Esimin ilgisizliği baskasina yazmam

Bu adamla severek mi evlendiniz? Eğer öyleyse bu nasıl evrim geçirmek çok korkunç.
Boşanamama nedenleri yazmışsınız da böylesi de siz kötü olacaksınız bu gidişle. Başkalarıyla bu tür yazışmak aldatmaktır illa yüz yüze olması gerekmez.

Eşinizin tüm hataları sizin eşinizi aldatıyor olmanızı haklı çıkarmıyor. Her gün kocanıza bağırıp çağırsaydınız da bunu yapmasaydınız. Ben de bazen hoş olmayan sözler duyuyorum mislisiyle karşılık verince haddini biliyor. Siz de susacağınıza hakkınızı arayın. Başkasıyla konuşarak kendinizi daha çok düşürmeyin.

Kocanın elle tutulur bir yanı yok ama senin yaptığında doğru değil.Bu yazışma işini bırak sosyal medyadan sana boş iltifatlar yazılması seni değerli yapmaz işin gücün varmış kocanı al karşına konuş olmayacak gibiyse bitir bu işi.yaptığın konuşmaları bı şekilde öğrenirse rezil olan sen olursun kimse kocası öküzdü ondan yaptı demez işler aleyhine döner.

Tamam eşiniz öküzün önde gideni ama siz niye evli olduğunuz halde ihanet ediyorsunuz?Çocuk babasina düşkünlügünün boşanmakla ne alaka zaten babasını ne zaman isterse görür yaninda kalır.Bu gun yazişirsiniz mazallah sabah başka birşey yaparsiniz kendiniz de çocugunuz da başını yakarsınız ayrilip öyle yapın ne yapacaksanız artık.

İyi de şu an da aileniz yanınızda değil zaten. Siz mutlu bi evlilik yaşamıyorsunuz ve aileniz, bu durum için yardımcı olmuyor. Siz boşansanız da değişen bi şey olmaz. Yanınızda değil ki aileniz zaten şu an da.

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 1 tane hayatımız var. Bir tane yaşantımız var, 50-60 yaşına geldiğinizde bugünlerinize dönüp bakıp keşke boşansaymışım demeyEcek misiniz? Mutlu olmak benim de hakkım demeYecek misiniz?

bir de işiniz de varmış. Hiçbir şey olmaz. Aileniz istiyorsa yanınızda durmasın, siz de onların yanında durmazsınız. Tek başına boşanmış olsanız en kötü geçim sıkıntısı çekersiniz ama yine aç kalmazsınız fakat her gün sizi aşağılayan, özgüveninizi yok eden ve mutsuz eden birisi olmaz hayAtınızda. Toksik eşinizden kuRtulun, bebek gibi hissedip hafifleyEceksiniz buna eminim.

Seni anlıyorum bacim.ama neden bosanmiyorsun diyenleri anlamıyorum. Kolay mı okadar çocuk varken ortada.
He ortada o kadar çocuk varken aldatmak ve mutsuz evliliği sürdürmek daha kolay çünkü. Bu bir kereyle de kalmayacak biliyoruz. Kötü evliliği bitirmeye cesaret bulamayacağı için, başka kanallardan ilgi ve iltifat görme fikri daha cazip gelecek, bu hepimizin bildiği bir senaryo. Yani zorluklardan korkup kolaya kaçmak, insanın gururunu kaybetmesinden daha önemli ve kolay, haklısınız.

Bahane olarak öne sürdüğü çocuklarının yüzüne “ ihanet etmiş bir eş” olarak nasıl bakacağını merak ediyorum, şahsen ben yapamazdım herhalde. Çalışıp, kendime ve çocuklarıma bakmak, özgür bir kadın olarak hem de, bana göre daha onurlu bir seçenek. Sizi bilemiyorum tabi.

Ortada ihanet varsa, tüm işler değişir. Kaldı ki konu sahibinde ben samimi bir pişmanlık da görmedim yani enteresan

Ayrılamam diyorsan başkasıyla konuşma. Çünkü sonu yok geleceği yok aldatan kadın olma. O daha rezil bi durum.

Hissettiklerinizde haklısınız ama bu durumda haklıyken haksız duruma düşersiniz.Eğer kendinize yetecek maddi durumunuz varsa boşanma konusunda düşünün.İnsanın kendisini değersiz hissetmesi dünyanın en kötü hissi.Ama şöylede bir durum var eşinizin davranışları dışında bence evlilikler bir süre sonra bu noktaya geliyor ilgi konusunda.

Mesleğiniz kazancınız nedir sizi yalnız yaşamak için idare eder mi ? Ev, araba gibi paylaşabileceğiniz şeyler var mı ? Eğer idare edebilecek düzeyde iseniz ayrılın yoksa da ailenizi ikna edin, size destek olsunlar.
Sosyal medyada flörtleşmeye acilen son verin. Çoğu erkeğin bi nude için söylemeyeceği söz yok. Sosyal medya gerçek değildir. Egonuzu şuan tatmin ediyor olmanız, ruhen buna ihtiyaç duymanız ihanet ettiğiniz gerçeğini değiştirmiyor.
Ayrılın, sağlıklı ilişkiler kurun. Güzel sevilmek ilgi görmek tabiki hakkınız ama yolu bu değil

Ben konu başlığına istinaden yazmaya gelmiştim ama konu ilgisizlikten öte gibi ya

Mutlu değilseniz aldatmaya kılıf aramayın boşanın sonra istediğinizle yazışın!

Boşanın deyince buradaki kadınların bahanelerinin hep aynı olması beni benden alıyor. Hanımefendi ya kabul edip kimseye yazmayacak bu mutsuz evliliğe çocuğunuz ve aileniz (!) için devam edeceksiniz ya da boşanıp kendi hayatınızı yaşayacaksınız. Bu resmen aldatma. Bakin dikkat edip manyak, kafayı size takan birine denk gelirsiniz bir gün Müge Anlı'lık konular çıkar ortaya o zaman başınız yanar.
Boşanmanın tek sebebi aldatma, bağımlılık, şiddet değil. Sevgi ve saygı yoksa da bitebilir o evlilik. Adam size sünepe diyor ya! Bunu nasıl kabullenebiliyotsunuz. Mutsuz anne mutsuz çocuk mutsuz aile ortamı demek. Siz kendinize ve çocuğunuza bunu layık görüyorsanız devam.

Buna benzer bir adamı boşadım, hemen de yazışmaya başladım pek keyifliydi hahah. Yazıştığım ilk adamla evlenip mutlu olmam şoku. Size de öneririm. Karakterinizi sarsmamış olursunuz, hem de bu adamı çekmemiş olursunuz. Boşanıp istediğinizi yapın.

Havadan sudan konuştuk diyorsunuz ama bu aldatmadır. İş arkadaşınız apartman komşunuz hatta hergün gittiğiniz manavdaki adamla sohbet edersiniz bu aldatma olmaz. Fakat şuan sizin sosyal medyadan bilmediğiniz bir adamla konuşmanız aldatmadır. Eşinizin hakkettiğini düşünüp yapıyorsunuz ama çocuklarınız hakketmiyor.bugün tatlı sözü hoşunuza gider yarın daha da ilerler ve başka boyutlara geçersiniz haberiniz olsun.
Ailem destek olmaz diyorsunuz ama hergün psikolojik şiddeti siz yaşıyorsunuz onlar kapılarını kapatıp hayatlarına devam ediyorlar. Kendiniz için olmasa bile çocuklarınız için başka bir yol çizin kendinize. Çocuğum babasına düşkün demişsiniz anacak düşkün olunacak baba değil onu bahane etmeyin. Eşiniz size değer vermiyor seneler sonra çocuğunuz anne niye boşanmadın benimde hayatımı mahvettin diyecek. Bence siz konfor alanınızdan çıkmak istemiyorsunuz

Seni anlıyorum bacim.ama neden bosanmiyorsun diyenleri anlamıyorum. Kolay mı okadar çocuk varken ortada.

her insan kendi hayatının sorumluluğunu almalı.
çocuk varken boşanmak zorsa adam o yazışmaları yakalayıp boşansa velayeti alsa daha mı kolay olacak? çocuğunu düşündüğü için boşanmayan biri kusura bakmayında onu kaybetmeyi nasıl göze alabilir? konu sahibesi sadece çocuk bahanesini kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…