Eşimin ikinci evliliği sizce hala seviyormu kuruntu yaptım

cünkü haklılar bende içimde çok çeliştim ne acılar cektim arkadaşım dedim öbürü kötü idi oğlum vardı bununla oğlumu inanın bile bile şartlarımı babul ede ede evendim ama döndü değişti oğlumu kıskanıyo sanki yani o kadar şeyler yaşadımki okuyucuların yorumların akızamıyorum ama ne yapayım ailem düzgün değil anlayı işte sahip cıkmazlar bir tek kardeşim var evli oda abla diyor ben varım diyor ne olursa osun diyor

ewet aynen öle ama işine gelen konularda bide konuyu değiştirme huyu yokmu hiç sormayın ayrılırsam kardeşimin yanında yaşaak zorundayım kardeşimin hanımı bakar kızıma olumuda alırım yanıma ilerde işim de ilerleyince evde tutarım evlenmeden yaşarım zaten ben evlenmek istememiştim ilk başta eşimle öle tatlı dilli ve iknası yüksekki inanın nasılda kandırdı beni

NASIL SANA bunu yapalar kımsenın hakkı yokkı buna ya ıonlarda anne degılmı bak bır gun ben daha nısanlıydım sanırım kv bana bısey sordu hanı hafta ıcı xxx kımde kalacak gıbılerıne geldı acık acıks oru bıle degıldı dedımkı anne bak sen nasıl evlatlarını sevıyorsun bende oglumu cok sevıyorum tabıkı bende kalacak ben aksam alıp sabah bırakıcam dedım oda yok ben zaten oyle hanı bırak dıye demedım yavrum fılan dedı ama bır dahada sıkar yanı boyle bı konu acmak bana veshasıl yaklasık 3 ay aksam aldım sabah 6da yollara dustum yuruyerek annemlere bıraktım cocugumu sımdı annem sabahları gelıyor aksamları gene alıyorum bılmıyorum ınsanlıktan nasıblerını almamızlar kalblerı tas baglamıs bılmıyorum allah karsılastırmasın ama ben o adamdan olan cocuga sevgı besleyemezdım cunku sunu unutma 2 tane cocuk zıyan durumda
esının cocuguna bı baglılık hıssetmıyorsun sanırım ılgılenmıyormussunuz yanı aynı evde olsanız bıle
bunu gecıyorum kendı evladınız anneden kopmus baba zaten ıste babaannede yaslı
ustunu mavı gıydırse altına mor gıydırır ne bılım kulaklarını temızlemek aklına gelmez bakkaldan donane almak bılmez alsa bıle tıyatrıya goturemez goturse bıle sınemayı akıl edemez daha bır tulu sey elbetet keske her cocuk kendı annesının babasının yanında buyuse fakat
ben sunu hep soyluyorum babadan kalan cok zıyan olmuyor ıllada anne ıstısnalar harıc onu sıgdıracak bıryer buluyor yasıyor cok azı sıddet goruyordur bagırmaları gecırıyorum onlar olabılır , ama anneden kalan cocuklar zıyan durumda su haslayıp dokenınden tutta yemek vermeyenıne kapının onune atıp ustu bası maaf olana kadar aksamı edıyorlar kı bunlar hafıfı

ben senın yerınde olsam bosanırdım suanda kızınla ılgılı kucuk dıyosun boynu bukuk olur dıyosunda umursamazdım sanırım o kız cocugunu
senın kendı esın cocugunu yanında tutuyor sen cocugunu ne gorebılıyosun ne arayabılıyorsun ıslerınız rast gıtmez sızın

valla kafayı yicem. bi konu başlığına bakıyorum, bir gelinen noktaya bakıyorum. konu sahibi sen asıl derdinin ne olduğunu biliyor musun gerçekten? Sanki bir film izliyorum : Romantik komedi tadında başlayıp Küçük Emrah ile bitiyor...

anlatmaya uğraşma artık
kimsenin bi şey yaptığı yok
kendi kendine yapıyor her şeyi

aynen arkadaşım tam bilfiğin gibi ama ben eşim kadar vicdansız olamadım ne yazıkki
onun çoçuğu istiyor diye tatlısını yaparım sevdiği yemekleri yaparım ama yaşlılar daha dediğini bile anlamıyolar yani bişey hissetmiyorum ama çoçuk nihayetinde aynı oğlum gibi bi sucu yok ama yrılırsam kızımı bırakırsam yine yanı şey olmuyormu arkadaşım sizce onu koz olarak kullanıyo

malesef gelinen nokta benim asıl canımın yandığı yokta arkadaşım aklımdan cıkmıyor cıkmazda aa çok farklı gelsede inanın böle hayatlar var

anlatmaya uğraşma artık
kimsenin bi şey yaptığı yok
kendi kendine yapıyor her şeyi

neyi kendim yapıyorum arkadaşım böle olmasını kim ister hepimiz kadın değilmiyiz anne vaya anne adayı herkes mükemel mi rabbim acı vermesin kimseye sevdiklerinden ayırmasın tabi ama yıllardır yaşadığım olaylar bende psikolojik daralma yaptı artık neyin doğru neyin yanlış olduğuna inanın kara veremiyorum ama şunu bilin istiyorum asla ama asla böle olmasını istemezdim zaten sindiremiyorum bu haksızlığa

o zaman kv soyle agla yanlarında bende cocugumu ısıtyorum anne sen nasıl anneysen yanımıza alalım de bılmem ne ıcerıden ısle ya
olmazkı boyle
sen ıyı yapıyosun ben yapamam ya yakarım o cocukları bılmıyorum ben ogluma cok duskunum hastalık derecesınde baglıyım dıyebılırım kucucuk yasında bıle gece yatarken dua okuyorum ben ona o seslı dınlıyor
dıyorumkı Allahım bizde xxx ayırma saglıkla huzurla yanı basımızda buyusun , 3 yasında anlıyor dıyorkı ben sızı hıc bırakmıcam annecım bırakamam dıyor paca kadar cocuk tek basına tuvbalet ıhtıyacını bıle goremıyor..
mutlaka savas mutlaka

Son düzenleme:

asla pes etmedim zaten kpss ye hazırlanıyorum inşallah kazanmak için elimden gelen herşeyi yapacağım eğer kazanırsam eşime o zman diyeceğim diyeceğimki bak memur oldum kendime bakabilirim ben oğlumu istiyorum eğer kaybetmek istemiyorsan oğlumu alalım yok istemiyorsan bende seni istemiyorum hadi Allh yolunu acık etsin diyeceğim eğer kazanamazsam yinede ayrılcam artık dayanamıyorum boğuluyorum cünkü zaten beni tanıyanlar diyorki ya xx nasıl dayanıyorsun zaten eski halim de yok inan eski xx olmadığımı tanıyanlarda diyor sabret diyorlar ama bittim artık o kadarz ayıfladımki iştahım yok tadı yok ilk zamanlar rüyalarımda kabuslarla uyanıyordum ama şimdi rabbime dua ediyorum yardım diliyorum merhamet diliyorum tek dayanağım bu eşim seviyorum seni diyor eğer sevmiyorum git derse seve seve giderim oda diyor kızınca koş koş oğluna diyor ben onun çoçuğuna yinede acıyorum banyosunu yaptırıyor tırnaklarını kesiyorum bana zaten xx anne diyor kıyamıyorum beni sevdiğini hissediyorum ama yüz veremiyorum sevemiyorum içimde oğlum diyemiyorum onada üzülüyorum annesi arayıp sormuyo istediği halde ama ben oğlumu istiyorum eşim izin vermiyo ayırdı bizi içim bomboş ona karşı tek idealim bu sınav kazanırsam oğluma affettircem kendimi ve asla oğlumve kızımdan ayrılmayacağım onlar için savaşacağım isteğim bu rabbim kalbimi biliyor ama eşimin çoçuğunada kıyamıyorum eşim hiç sevmediğini ölüyo onada üzülüyorum beni oğlu çok seviyo ama karıştırmıyorlar cıkarları dışında işte ben zaten öle dövme taraftarı değilim ama bırakmadılar eşim istemedi işte

Kusura bakma sen mazeret uretiyorsun. Oglunu gormek istesen görürsün. Ben oyle bir durumda olsam yikarim ortaligi ayaga kaldiririm yine görürüm oglumu.polisi var, adaleti var. Kaldi ki esin istemiyor diye gormuyorsun onu. Ya ben de anneyim ama yavrularimda 1 gun bile ayri kalamam. Allah ayirmasin diye dua ederim. Sen hic ozlemiyormusun kokusunu. Bence senin derdin oglun degil. Konu basliginda oldufu gib kocan. Yorum yapanlar üstüne geldi diye oğlum diye sayiklamaya başladın. Bence cok gec olmadan silkelen ,kendine gel ve oglunu gör. Hiçbir sey mazeret olamaz. Her gecen gün kayip.

ah oğlunu alsan, öbür oğlanı da, 3 kardeş onları gül gibi büyütsen, ne büyük sevaba girersin, sen de huzurlu olursun.
eşine resti çekmelisin. gerçi artık oğlun seni istemez muhtemelen, sen yine de öbür oğlana iyi davran eşinin hatalarını ona çıkarttırma. babannesi ne kadar anne dese de, seni anne bilmesi anne eksikliğini daha çok giderir. ayrıca oğlun daha da büyüyünce seni düşman olarak görecek herşey için geç kalacaksın.

ben 28 e gırıyorum nısanlıyım sız hangı arada yedı yıl evlı kalıp bosandınız ve hala 25 yasındasınız? pes dogrusu daha neler..o kadar gencsızınız kı bu kıskanclıklar normal ama abartırsanız sız de eskı eş olma adayısınız benden soylemesı

Valla bilmiyorum konu sahibi benve bir an once aglanmaya dovunmeyr bak burada bir suru ayri cevrede yetismis xeki kadinlar var illa birileri sana yol gosterir birde benim cevremde bosanan arkadaslarim var elbet cocuklu neredeyse hepsi bekar erkeklerle evlendi suanda bu forumda yaxan 5_6 senedir bi arkadasiminda bu aksam aile tanismasi olcak 5.5 yasinda oglu. Basta arkasinda olacaktim oglunun oyle gelmis boyke gidiyor ama kaderine razi gelme anan babandami ozlemiyo evladini torunlarini

Memur olmayi bekleme hemen yarin aksam uyumsk uzereyken cok ozlrdigini soyle oglunu birax anlat birax agla tasmi bu adam ya sana yardim edeyim komsundan vs bi sekilde duy sesini cocugun seni acitmsk istemiyorum oglum uyuyali 2.5 saat oluyor odasindan baktim acaba yasiyormu diye gittim nefes aliyo hayat cok kisa guxelim evlat bu ya
Bazen dusunuyorum ben esiminde bi cocugu olsaydi onada vefa borcumu odeyebilseydim oglum babasi gelince kycagina kucagina atliyor tasmi kocan ya duvarmi bimiyorum cok aciyorum sana uzulmektende ote cunku seninde evladinin sevgisine ihtiyacin var

off arkadaşım içim parçalandı bende bi çok şey yaşadım halen devam ediyor ama pes etmedim etmicem...

senin yapman gereken şey kocanla tatlı dille konuş olmadımı sert dille olmadımı duygu sömürüsü olmadı defet gitsin en azından heryolu denemiş olursun....

artık adliye işlerinde çok bilgiliyim uğraşa uğraşa sen bulunduğun yerin barosuna git çocuğunu göremediğini görmek istediğini söyle senden gereken evrakları isterler hazırla ver ellerine davan açılır diyorsun ya iş bulucam diye enazından oğlunu görmek için uğraş sonra velayet davası aç ya zaten kesin alırsın ama çocukta seni isteyecekmi onu şimdi sana karşı bayağa doldurmuşlardır ama pes etme o evladın canın....

memur olmayı bekleme güvenlik görevlisi olabilrsin buda güzel iş vakti bol iş kadın isterse herşey olur....

ve insanlık namına birşey rica edicem lütfen kocanın oğluna annelik yap lütfen yazık yavruya ahh ahhh saçını okşa,gezdir,giydir kendi oğluna yapamadıklarınıı ona yap hiç kimse bilmez kimin ne olacağını bizim köyde bi tanıdık vardıda kendi öz evladının biri öldü diğeride kadına bakmadı ama üvey oğlu okudu etti kadına anam dedi başka bişey demedi o sahip çıktı karısıyla birlikte aynı evde baktı...o yavruya iyi bak...nediyim inş herşey güzel olur yavruna kavuşursun

Hamileyim bebegimi siyah beyaz ultrason disinda gormedim kokladim konusmadim o ultrason fotolarini bile basucumdan ayirmiyorun ama sizide anlam veremedim kendi cocugunuzla gorusmek icin neden izin bekliyorsunuz cocuk buyuyecek okula baslayacak sonra sizin cocuk ozleminiz baslayacak! Sizin derdiniz cocugun buyumesi orda kusura bakmayin ama dogurup atmissiniz hak hukuk hep sizin yaninizda olur siz isterseniz yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…