Eşimin ikinci telefonu

büyük harf ile yazmamın nedeni daha önce cevaplarım görünmediğinden biri daha sormadan belki konuyu okurken gözüne çarpar diyeydi.

2018 Aralıkta boşandım , 2019 eylülde evlendim

Şu an bir ilişki olduğunu bilmiyorsunuz ama bu durumda kendinizi sorgulamalısınız.
Eşinizle mutlu musunuz, onu seviyor musunuz, o sizi seviyor mu?
Bu olay dışında kuşkulanacağınız başka şeyler olmuş muydu?

Eğer içindekileri öğrenmek istiyorum diyorsanız da teknik bir yardım alabilirsiniz.
Ayrıca denediğim kadarıyla iphone ve android'de kilitliyken uçak modu açılabiliyor.

büyük harf ile yazmamın nedeni daha önce cevaplarım görünmediğinden biri daha sormadan belki konuyu okurken gözüne çarpar diyeydi.

2018 Aralıkta boşandım , 2019 eylülde evlendim
Çocuk da hemen olmuş anladığım kadarıyla. Allah bağışlasın keşke biraz bekleseydiniz. Neyse olmuşa çare bulunmaz. Bana fikrimi soracak olursanız ben sizin yerinizde olsam konuşurdum. İşin içinde gebelik olmasa bekleyin izleyin derdim ama sanki bu sizi daha çok strese sokacak gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Asla 2. Evliliğim vs diye düşünüp sinmeyin

Evet onu kaçırdım, şuan odada çalışıyor çantası da yanında birlikte
Kapısı kapalı mi odanın? Arada yanına git kolay gelsin falan de, ya da bir şeyler sorma bahanesi ile. Normalde çalışana saygı duyup rahatsız edilmemesi gerektiğini savunurum ama burada savunamayacagim.

Enteresan olan da bu.
ilişkimiz çok iyi , bebek için ikimizde çok heyecanlıyız.
Covidden dolayı uzun süredir evdeyiz güzel geçiyor ,
ilgisini iltifatını eksik etmez fln.. Birbirimize sıcağız yani anlam veremiyorum.
insan bu kadar kötü kalpli olabilir mi ?

Kapısı kapalı mi odanın? Arada yanına git kolay gelsin falan de, ya da bir şeyler sorma bahanesi ile. Normalde çalışana saygı duyup rahatsız edilmemesi gerektiğini savunurum ama burada savunamayacagim.
Oda cam Balkon ile çevrili yani kabak gibi açık her yer :) Bir de sürekli birbirimizin yanına girer çıkarız öyle kapanma olmaz

iletişim kurmadan sormadan bunu sherlock holmes'luk oynayarak öğrenemezsiniz

Ben çok katı olmamanızı öneririm. Zor bir durum ancak mutlu bir evliliğiniz var.
Eşinize telefonu bildiğinizi, içindekileri merak etmediğinizi ancak; onun tarafından bunun devam edip etmeyeceğini sorabilirsiniz, eğer tekrarlamayacağının sözünü verirse sizin de unutup yolunuza devam etmeniz gerekiyor.
Bu hareketiniz karşısında eşiniz ömür boyu karşınızda suçluluk duyacaktır.

Ayrıca kendinize özel zaman ayırabileceğiniz bir alanınız varsa online bir psikolog ile görüşebilirsiniz.

Umarım sizin mutlu olabileceğiniz şekilde sonuçlanır.

Sosyal medya hesaplarınız aktif olabilir fakat ayri aktif hesabi da vardir belki ikinci telefon her dusunceye musait. Once acin bakin baktirin birine acamiyorsaniz ama gizleyin telefonu vermeyin. Eger aldatiyorsa gelio sana telefonum nerde diyemez. Yada gelirse gozunun onunde sifreyi açar ve bakarsn şartın bu olsun.

sordum esime kem kum etti sonra benim sucum yok demeye basladi kizi arayim istersen sor dedi Ben arama dememe ragmen aradi sesi hopolere verdi kiza sorular sordu kizda dediki ayy olurmu oyle sey biz arkadasiz dedi gulermisin aglarmisin
Önceden senaryosu yapılmış

Niye aşağılıyorsunuz ? Düzgünce fikir alışverişi yapamayacak mıyız ? Uymayanı küçümsemek neden ?
Kar zarar hesaplayın.
Cidden şu an en önemlisi siz ve bebeğiniz.
İçiniz içinizi yiyecekse geçin karşısına telefonu sorun konuşun. Ama sesler yükselecekse, eşinizi tanırsınız ters cümleler kuracaksa doğumu bekleyin. Sonu kötü bitmesin. Son aydasınız çünkü Allah korusun.
Aldatmayı sineye çekin demiyorum. Biraz bekleyebilirsiniz sadece kendinizi düşünün. Sonra doğumdan sonra sorarsınız, yüzleşirsiniz. Telefonu görmek istersiniz. Hat dökümünü talep edersiniz. Ama şu an sadece kendinizi vs Bebeğinizi düşünün.

İlkokul 2. Sınıf planları bekle takip et ve konuşma devamke
Ne yapsın mésela? Şöyle mi gelişsin olaylar?
Çantanda telefon buldum beni aldatıyor musun?
Ne hangi telefon? Ha yok ya o arkadaşın.
Tamam o zaman aşkım.
Bu mu olsun. Ya da kadın ac o telefonu diye çıldırsın mi? Bekliyor işte, konuşsun da adam daha mı dikkatli davransın ne yapsın?
O telefon zaten gizli bir şey olmasa evde ortada bir yerde normal durur.
Beni aldatma çok kızarım mi desin?

Kapasite bu mu gerçekten?

Ben o kadar kötü bakmıyorum işyerinden verilen bir telefon olamaz mı? Cidden gizli kapaklı işler çevirse o telefonu niye eve getirsin, arabada bırakırdı ya da saklardı.
Getiriyorlar canım. Ben kendi evimizde çok kullandığım dolabın içindeki çantadan elimle koymuş gibi buldum. Şeytan bak bi bu çantaya dedi ve bakınca gördüm zaten her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…