Pekı neden oyle davrandıgını sormuyor musunuz?Gorucu usulu evlendik evlendikten sonra cok farkli biri oldu ben yeterince olgi gosteriyorum ona ama yaklastigimda hep tepki gosteriyor hep uzak duruyo seviyorum diyor ama hareketleri hic seviyor gibi degil cok kiriyor beni
Gorucu usulu evlendik evlendikten sonra cok farkli biri oldu ben yeterince olgi gosteriyorum ona ama yaklastigimda hep tepki gosteriyor hep uzak duruyo seviyorum diyor ama hareketleri hic seviyor gibi degil cok kiriyor beni
Tabiki oyle yapmiyorum ama dedigim gibi hic birsey fayda etmiyor
görücü usulü mü evlendiniz?Mrb dokuz aylik evliyimm evlendigimden beri esim bana karsi cok ilgisiz ne yapsam olmuyor bir gun ilgiliyse diger gunler degill hic umursamiyor bni ne yapacagimi bilmiyorum yardimci olur musunuz bana ne yapmaliyim
hmm görücü usulü evlenmişsiniz.. peki tanıştıktan ne kadar üsre sonra evlendiniz, yeterince tanıdınızmı vakit geçirdiniz mi birlikte? size karşı bişeyler hissetti mi evlenmeden önce?Gorucu usulu evlendik evlendikten sonra cok farkli biri oldu ben yeterince olgi gosteriyorum ona ama yaklastigimda hep tepki gosteriyor hep uzak duruyo seviyorum diyor ama hareketleri hic seviyor gibi degil cok kiriyor beni
Eşiniz mi istedi sizi yoksa aileler mi yani o sizi sevdiği için mi evlendi evlenince severim diye mi ?Pekı neden oyle davrandıgını sormuyor musunuz?
Mrb dokuz aylik evliyimm evlendigimden beri esim bana karsi cok ilgisiz ne yapsam olmuyor bir gun ilgiliyse diger gunler degill hic umursamiyor bni ne yapacagimi bilmiyorum yardimci olur musunuz bana ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?