Çünkü komik anlatabiliyor muyum? Gidin eşinizle doğru düzgün konuşun ve açmasını isteyin telefonu baktınız açmıyor zaten anlarsınız bir bokluk olduğunu açarsa da olmadığını anlarsınız heee ama siz casusluk oynamayı seviyorsunuz. Hayır diyelim ki sizi aldattı ve okudunuz okuyunca daha mı inandırıcı olacak? Okuduğunuz şeye eşinizin ben yazışmadım başkasının demeyeceğini mi düşünüyorsunuz burada bir çok insanın çizdiği o çerçeve ile yürümüyor o işler üzgünüm.Niye aşağılıyorsunuz ? Düzgünce fikir alışverişi yapamayacak mıyız ? Uymayanı küçümsemek neden ?
Ama o zaman uçak modunda olmaz telefon kapalı olurdu bu bariz kullanılan bir telefonEski bir model telefonsa eski telefonu ve hattı olabilir mi? Yeni evlenmişsiniz adamın 3 sene önceki şeyleri bile olabilir.. ben tutuyordum mesela. Lazım olabiliyor. Eve koymak için iş yerinden falan getirmiş olabilir
Bir kere erkek arkadaşımın çekmecesinde telefon gördüm ama içinde hat var mı diye bakmak bile aklıma gelmedi eski yedek telefonudur diye düşünüp geçtim.. aklıma o geldi
Kapasite şu;devamke.Kapasite bu mu gerçekten?
Siz neden konu sahibine sürekli aşağılayıcı şekilde yazıyorsunuz?Şifreleri birleştirin elbet çözeceksiniz ha gayret
yani.. yemedim zatende hamileyim beebge bisey olur diye konuyu kapatmis gibi yaptim. sonra esimin watsabini kendi telefonuma bagladim kizla konusmaya devam edecekmi diye engellemis kizi mesaj falan gormedim simdilik ama gozum onun ustunde bilmiyor tabi kurdugum bu sistemi beni buna mecbur birakti malesefÖnceden senaryosu yapılmış
kişiyi tanımıyorum , hamilelik alınganlığı yaptığımı düşünmüştüm , teşekkürlerSiz neden konu sahibine sürekli aşağılayıcı şekilde yazıyorsunuz?
Biz de bekleme hemen söyle diyoruz ama usluplu şekilde.
Sizin bir sorununuz mu var konu sahibi ile?
Kadın hamile biraz saygılı şekilde yazın lütfen
Netice de biz buraya ne yazarsak yazalım üye yine kendi içinden geleni yapacaktır.
Psikoloji de aldatmak duygusal veya fiziksel olsun bir şeylerin tükenmesine bağlı olarak zamanla ortaya çıkar. İletişim kurmadan da o eksiğin ne olduğunun tespit edilmesi ve çözümlenmesi mümkün değildir. Ben tavsiyemi bir psikoloji mezunu olarak sundum, bir çok abla yorumumu beğenmemiş ama böyle gizli saklı içinde tutarak çözüm değil problemi büyütürsünüz.
Yazınca evet itici gözüküyor ama maalesef gerçekler böyle Türkiye de fiili bir aldatmayı yakaladığı halde kabullenen kadın sayısı çok fazla.kendi adima yaziyorum ben konu sahibine verdiginiz tavsiyeden ziyade 2 farkli yorumda yazdiklarinizi;
“ Her erkeğin kendini ispatlamak adına böyle saçma sapan şeylere başvurduğu bir dönem olduğunu unutmayın.”
“Ve erkeklerin 40 yaşlarında veya eşi hamileyken kendini ispat etmek adına bu tarz salakça şeylere başvurduğunu unutmayın.
Ve bunun size olan sevgisiyle falan da ilgisi yok.”
bu yazdıklarinizi begenmedim ben.
Saçma salak minik yaramazlıklarmış gibi yazmışsiniz. ihanet bu kadar hafife alinacak bir şey degil bence.
Eşiniz 2 bi telefon kullanıyorsa denekki başka hesaplaruda da vardır kimse bilerek evli biriyle gorusmezGünaydın arkadaşlar , sabah sabah bin tane duygu ile boğuşuyorum. Bugün etrafı toplarken eşimin laptop çanta gözünde bir telefon ve sarj aleti buldum. Telefon ekranı kilitli ve uçak modunda.
Yani Allah resmen önüme çıkardı , çanta ağır gibi hissettim birşey mi takılmış diye baktım ve telefon karşımda. Bu telefondan hiç haberim yok, şirketteki tüm gelen aramalar bildiğim hattı üzerinden geliyor. Resmen gizlenmiş bir hat yani.
Ve daha da beni geren nokta 8 aylık hamileyim. Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
En önemlisi de şimdi uyanınca telefonu bildiğimi yüzüne vursam hemen yalan dolan üstte çıkabilir.
Sizce ne yapmalıyım ? Ağlamak istemiyorum sabah sabah ama çok kırıldım
Mecbur içindekileri gösterecek diye bir durum asla yok. Kavga çıkar minareyi çalan her zaman kılıfı hazır tutar. Sallar uydurur hatta dikkat çekmesin diye aylarca o teli ordan niye almaz. Yani herkesin dediği gibi mecbur açıp gösterecek bir durum asla asla olmaz.Bir iki gün gözlemleyin sonra kilidi açıp ne var ne yok göstermesini isteyin. Mecbur içindekileri gösterecek. Herşeye hazırlıklı olun ama uçak modundaki telefon hayra alamet değil
Forumda bakar mısınız bosanmıs adamla evlilik diye baslık acmıs az önce bi kadın. Ama adam aslında bosanmamıs daha karısı hamileymis, karısının ikinci evliliğiymis güya adam ona acıyıp evlenmis pismanmıs, ve kadın bile bile onla konusuyor. Hatta evlilik planı yapıyor daha yeni acılmıs konu. Demem o ki malesef bile bile gorusenler de varEşiniz 2 bi telefon kullanıyorsa denekki başka hesaplaruda da vardır kimse bilerek evli biriyle gorusmez
118 80 gibi numaralardan arayıp ya da e devletten eşinizin üzerine kayıtlı olan numaraları öğrenin. Sizin bildiğiniz numara dışında var mi öğrenin önce.
Onları da Allah bikgi gibi yapsın cnm pislikler hamileymissiniz kendinizi üzmeyin bi kacgun bekleyin mutlaka bir açık verirForumda bakar mısınız bosanmıs adamla evlilik diye baslık acmıs az önce bi kadın. Ama adam aslında bosanmamıs daha karısı hamileymis, karısının ikinci evliliğiymis güya adam ona acıyıp evlenmis pismanmıs, ve kadın bile bile onla konusuyor. Hatta evlilik planı yapıyor daha yeni acılmıs konu. Demem o ki malesef bile bile gorusenler de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?