- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Bir senedir sürekli bu fikir aklımda. Oğlum babasına çok düşkün ona üzülüyorumBoşanarak bozabilirsin. Aile kurmak demek sadece cüzdanı birleştirmek ya da aynı evde yaşamak demek değildir. Kocanın vazifesi aynı zamanda duygusal ihtiyaçlarını karşılamaktır. E yapamıyor? Bu durumda başka çare yok ki.
Aileni de takma yani kendi ömürlerini alttan alarak harcamışlar aynısını senden bekliyorlar. Kendi kızının böyle evlilik yaşamasındansa boşanmasını istemez miydin? Buna cevap vererek ne yapacağına karar ver lütfen.
herkul gibi kadın işi olsun erkek işi olsun maddi manevi her yükü sirtlandim.
Geldik biz o kıvamaBen size olacak olanı söyleyeyim ..zamanla siz de bu tür mesajları atmamaya başlayacaksınız.Sizi güldüren ,üzen şeyleri kendinize saklamaya ..iş arkadaşlarınızla paylaşmaya başlayacaksınız ..eşinizle tek iletişiminiz çocuğunuzla ya da ortak sahip olduğunuz ev /araba ile ilgili konulardan olacak..sonra bir bakmışsınız olsada oluur olmasa da olur durumuna gelmişsiniz
Her yükü her işi sirtlanirsan değerde görmezsin malesef. Benim eşim sever duygusaldır belli etmeye korkar. Bazende beklemeyeceksin sen isteyeceksin.Kızlar merhabalar güzel bı hafta sonu diliyorum hepinize
Biz eşimle lisede tanışıp sonra iş güç halledip severek evlendik 6 yıldır evliyiz. Bı çocuğumuz var 2 yaşında. Ailesiyle aram ne iyi ne kötü aslında aram yok. hiç beni ne ararlar ne sorarlar.ne de kötü iyi günümde yanımda olurlar. Sadexe para lazım olunca ararlar eşimi. Kardeşleriyle de ilişkisi bu şekilde .özledim napiyosun diye kimse kimseyi arayıp sormuyor. Watsap grupları var mesela beni yıllardır almadılar.alindigimi söyledim yine almadılar :) çocuğumla hiç ilgilenen özleyen yok. ne bir destekcim ne de kötü günümde yardım eli uzatır dediğim bı yakınım yok aileden . Eşimle de evlendigimizden beri iletişim problemimiz var.ben çok konuşan bı insan değilim asla.ama eşimin hiç bana tahammülü yok.bi soru sordu duymadım ikinciye sordum diyelim hakaretlerle üf püf niye duymadın diye azar yiyorum çocuk gibi . Kendimi her açıdan değersiz hissediyorum.mesela eşime bı video ,romantik bı söz atarım asla bakmaz cevap bile vermez bana.ne doğum günüm kutlanir ne evlilik yıldönümünü yıllardır.bense eşimi seviyorum o da öyle odun deyip hep esgectim şimdiye kadar. Fakat son zamanlardaki iletişimsizliği sabah bi günaydın bile demeyişi , yatağa benden saatler sonra gelip uyumadan önce gelince bana sarıl dememe rağmen bı sarilmayişi bı öpmeyişi beni çok üzüyor.bu evlilik için çok mücadele ettim .ta ilk günden beri afedersiniz herkul gibi kadın işi olsun erkek işi olsun maddi manevi her yükü sirtlandim. çok fazla değersizlik hissi hakim üstümde.anksiyete krizleri yaşıyorum sık sık.karadenizli elalem ne der sürekli kocanı idare et diyen eşim asik suratli olduğunda ona naptın diyen bı ailem var. Ben bu düzeni nasıl bozarım. bana tecrübeli akıllardan fikir bekliyorum. Sizi seviyorum
Oğlunuz babasına ondan ilgi görmek istediği için düşkündür, sözde sevdiği kadına böyle davranan adamın , biricik ogluna da benzer şekilde davranacağını düşünüyorumBir senedir sürekli bu fikir aklımda. Oğlum babasına çok düşkün ona üzülüyorum
Vallaha eşinize bu evliliğe verdiğinizi, evlilikten aldığınızı ölçüp biçin ,hesabınızı kitabınızı yapın o zaman..bazen kadın çalışsa da belli dönem çocuğunun babasının desteği için evliliği sürdürmek durumunda kalabiliyor.Arkadaşım yüksek lisans ve sonrasında doktora eğitimi devam ederken haftanın bazı günleri şehir dışında olmak zorundaydı ..adam çocuğun herşeyi ile ilgileniyordu ..doktorasının ders aşaması bittiğinde bardağı taşıran birşey yaşadı arkadaşım ve boşandı.Ama adamın böyle bir katkısı da yoksa size maddi olarak da bir sıkıntı olmayacaksa sizin için bir inadı sürdürmenin anlamı yokGeldik biz o kıvama
Yaşınız doğruysa gerçekten kıymayın kendinize. Düzelmiyor malesef üstelik ben hep böyleydim yıllardır deyip işin içinden çıkıyorlar. Bekle bekle yıllarca çektim. Sonunda bitti ama gençliğim gitti. O kadar pişmanım ki ilk kavgada bitirmediğimeGeldik biz o kıvama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?