşimlede zaten sorunlar var başka türlü içki içer arada bir ama istemem ben sigara içer istemem yani bunlarında sözü vardı şimdi hepsi yalan oldu evim eşyalarım vardı düzenim vardı işler kötü gitti yaşlı ailesinin yanına ilceye taşınmak zorunda kaldım bide eski eşim ayrılmış diye duydum eşinden oda bi bela zaten uğraşır benimle oğlumu görmek istiyorumya korkuyorum işte ikisinden biri tarafından öldürülmekten öbürü serseri kuyruk acısı var buda ayrılırsan öldürürüm seni diyo bende ortada zaten ölüyorum bu yaşta ((

Bak ugras diyorum mutlaka ugras agla sizla bende ikinci defa evlendim bende buradaki bi cok kadindan daha cok sabirli davranmak zorunda kaliyorum ufak meseleler ayriligi getirir diye sorunumuz yok yanlis anlasilmasin ama altan aliyorum fakat ona soylemistim sen benle evlenmek isteyerek lutuf yapmiyosun bilesin ona o duyguyu hic vermedim ailemde tek tek konustu acik acik evlenmeden once gelen 16 ayda oglymla hep gorustu hep disari cikardi ve alisti bu surecte oglumu biyolojik babasi gormek istedi 19 ayllkkken ilk kez ve son oldu hungur hungur agladi paylasamam diye gecirdigimiz bu surec bu hale getirdi bizi en basindan evladin yaninda olsaydi kabullenememe durumu olmazdi sanirim 2 yildir oglunla nd telde ns yuzyuxe gorusmuyosun d

ne güzel senin eşin sözünü tutmuş ama benimki .... içimden gelen ne biliyomusunuz kimseler duymadan kızımıda almak ve kardeşimin evine gitmek ve oraya gittiğimde boşanma davasını acmak ya kabul edecek oğlumuda yada beni kaybedecek tabi kızınıda aten eşim diyorumya saldı kendini ama dün akşam bi arkadaşı ile konuşamalrını okudum face den tabi haberi yok diyorki 2. ye evlendim çok mutluyum gencleşiyorum diğeri namussuzluk eti ama eşim bana cok iyi bakıyo bide cok merak ettim siz eşiizin daha evvelki evliliğinden olan evindemi oturuyorsunuz istemezseniz sölemeyin mera ettim naıl bi duygu bana bide bu koyuyo
herrataftan daralıyorm yani

Hayir benim esim bekardi ilk evliligi brnim benim onceki evliligimdeki oturdugum evde oturuyorum ams benim icin hersey bittigi icin bi anlami yok esin icinde biyle dusun bi ani bisey canlanmiyo yani goxumde herseyi degistirdik biz laminattan dolaolara duvarlara odalara kadar 4 ay oldu tasinali 4 ayda kirada oturduk
Once esinle konus diyorum sonra polise filan git durumu anlat seni cocugunla konustursanlar esinde asla duymasin soylemede sonra yoluna bak

Bundan sonraki sayfaları okumaya bile gerek yok. Benimde senin gibi bir kız kardeşim var, 2. eşi çocuğunu istemiyor ve oda çocuğunu görmüyor

Büyük konuşmak,kınamak istemiyorum ama elimde değil öfkeleniyorum arkadaş

Dünyada evlattan büyük hangi sevgi var, ne demek istemiyor, hangi hadle, kimmiş

Kendisi de evlat sahibi olan bir insanın,hayat arkadaşının evladını istememesine dayanamıyorum, koca için evlattan geçen kadınlara hiç dayanamıyorum. Buna kendi kardeşim de dahil, yapmayın Allah aşkına yok göstermedi, yok evlenmemi istemedi....

Benim anne babamda ayrıldı, ailemde bir sürü boşanma var, konu evladı olduğu zaman dünyayı yıkardı rahmetli, ne dayaklar yedi babamdan birimizden bile vazgeçmedi, anlamıyorum, aklım almıyor...

Anadan ayrı bir evlat, yaralı bir kuzu off off

Ayaklarının üzerine bas, evladına sahip çık, yanına almasan bile görmekten vazgeçme, evladını kaybetme, vazgeçme...

Oğlum inşllh affeder beni en son aradığımda konuşmak istememişti çoçuğumuda doldurmuşlar ama elimden geleni yapacağım gelmeyenide tabii ailem silcek beni ayrıldığım için eşim keisn boşar beni

birde o kadar kıskanc ki ama tam çözemedim kıskanclıkmı yoksa korkaklıkmı giderim diye mi korkuyo hiç bir yere cıkmama izin vermiyo temelli abarttı yani ilk başta kabul ettiği kılık kıyafetime karışır oldu yetti artık yani

İnsanın bir evladını geride bırakması çok zordur okuduklarımdan anladığım kadarı ile eşinizden boşandıktan sonra çalışırken çocuğunuza bakamayacağınızı düşünmüşsünüz, bakıcı tutsaydınız, aileniz yok mu sizin? kimseniz, size yardımcı olacak komşunuz.. neyse iş işten geçmiş şimdi diyorsunuz ki memur olacağım, maaşım olacak çocuğumu alacağım... Bunu ikinci evliliği yapmadan yapsaydınız daha iyi olmaz mıydı? Hiç mi yol göstereniniz akıl vereniniz yok? Kapı komşunuza çıtlatsanız o bile akıl verirdi size... Pes...

İkinci evlilik, ikinci çocuk... geri de bir çocuk daha..
Demişsiniz ya kız çocuğunun boynu bükük olur diye sanıyor musunuz ki erkek çocuğunun kalmıyor? Anneler gününde o yavru kime gidiyor? Okulda herkesin ailesi geldiğinde onun kimi gidiyor? .kızı erkeği yok bu işin evladı var... Evlat denilince akan sular durur.

Bence boşverin siz oğlunuzu filan, çocuk emin ellerde, düzeni de kurulmuş memur olsanız da almayın. Ne diyeceksiniz ki zaten o çocuğa kusura bakma oğlum ben evlendim, bir de başka çocuğum oldu bak buda senin kız kardeşin..Sana yapamadıklarımı ona yaptım, onu sevdim, onu okşadım. İnsanlar çocukları için hayatlarından vazgeçiyor evet ama ben bencilliğimden vaz geçemedim... mi?

Siz bence kendi hayatınızı yaşayın, eşinizi size nasıl ilgi duyurursunuz onu okuyun? Diğer forum sayfalarında güzellik bakım yerleri var, oralara bakın fikir verir.. ama burada oğlum, eşim, kızım diye dert yanmayın!

sizin sorununuz galiba bu.. aşırı sevgi size iyi gelmemiş herhalde.. anlattıklarınızdan eşinizin eski eşini düşündüğüyle ilgili hiç ama hiç bişey çıkaramadımmm...maden 2. kez tekrar evlendiniz lütfen mutlu olmaya çalışın..çünkü çok sıkıntılı bi eşiniz var gibi gelmedi bana..
sizi çıkarmıyorsa birlikte bişeyler yapmaya çalışın..

BEN bu konudan bişey anlamadım yaa..
hayır konu eşinin ilk eşi demi????onu düşünüyormu acaba aklına geliyormu acaba diye konu açmışşsın..kıskançlıklar yapıp hem kendini hem eşini bunaltmışşsın sonraki sayfalara baktıkça şaşırıyorum..boşanmaktan eşinden ayrılmaktan bahsediyosun..
bence sen ne istediğini bilmiyosun

Bahanelerinize sıkı sıkı sarılmışsınız.
Burada kimsenin söylediği kulağınıza girmiyor.
Eşiniz vicdansızın teki!
Kendi çocuğuna, canından bir parçaya bile babalık yapmayı reddeden bir erkek müsveddesi.
Kapımdaki kedi bile üzerine taş atılırken yavrusuna siper oluyor.
Ne diyeyim.
Ağır olacak ama siz müthiş bir ikili olmuşsunuz.
Giyinin, süslenin, eşinize hoş görünün. Alttan alın, kavga etmeyin. Ne de olsa evladından sevgisini esirgeyen adam size yıllardır görmediğiniz sevgiyi yaşatıyor.
Çocuk dediğin nedir ki? Her yerde yapılır, her yerde büyür. Gelene rızık var nasıl olsa!
Allah beyimize zeval vermesin.

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle yazdığım konuya hoş yada hoş olmayan yorumlar yaptığınız için çok tşk ederim.Ama bi kez daha ayrılmak inanın çok zor geliyor bir anda uzun zamnadır ki bu konu dışında hareket ediyoruz .Enson eşim face de bi arkadaşı ile konuşmuş ve ben ondan habersiz okudum
diyor ki asker arkadaşına yeniden evlendim diğeri namussuzluk etti şimdi yaklaşık 3 yıl olcak evleneli çok mutluyum bana eşim çok iyi bakıyo diyo ilk defa böle bi düşünesşinden haberim oldu çok mutlu oldum eşim bana hiç 2. eşi olduğumu hisettirmedi ama ben takılıyorum oda galiba psikolojik eşim in daha kötü bi lafını duymadım şimdi bu konuyu acarsam tamamen değişir biliyorum ayrılığı unut demişti bana ne olursa olsun dedi sen evliliği oyuncakmı sandın demişti enson oğlumu istiyorum desem eski eşine mi gitcen der eminim
oğlumdan haber almıştım gecen 2 ay evvel çok büyüdüğünü bana benzediğini ve beni çok özlediğini duydum dayanamıyorum ama ortalık karışacak diyede korkuyorum acıkcası kimseden değilde o ne yapacağı adam varya onun yüzünü görmek stemiyorum acıkcası şimdi oğlumu bahane edecek gelecek bide dengesiz dir nanın bahane üretmiyorum bide bana saldırı eşim zaten yanlız göndermezne olura olsun ona bişey yapar yani korkuyorum tv lerde izliyorum bişey olur diye anlayın aradaşlar yaaa wallahi bahane değil bu kez biri ölür diye korkuyorum o mikrop zaten sayıklayıp duuyormuş komşu söledi kv annesini bulur bundan baba olmaz diyormuş yazık kızada çok çektirdi diyormuş ve diyormuşki keşke geri gelme gibi bi ihtimal olsada gelse diyormuş kv beni çok severdi oğluma çok iyi baktığından şüphe bile yok ama köpek dam yokmu pislik oğlumunda pisikolojisini bozmuştu benimde umarım nlıyorunuzdur beni evlendi 2 ay dayandı kadın dövmüş kadında gitmiş off ff

herkesin hayatı kendine zor elbette..

insanlar evlenir ayrılabilir hayat bu herşey insanın başına gelebilir.. anlattığınız hiç bir cümleye takılmadım ama;

ben sizin aylarca çocuğunuzu görememenizi anlayamam kusura bakmayın...

uzaktanda olsa saklı gizli de olsa görmeliydiniz nasıl dayanabildiniz buna

bazen eşim bana diyor ki kızları anneme bırakalım 2 saatliğine gezelim sinemaya gidelim.. bırakamıyorum..

ayrılmışta olsanız onu haftada bir ya da ne bileyim en azından ayda bir görme hakkınız şansınız yok mu.

çok üzüldüm oğlunuza ben (

Annelik duygusuna sahip bir anne kim olursa olsun ölümü bile göze alır yavrusunu görür.birak kocadan korkmayi
Hayvanlarla ilgili belgesller var biraz izleyin annelik nasil ogrenin.
Ve daha fazla bahane uretmeyin komik oluyor.

konu başta çok seven,kıskanan kadınken,sonradan kocasına kızan boşanmayı düşünen birine dönüşmüş.sonra tekrar başa dönmüş.ne değişken fikirlisiniz.kim ne derse ona gidiyorsunuz,oğlunuz dışında ama

Eşim bana ne o eski kocanamı gitcen dese onun üzerine elime ne gecerse fırlatırım sanırım ücra bir yerde geri kafalı kişilerle yasıyorsunuz o zaman sızınde boyle dusunmenız lazım esınızın oglu yanınızda olduguna gore her an esınız eskı karısına gıdebılır
Allah senın esınıde cocugunu hıc bır yere sıgdıramamayı yasatsın ona ..
ben sıze yardım edıcem dedım
en azından bır polis merkezıne gıderdınız gıdemezmıydınız ne yanı hapıs hayatımı yasıyorsun nesın sen dunya guzelımı i cokmu alımlısın gıderdın pıolıse boyleyken boyle derdın
cocugunla telefonda gorustururlerdı
sosyal hızmetlerden adam ayarlayıp esınızı ıkna etmeye calısırlardı

ınanamıyorum sana ya gercekten hıcbırsey ıcın caba sarf etme ama sızlan.böyle gelmıs boyle gıder keske eskı kcoandan ayrılmasaydın

7 yıldır görmediğiniz sevgiyi gördüğünüz için ne düşüneceğinizden bile bihabersizsin o kadar kendinizden geçmişsiniz
ama orda kalan zavallı çocuğun ne düşüneceği aklınıza bile gelmiyor
hayat böyle işte

Sizi özlediğini duyduğunuz oğlunuzu görmeye gitmiyorsunuz çünkü yeni kocanızdan mı korkuyorsunuz.
Rabbim sizin gibileri bildiği gibi yapsın.
Ne kocaymış be

Son düzenleme:
Size söylenebilecek çok şey varken ne yazık ki sözcükleri seçmem ve inceltmem gerekiyor.Ben bir anneyim çok şükür bir oğlum var.İşten gelene kadar napıyor diye düşündüğüm , yemek yemediğinde üzüldüğüm, hastalandığında varlığımla güç verdiğim bir oğlum var.Hayat karşımıza ne çıkarır bilinmez ama bildiğim tek şey şu ki dünya üstüme yıkılsa ben oğlumu bırakmam ona annesizliğin ezikliğini yaşatmam.Neymiş oğlunun sözleri yeni eşini kırmış eşin bu sözlere alınmış o nedenle oğlunla görüşmen yasakmış ve açıklaması kendisinin de ilk çocuğuyla ilgilenmiyor olmasıymış.Benim okurken içim yandı günahsız o iki çocuğa.Siz para içinde yüzseniz bile huzurlu olamazsınız çünkü sizizn üzerinizde iki masumun hakkı var.Bence siz kocanızla aşk dolu günler geçirmeye devam edin tatlı sözlerine yine kanın ama unutmayın sizin kocanız karısını boşayınca çocuğunu da unutan bir adam.Yani günün birinde sizden de vazgeçerse siz bu sefer de kızınızla baş başa kalacaksınız. Ve yıllar sonra sizden nefret eden bir delikanlıyla karşılacaksınız annesizliği her an yaşamış, hayatı boyunca bir yanı hep ezik kalmış belki de bu yüzden kadınlardan nefret etmiş bir delikanlıyla.

ilk zamanlar hiçde dayanamadım zaten ölmek bile istedim zaten psikolojim pekde iyi değil eşime hayatı zehirde ettim ama ne yaptıysam bırakıp gitmeme izn vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…