• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisi

Yani kırıcı olacak belki ama adam zaten sevgi dolu değilmiş, telefonu saklarmis zorla Bebek yapmak ve bebekten sonra daha sevgi dolu olmasını beklemek çok saçma değil mi ? İyi evlilikler bile sarsılıyor bebekten sonra, neyse bu kısım oldu hadi ama bundan sonra burdaki önerileri dinleyin bu adamı bosayin maddi imkanınız var bu kadar ezilmeyin bisamayacaksaniz da bu konuda yüz göz olmayın sonra nasıl olsa birşey demiyor diye iyice aldatır bu arada dedikleri gibi mutlaka test yaptirin ve kendinize ait birikim yapın, er ya da geç bu evlilik bitecek gibi duruyor
Ben bebek olsun evlilik kurtulur gözüyle bakmadım hiç ama dediğim bazen filmin içinden net göremiyor sanırım insan. Hamileliğimde de kavgalarımız oldu, doğumdan sonra da aynı şekilde. Sürekli tartışma kavga halindeyiz manipüle edip benim deli şizofren olduğumu söylüyor. Herhangi bi özel gün kutlaması yok ilgisi güzel sözü yok. Dışarıdan beğenilen bi kadın oldum hep evde de bakımlıyımdır ama dünden beri kendimi sorguluyorum. Hamileliğimde çatlaklarım oluştu hala kilo veremedim tabi ki bunlara bağlamıyorum fıtratı bu

Ben bebek olsun evlilik kurtulur gözüyle bakmadım hiç ama dediğim bazen filmin içinden net göremiyor sanırım insan. Hamileliğimde de kavgalarımız oldu, doğumdan sonra da aynı şekilde. Sürekli tartışma kavga halindeyiz manipüle edip benim deli şizofren olduğumu söylüyor. Herhangi bi özel gün kutlaması yok ilgisi güzel sözü yok. Dışarıdan beğenilen bi kadın oldum hep evde de bakımlıyımdır ama dünden beri kendimi sorguluyorum. Hamileliğimde çatlaklarım oluştu hala kilo veremedim tabi ki bunlara bağlamıyorum fıtratı bu
İnanın ki bakımlı olmakla alakası yok, yapmayacak adam yapmaz karakter ile alakası var. Siz dünya güzeli de olsanız yapacak adamı durdurmaz bu. Manipülatif biriyle ilişkideyken bazı şeyleri görmesi zor olur, artık bir şeyleri fark ediyorsanız kurtulmanın ilk adımını atmışsınız demektir.

Bak sakın kendini sorgulama hatasına düşme, eminim çok güzel olduguna kim hangimiz doğum yapınca 2 saatte kendimize geliyoruz ki ? Yapcak adam yapar buna engel olamazsin, dediğin gibi o zamanlar göremedin muhtemelen ama şimdi gordun bu da bir adımdır, hemen bosanamazsan bile mutlaka para biriktir hesabını ayır, er ya da geç bitecek bu evlilik, yalanlarına kanma, seni manipüle etmesine izin verme, kendinden emin ol

Adam translara bakiyo sen çatlak diyorsun kilo diyorsun kendine gelmen lazım. Adam iyi bulandirmis kafanı. Böyle adamdan çocuk niye be kardesim aman ya...

Back
X