Eşimin ikinci telefonu

Niye aşağılıyorsunuz ? Düzgünce fikir alışverişi yapamayacak mıyız ? Uymayanı küçümsemek neden ?
Çünkü komik anlatabiliyor muyum? Gidin eşinizle doğru düzgün konuşun ve açmasını isteyin telefonu baktınız açmıyor zaten anlarsınız bir bokluk olduğunu açarsa da olmadığını anlarsınız heee ama siz casusluk oynamayı seviyorsunuz. Hayır diyelim ki sizi aldattı ve okudunuz okuyunca daha mı inandırıcı olacak? Okuduğunuz şeye eşinizin ben yazışmadım başkasının demeyeceğini mi düşünüyorsunuz burada bir çok insanın çizdiği o çerçeve ile yürümüyor o işler üzgünüm.
casusluk oynamak için gayet olgun olmanızı beklerdim

Eski bir model telefonsa eski telefonu ve hattı olabilir mi? Yeni evlenmişsiniz adamın 3 sene önceki şeyleri bile olabilir.. ben tutuyordum mesela. Lazım olabiliyor. Eve koymak için iş yerinden falan getirmiş olabilir

Bir kere erkek arkadaşımın çekmecesinde telefon gördüm ama içinde hat var mı diye bakmak bile aklıma gelmedi eski yedek telefonudur diye düşünüp geçtim.. aklıma o geldi

Ama o zaman uçak modunda olmaz telefon kapalı olurdu bu bariz kullanılan bir telefon

Şifreleri birleştirin elbet çözeceksiniz ha gayret
Siz neden konu sahibine sürekli aşağılayıcı şekilde yazıyorsunuz?
Biz de bekleme hemen söyle diyoruz ama usluplu şekilde.
Sizin bir sorununuz mu var konu sahibi ile?
Kadın hamile biraz saygılı şekilde yazın lütfen

Önceden senaryosu yapılmış
yani.. yemedim zatende hamileyim beebge bisey olur diye konuyu kapatmis gibi yaptim. sonra esimin watsabini kendi telefonuma bagladim kizla konusmaya devam edecekmi diye engellemis kizi mesaj falan gormedim simdilik ama gozum onun ustunde bilmiyor tabi kurdugum bu sistemi beni buna mecbur birakti malesef

Esinin calistigi odada senin kendi telefonunu ses kaydi alacak sekilde koyabilecegin bir yer var mi, sonra da duşa giriyorum desen, bakalim biriyle görüşecek mi sen duştayken, ses kaydini dinlersin sonra.
Yada eşin tuvalete girdiginde cantaya bak bakalim telefon yerinde mi, bu 3 gunde illa iletisim kuracaktir karsisindakiyle, tabii aldatma amacli kullaniosa o telefonu. Umarim degildir

kişiyi tanımıyorum , hamilelik alınganlığı yaptığımı düşünmüştüm , teşekkürler

kendi adima yaziyorum ben konu sahibine verdiginiz tavsiyeden ziyade 2 farkli yorumda yazdiklarinizi;

“ Her erkeğin kendini ispatlamak adına böyle saçma sapan şeylere başvurduğu bir dönem olduğunu unutmayın.”

“Ve erkeklerin 40 yaşlarında veya eşi hamileyken kendini ispat etmek adına bu tarz salakça şeylere başvurduğunu unutmayın.
Ve bunun size olan sevgisiyle falan da ilgisi yok.”

bu yazdıklarinizi begenmedim ben.
Saçma salak minik yaramazlıklarmış gibi yazmışsiniz. ihanet bu kadar hafife alinacak bir şey degil bence.

Sakinliginizi koruyun gözünüz üzerinde olsun. Tuş kilidi olan bir telefonu uçak modundan çıkaramazdiniz zaten ama bir daha elinize geçerse içinde sd kart var mı bakın. Sd kart vardır diye düşünüyorum. Varsa çıkarıp kendi telefonunuza takın. Sim kart girişi farklı demiştiniz galiba. Daha küçük bi sim kartsa telefonunuza takmanız mümkün.

Yazınca evet itici gözüküyor ama maalesef gerçekler böyle Türkiye de fiili bir aldatmayı yakaladığı halde kabullenen kadın sayısı çok fazla.
Üzgünüm.

ayrıca aldatan erkek veya kadın bunu bir boşluktan dolayı yapıyor, durduk yere aldatma eylemi ortaya çıkmaz altında mutlaka başka sebepler vardır.
bu konu hakkında daha fazla da yazmak istemiyorum moralim bozuluyor, babam da benzer bir eylem yapmıştı biz kardeşlerimle küçükken ve yüreğim acıyor hatırladıkça.. hepinizin görüşlerine saygı duyuyorum.
size iyi yazışmalar , saygılar ..

Muhabbetimiz iyidir sıcaktır, iltifatını eksik etmez demissiniz inanın bunla ilgisi yok. Sizden gizli kilitli ucak modunda iş telefonu olmaz. Pis işler icin kullanıyor cok belli, üzüldüm çok, gecmis olsun

Eşiniz 2 bi telefon kullanıyorsa denekki başka hesaplaruda da vardır kimse bilerek evli biriyle gorusmez

Bir iki gün gözlemleyin sonra kilidi açıp ne var ne yok göstermesini isteyin. Mecbur içindekileri gösterecek. Herşeye hazırlıklı olun ama uçak modundaki telefon hayra alamet değil
Mecbur içindekileri gösterecek diye bir durum asla yok. Kavga çıkar minareyi çalan her zaman kılıfı hazır tutar. Sallar uydurur hatta dikkat çekmesin diye aylarca o teli ordan niye almaz. Yani herkesin dediği gibi mecbur açıp gösterecek bir durum asla asla olmaz.

Eşiniz 2 bi telefon kullanıyorsa denekki başka hesaplaruda da vardır kimse bilerek evli biriyle gorusmez
Forumda bakar mısınız bosanmıs adamla evlilik diye baslık acmıs az önce bi kadın. Ama adam aslında bosanmamıs daha karısı hamileymis, karısının ikinci evliliğiymis güya adam ona acıyıp evlenmis pismanmıs, ve kadın bile bile onla konusuyor. Hatta evlilik planı yapıyor daha yeni acılmıs konu. Demem o ki malesef bile bile gorusenler de var

118 80 gibi numaralardan arayıp ya da e devletten eşinizin üzerine kayıtlı olan numaraları öğrenin. Sizin bildiğiniz numara dışında var mi öğrenin önce.
Onları da Allah bikgi gibi yapsın cnm pislikler hamileymissiniz kendinizi üzmeyin bi kacgun bekleyin mutlaka bir açık verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…