esimin ilgisini nasil kazanirim :'(

demsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
7
1
3
35
Mrb dokuz aylik evliyimm evlendigimden beri esim bana karsi cok ilgisiz ne yapsam olmuyor bir gun ilgiliyse diger gunler degill hic umursamiyor bni ne yapacagimi bilmiyorum yardimci olur musunuz bana ne yapmaliyim

severek mı evlendınız?uzun surelı flört dönemınız oldu mu?

Örneklerle anlatabilirsen daha iyi anlayabiliriz canim..

en cicim aylarında neden böylesine ilgisizlik olur ki? acaba sen mi fazla ilgi bekliyorsun ya da eşin mi alışamadı evliliğe.. konuyu biraz daha ayrıntılandırırsan daha faydalı olabiliriz..

valla evlenince ister istemez oluyor heralde o kuytu köşelerde buluşma aman biri görmesin el ele olduğumuzu vs. bir heycan yaratırken evlenince zaten birlikteyiz piskolojisimidir nedir erkek o eski erkek olmuyor o seni öpmek için vakit kollayan adam akşamdan akşama görsen bile öpmeyebiliyor en basitinden :) o yüzden iş kadında bitiyor erkeği yönlendirmek kolay tatlı dil güler yüzle ne istersen yaptırırsın öğretirsin

Ne gıbı ılgısız cıcım aylarndasınız sız nasılsınız esınıze karsı erkeklerde ılgıbeklıyor evlenmeden once nasıldınız?

Gorucu usulu evlendik evlendikten sonra cok farkli biri oldu ben yeterince olgi gosteriyorum ona ama yaklastigimda hep tepki gosteriyor hep uzak duruyo seviyorum diyor ama hareketleri hic seviyor gibi degil cok kiriyor beni

Gorucu usulu evlendik evlendikten sonra cok farkli biri oldu ben yeterince olgi gosteriyorum ona ama yaklastigimda hep tepki gosteriyor hep uzak duruyo seviyorum diyor ama hareketleri hic seviyor gibi degil cok kiriyor beni
Pekı neden oyle davrandıgını sormuyor musunuz?

İyi cesaret bu devirde görücü usulü.
Piyangoyu çekmişsin bu çıkmış.
İkramiyene razı olucan artık.

6ay gorustuk soruyorum hep yoruluyorum diyor dinlenmem lazim diyor ama gezmeye falan geldi mi hemen gider hic umursamaz yorgunlugu soruyorum seninle ilgisi yok diyorr ya ne bu tavirlar diyorum birsey soylemiyor bakimsizim falan deseniz degilim her turlu konuda hamarayomda ama hic birsey onun dikkatini cekmiyor :-(

Yorgunum deyip dışarı çıktığında sen ne yapıyorsun acaba?
Evde yolunu mu gözlüyorsun?

Öyleyse bu durumu değiştir hemen..
Yolunu gözleyen bak nasıl o oluyor..

Tabiki oyle yapmiyorum ama dedigim gibi hic birsey fayda etmiyor

Mrb dokuz aylik evliyimm evlendigimden beri esim bana karsi cok ilgisiz ne yapsam olmuyor bir gun ilgiliyse diger gunler degill hic umursamiyor bni ne yapacagimi bilmiyorum yardimci olur musunuz bana ne yapmaliyim
görücü usulü mü evlendiniz?

hmm görücü usulü evlenmişsiniz.. peki tanıştıktan ne kadar üsre sonra evlendiniz, yeterince tanıdınızmı vakit geçirdiniz mi birlikte? size karşı bişeyler hissetti mi evlenmeden önce?

Adam evim olsun yuvam olsun tanidik soyu sopu bildik bir kiz olsun diye senle evlenmis.asik olmamis.hos olsada ask gecici...seni kaybetme korkusu yok.bence niye benle ilgilenmiyorsun diye üstüne gidersen daha cok simartirsin..

çok kapalı bir konu olmuş,keşke biraz açsaydınız.9aylık bir süre cicim ayları bile denebilir.konuşmaktan başka çareniz yok .dışarı çıkacağı zaman sizde isteyin yanında olmak istediğinizi söyleyin.evde sıkıldığınızı dile getirin.onu çok özlediğini az vakit geçirdiğini söyle...belkide yapıyosunuz ama yılmayın böyle bir adamla zor geçer çünkü yola getirmek için beraber paylaşımlar yapmak için bıksada harakete geçin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…