Cümleleri büyük harfle yazmanıza gerek yok. Bir arkadaş zaten söyledi bende yanlış anlamışım dedim. Ayrıca surata vurur gibi büyük harfle yazılmaz bu kabalıktır. Eşinizden dolayı gerginsiniz neyse birşey demiyorum kalbiniz kırılmasın. Bu arada bu bey ile ne zaman evlendiniz ve diğerinden ne zaman boşandınız ? Aradaki zaman dilimini merak ettiğim için soruyorum
Çocuk da hemen olmuş anladığım kadarıyla. Allah bağışlasın keşke biraz bekleseydiniz. Neyse olmuşa çare bulunmaz. Bana fikrimi soracak olursanız ben sizin yerinizde olsam konuşurdum. İşin içinde gebelik olmasa bekleyin izleyin derdim ama sanki bu sizi daha çok strese sokacak gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Asla 2. Evliliğim vs diye düşünüp sinmeyinbüyük harf ile yazmamın nedeni daha önce cevaplarım görünmediğinden biri daha sormadan belki konuyu okurken gözüne çarpar diyeydi.
2018 Aralıkta boşandım , 2019 eylülde evlendim
Kapısı kapalı mi odanın? Arada yanına git kolay gelsin falan de, ya da bir şeyler sorma bahanesi ile. Normalde çalışana saygı duyup rahatsız edilmemesi gerektiğini savunurum ama burada savunamayacagim.Evet onu kaçırdım, şuan odada çalışıyor çantası da yanında birlikte
Enteresan olan da bu.Şu an bir ilişki olduğunu bilmiyorsunuz ama bu durumda kendinizi sorgulamalısınız.
Eşinizle mutlu musunuz, onu seviyor musunuz, o sizi seviyor mu?
Bu olay dışında kuşkulanacağınız başka şeyler olmuş muydu?
Eğer içindekileri öğrenmek istiyorum diyorsanız da teknik bir yardım alabilirsiniz.
Ayrıca denediğim kadarıyla iphone ve android'de kilitliyken uçak modu açılabiliyor.
Aynı fikirdeyim.Ben o kadar kötü bakmıyorum işyerinden verilen bir telefon olamaz mı? Cidden gizli kapaklı işler çevirse o telefonu niye eve getirsin, arabada bırakırdı ya da saklardı.
Oda cam Balkon ile çevrili yani kabak gibi açık her yer :) Bir de sürekli birbirimizin yanına girer çıkarız öyle kapanma olmazKapısı kapalı mi odanın? Arada yanına git kolay gelsin falan de, ya da bir şeyler sorma bahanesi ile. Normalde çalışana saygı duyup rahatsız edilmemesi gerektiğini savunurum ama burada savunamayacagim.
iletişim kurmadan sormadan bunu sherlock holmes'luk oynayarak öğrenemezsinizEnteresan olan da bu.
ilişkimiz çok iyi , bebek için ikimizde çok heyecanlıyız.
Covidden dolayı uzun süredir evdeyiz güzel geçiyor ,
ilgisini iltifatını eksik etmez fln.. Birbirimize sıcağız yani anlam veremiyorum.
insan bu kadar kötü kalpli olabilir mi ?
Şuan kullandığı telefonu Hep işten arıyorlar tüm gün onda.Ben o kadar kötü bakmıyorum işyerinden verilen bir telefon olamaz mı? Cidden gizli kapaklı işler çevirse o telefonu niye eve getirsin, arabada bırakırdı ya da saklardı.
Sosyal medya hesaplarınız aktif olabilir fakat ayri aktif hesabi da vardir belki ikinci telefon her dusunceye musait. Once acin bakin baktirin birine acamiyorsaniz ama gizleyin telefonu vermeyin. Eger aldatiyorsa gelio sana telefonum nerde diyemez. Yada gelirse gozunun onunde sifreyi açar ve bakarsn şartın bu olsun.Günaydın arkadaşlar , sabah sabah bin tane duygu ile boğuşuyorum. Bugün etrafı toplarken eşimin laptop çanta gözünde bir telefon ve sarj aleti buldum. Telefon ekranı kilitli ve uçak modunda.
Yani Allah resmen önüme çıkardı , çanta ağır gibi hissettim birşey mi takılmış diye baktım ve telefon karşımda. Bu telefondan hiç haberim yok, şirketteki tüm gelen aramalar bildiğim hattı üzerinden geliyor. Resmen gizlenmiş bir hat yani.
Ve daha da beni geren nokta 8 aylık hamileyim. Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
En önemlisi de şimdi uyanınca telefonu bildiğimi yüzüne vursam hemen yalan dolan üstte çıkabilir.
Sizce ne yapmalıyım ? Ağlamak istemiyorum sabah sabah ama çok kırıldım
Niye aşağılıyorsunuz ? Düzgünce fikir alışverişi yapamayacak mıyız ? Uymayanı küçümsemek neden ?İlkokul 2. Sınıf planları bekle takip et ve konuşma devamke
Önceden senaryosu yapılmışsordum esime kem kum etti sonra benim sucum yok demeye basladi kizi arayim istersen sor dedi Ben arama dememe ragmen aradi sesi hopolere verdi kiza sorular sordu kizda dediki ayy olurmu oyle sey biz arkadasiz dedi gulermisin aglarmisin
Kar zarar hesaplayın.Niye aşağılıyorsunuz ? Düzgünce fikir alışverişi yapamayacak mıyız ? Uymayanı küçümsemek neden ?
Ne yapsın mésela? Şöyle mi gelişsin olaylar?İlkokul 2. Sınıf planları bekle takip et ve konuşma devamke
Kapasite bu mu gerçekten?Ne yapsın mésela? Şöyle mi gelişsin olaylar?
Çantanda telefon buldum beni aldatıyor musun?
Ne hangi telefon? Ha yok ya o arkadaşın.
Tamam o zaman aşkım.
Bu mu olsun. Ya da kadın ac o telefonu diye çıldırsın mi? Bekliyor işte, konuşsun da adam daha mı dikkatli davransın ne yapsın?
O telefon zaten gizli bir şey olmasa evde ortada bir yerde normal durur.
Beni aldatma çok kızarım mi desin?
Getiriyorlar canım. Ben kendi evimizde çok kullandığım dolabın içindeki çantadan elimle koymuş gibi buldum. Şeytan bak bi bu çantaya dedi ve bakınca gördüm zaten her şeyiBen o kadar kötü bakmıyorum işyerinden verilen bir telefon olamaz mı? Cidden gizli kapaklı işler çevirse o telefonu niye eve getirsin, arabada bırakırdı ya da saklardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?