- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
yazmayayım dedim ama dayanamadım. Konu sahibi insanlar sizi sözleriyle resmen dövüyorlar, siz sakin sakin cevap veriyorsunuz. Bu nasıl bir ruh halidir anlamadım. Ya öfke kontrolü konusunda aşmışsınız, ya da başka bir şey var adını koyamıyorum...
Ayril o zaman. Merak etme kizi sana verir mahkeme. Tabii sen gercekten ayrilmak ister misin?
Ne demek sen oglunu benden cok seviyorsun. Ne hakla soyler bunu sana. Esin olacak kisi duygusuz tam bir odun.sen diyemedin mi tabiiki oglumu cok seviyorum. Ben esime bile. Diyorum. Allah merhanet versin kalbinize. Zavalli yavrucak.
çocuğunuzu istemeyen biadamdan çocuk yapmışsınız bişey demek istemiyorum başka....[/QUOTEkızıma hamile kaldıktan sonra istemedi oğlumu ama ben onun çoçuğunu her an görüyorum o oğlumun sesini duymama bile izin vermedi
tşk ederim ismini versem 118 de cıkar ama ev telefonu var evde oda kayınvalidemlerin kaldığı odada benim cep telefonum yok eşim almıyo arayacağım diye yaşlılarya odadan cıkmıyolar arasam uğraşsam sorarlar eşime sölerler panik olurlar yani
nasıl sana bunu yapalar kımsenın hakkı yokkı buna ya ıonlarda anne degılmı bak bır gun ben daha nısanlıydım sanırım kv bana bısey sordu hanı hafta ıcı xxx kımde kalacak gıbılerıne geldı acık acıks oru bıle degıldı dedımkı anne bak sen nasıl evlatlarını sevıyorsun bende oglumu cok sevıyorum tabıkı bende kalacak ben aksam alıp sabah bırakıcam dedım oda yok ben zaten oyle hanı bırak dıye demedım yavrum fılan dedı ama bır dahada sıkar yanı boyle bı konu acmak bana veshasıl yaklasık 3 ay aksam aldım sabah 6da yollara dustum yuruyerek annemlere bıraktım cocugumu sımdı annem sabahları gelıyor aksamları gene alıyorum bılmıyorum ınsanlıktan nasıblerını almamızlar kalblerı tas baglamıs bılmıyorum allah karsılastırmasın ama ben o adamdan olan cocuga sevgı besleyemezdım cunku sunu unutma 2 tane cocuk zıyan durumda
esının cocuguna bı baglılık hıssetmıyorsun sanırım ılgılenmıyormussunuz yanı aynı evde olsanız bıle
bunu gecıyorum kendı evladınız anneden kopmus baba zaten ıste babaannede yaslı
ustunu mavı gıydırse altına mor gıydırır ne bılım kulaklarını temızlemek aklına gelmez bakkaldan donane almak bılmez alsa bıle tıyatrıya goturemez goturse bıle sınemayı akıl edemez daha bır tulu sey elbetet keske her cocuk kendı annesının babasının yanında buyuse fakat
ben sunu hep soyluyorum babadan kalan cok zıyan olmuyor ıllada anne ıstısnalar harıc onu sıgdıracak bıryer buluyor yasıyor cok azı sıddet goruyordur bagırmaları gecırıyorum onlar olabılır , ama anneden kalan cocuklar zıyan durumda su haslayıp dokenınden tutta yemek vermeyenıne kapının onune atıp ustu bası maaf olana kadar aksamı edıyorlar kı bunlar hafıfı
ben senın yerınde olsam bosanırdım suanda kızınla ılgılı kucuk dıyosun boynu bukuk olur dıyosunda umursamazdım sanırım o kız cocugunu
senın kendı esın cocugunu yanında tutuyor sen cocugunu ne gorebılıyosun ne arayabılıyorsun ıslerınız rast gıtmez sızın
anlatmaya uğraşma artık
kimsenin bi şey yaptığı yok
kendi kendine yapıyor her şeyi
aynen arkadaşım tam bilfiğin gibi ama ben eşim kadar vicdansız olamadım ne yazıkkiNASIL SANA bunu yapalar kımsenın hakkı yokkı buna ya ıonlarda anne degılmı bak bır gun ben daha nısanlıydım sanırım kv bana bısey sordu hanı hafta ıcı xxx kımde kalacak gıbılerıne geldı acık acıks oru bıle degıldı dedımkı anne bak sen nasıl evlatlarını sevıyorsun bende oglumu cok sevıyorum tabıkı bende kalacak ben aksam alıp sabah bırakıcam dedım oda yok ben zaten oyle hanı bırak dıye demedım yavrum fılan dedı ama bır dahada sıkar yanı boyle bı konu acmak bana veshasıl yaklasık 3 ay aksam aldım sabah 6da yollara dustum yuruyerek annemlere bıraktım cocugumu sımdı annem sabahları gelıyor aksamları gene alıyorum bılmıyorum ınsanlıktan nasıblerını almamızlar kalblerı tas baglamıs bılmıyorum allah karsılastırmasın ama ben o adamdan olan cocuga sevgı besleyemezdım cunku sunu unutma 2 tane cocuk zıyan durumda
esının cocuguna bı baglılık hıssetmıyorsun sanırım ılgılenmıyormussunuz yanı aynı evde olsanız bıle
bunu gecıyorum kendı evladınız anneden kopmus baba zaten ıste babaannede yaslı
ustunu mavı gıydırse altına mor gıydırır ne bılım kulaklarını temızlemek aklına gelmez bakkaldan donane almak bılmez alsa bıle tıyatrıya goturemez goturse bıle sınemayı akıl edemez daha bır tulu sey elbetet keske her cocuk kendı annesının babasının yanında buyuse fakat
ben sunu hep soyluyorum babadan kalan cok zıyan olmuyor ıllada anne ıstısnalar harıc onu sıgdıracak bıryer buluyor yasıyor cok azı sıddet goruyordur bagırmaları gecırıyorum onlar olabılır , ama anneden kalan cocuklar zıyan durumda su haslayıp dokenınden tutta yemek vermeyenıne kapının onune atıp ustu bası maaf olana kadar aksamı edıyorlar kı bunlar hafıfı
ben senın yerınde olsam bosanırdım suanda kızınla ılgılı kucuk dıyosun boynu bukuk olur dıyosunda umursamazdım sanırım o kız cocugunu
senın kendı esın cocugunu yanında tutuyor sen cocugunu ne gorebılıyosun ne arayabılıyorsun ıslerınız rast gıtmez sızın
valla kafayı yicem. bi konu başlığına bakıyorum, bir gelinen noktaya bakıyorum. konu sahibi sen asıl derdinin ne olduğunu biliyor musun gerçekten? Sanki bir film izliyorum : Romantik komedi tadında başlayıp Küçük Emrah ile bitiyor...
anlatmaya uğraşma artık
kimsenin bi şey yaptığı yok
kendi kendine yapıyor her şeyi
aynen arkadaşım tam bilfiğin gibi ama ben eşim kadar vicdansız olamadım ne yazıkki
onun çoçuğu istiyor diye tatlısını yaparım sevdiği yemekleri yaparım ama yaşlılar daha dediğini bile anlamıyolar yani bişey hissetmiyorum ama çoçuk nihayetinde aynı oğlum gibi bi sucu yok ama yrılırsam kızımı bırakırsam yine yanı şey olmuyormu arkadaşım sizce onu koz olarak kullanıyo
o zaman kv soyle agla yanlarında bende cocugumu ısıtyorum anne sen nasıl anneysen yanımıza alalım de bılmem ne ıcerıden ısle ya
olmazkı boyle
sen ıyı yapıyosun ben yapamam ya yakarım o cocukları bılmıyorum ben ogluma cok duskunum hastalık derecesınde baglıyım dıyebılırım kucucuk yasında bıle gece yatarken dua okuyorum ben ona o seslı dınlıyor
dıyorumkı Allahım bizde xxx ayırma saglıkla huzurla yanı basımızda buyusun , 3 yasında anlıyor dıyorkı ben sızı hıc bırakmıcam annecım bırakamam dıyor paca kadar cocuk tek basına tuvbalet ıhtıyacını bıle goremıyor..
mutlaka savas mutlaka
asla pes etmedim zaten kpss ye hazırlanıyorum inşallah kazanmak için elimden gelen herşeyi yapacağım eğer kazanırsam eşime o zman diyeceğim diyeceğimki bak memur oldum kendime bakabilirim ben oğlumu istiyorum eğer kaybetmek istemiyorsan oğlumu alalım yok istemiyorsan bende seni istemiyorum hadi Allh yolunu acık etsin diyeceğim eğer kazanamazsam yinede ayrılcam artık dayanamıyorum boğuluyorum cünkü zaten beni tanıyanlar diyorki ya xx nasıl dayanıyorsun zaten eski halim de yok inan eski xx olmadığımı tanıyanlarda diyor sabret diyorlar ama bittim artık o kadarz ayıfladımki iştahım yok tadı yok ilk zamanlar rüyalarımda kabuslarla uyanıyordum ama şimdi rabbime dua ediyorum yardım diliyorum merhamet diliyorum tek dayanağım bu eşim seviyorum seni diyor eğer sevmiyorum git derse seve seve giderim oda diyor kızınca koş koş oğluna diyor ben onun çoçuğuna yinede acıyorum banyosunu yaptırıyor tırnaklarını kesiyorum bana zaten xx anne diyor kıyamıyorum beni sevdiğini hissediyorum ama yüz veremiyorum sevemiyorum içimde oğlum diyemiyorum onada üzülüyorum annesi arayıp sormuyo istediği halde ama ben oğlumu istiyorum eşim izin vermiyo ayırdı bizi içim bomboş ona karşı tek idealim bu sınav kazanırsam oğluma affettircem kendimi ve asla oğlumve kızımdan ayrılmayacağım onlar için savaşacağım isteğim bu rabbim kalbimi biliyor ama eşimin çoçuğunada kıyamıyorum eşim hiç sevmediğini ölüyo onada üzülüyorum beni oğlu çok seviyo ama karıştırmıyorlar cıkarları dışında işte ben zaten öle dövme taraftarı değilim ama bırakmadılar eşim istemedi işte
asla pes etmedim zaten kpss ye hazırlanıyorum inşallah kazanmak için elimden gelen herşeyi yapacağım eğer kazanırsam eşime o zman diyeceğim diyeceğimki bak memur oldum kendime bakabilirim ben oğlumu istiyorum eğer kaybetmek istemiyorsan oğlumu alalım yok istemiyorsan bende seni istemiyorum hadi Allh yolunu acık etsin diyeceğim eğer kazanamazsam yinede ayrılcam artık dayanamıyorum boğuluyorum cünkü zaten beni tanıyanlar diyorki ya xx nasıl dayanıyorsun zaten eski halim de yok inan eski xx olmadığımı tanıyanlarda diyor sabret diyorlar ama bittim artık o kadarz ayıfladımki iştahım yok tadı yok ilk zamanlar rüyalarımda kabuslarla uyanıyordum ama şimdi rabbime dua ediyorum yardım diliyorum merhamet diliyorum tek dayanağım bu eşim seviyorum seni diyor eğer sevmiyorum git derse seve seve giderim oda diyor kızınca koş koş oğluna diyor ben onun çoçuğuna yinede acıyorum banyosunu yaptırıyor tırnaklarını kesiyorum bana zaten xx anne diyor kıyamıyorum beni sevdiğini hissediyorum ama yüz veremiyorum sevemiyorum içimde oğlum diyemiyorum onada üzülüyorum annesi arayıp sormuyo istediği halde ama ben oğlumu istiyorum eşim izin vermiyo ayırdı bizi içim bomboş ona karşı tek idealim bu sınav kazanırsam oğluma affettircem kendimi ve asla oğlumve kızımdan ayrılmayacağım onlar için savaşacağım isteğim bu rabbim kalbimi biliyor ama eşimin çoçuğunada kıyamıyorum eşim hiç sevmediğini ölüyo onada üzülüyorum beni oğlu çok seviyo ama karıştırmıyorlar cıkarları dışında işte ben zaten öle dövme taraftarı değilim ama bırakmadılar eşim istemedi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?