Esimin ilgisizliği baskasina yazmam

Ben bu olaylara günah sevap diye yaklaşmıyorum. Etik mi değil mi ona bakarım. Etik olmadığını da ifade ettim. Saçma sapan okuduğunu anlamadan beğenmedim ifadesini sana yakistirmadim ve mühendis yazmasa hiç kaale alıp cevap vermem sana.

Biyolojik olarak kadın kendini tatmin etmek oksitosin dopamin serotinin salgilamak istemis ve bunun kendi de farkında değil belki kendi de kendine çok kızıyor olmalı. ve bilmiyor olabilirsin ama bu hormonlar bizim kontrolumuzse çalışmıyor. Tatmin edilmediğini için etik olmayan yollara başvuruyor. Başına da iş açacak tabi ki.

Sorunun ne olduğunu bilmeden çözüm sunamazsin ve sorun tam da bu.

Seni anlıyorum bacim.ama neden bosanmiyorsun diyenleri anlamıyorum. Kolay mı okadar çocuk varken ortada.
Kolay denmiyor hiçbir zaman ama konu sahibinin başkasıyla mesajlaştığı görülse, eşi evire çevire çocuğunun önünde dövse belki daha büyük hasar verse ondan sonra sürecek evlilik kolay mı asıl? Ya da yazıştığı kişi evli olduğunu öğrenip tehdit etmeye kalksa bu sefer istemediği şeyler yapmaya yönlendirse bu kolay mı?
İlgisiz kaldım, başkasında ilgi aradım kolay oluyor ama kendi ilgisizliğinden çocuğun nasıl bir anne babayla büyüdüğünü görmeyip çocuğu için elindeki en iyi imkanı sunamamak kolay gelmiyor!

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi bende yaşadım bende eski sevdiğime yazdım. beni boşuna terk edip giden kişiye. belki evli olduğumu bile bilmezdi benii engelledi. hiç yüzümüz gülmez. şans yok hayatta.

Tamam adam seni üzüyor kırıyor,ama çözümü başkasıyla yazışmak değil..evliliğin ilk yılları birçok çift için zor geçiyor..bebek de gelince stres artıyor..sürekli bebekle ilgilenme durumu,uykusuzluk,alınan kilolar,eşin herşeyi yine de mükemmel beklemesi ..v.s dayanılmaz bir hâl alıyor..ama iki taraf da geçinmeye gönüllü ise bunlar zamanla düzelir..ama bu şekilde haklıyken haksız duruma sokarsınız kendinizi..üzerine bir de rezil ederler sizi..eşiniz yakalarsa kim bilir başınıza neler gelecek,nafaka isteme hakkiniz bile olmayacak..lütfen aklını başına al..boşanırsan sanma ki konustugun şahıs seni mutlu edecek..bunlar sanal âlem..kendine gel..

Ben okuduğumu çok iyi anladım hanımefendi, cevap yazmanıza gerek yoktu. Lütfen muhteşem biyoloji bilginizi başkalarına saklar misiniz, biyoloji bilgimin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Sorunları ele alisiniz ve cozumsel yaklaşımınız muhteşem bu arada

İğrençsin biliyor musun . Sana yazacak kelime bulamıyorum.

Herkes hormonlarıyla hareket etse dünyada bir düzen kalmaz. Böyle birşey olabilir mi ? Bizi hayvanlardan ayıran şey muhakeme yeteneğimiz . Bu sayede bu kadar gelişmiş medeniyetler kurabiliyoruz

Seni anlıyorum bacim.ama neden bosanmiyorsun diyenleri anlamıyorum. Kolay mı okadar çocuk varken ortada.
Asıl ortada çocuk varken böyle sorunlu bir adamı aldatmak kolay mı ? Hadi öldürse bu kadını ?
Yani kesinlikle buradaki kadınlar neyi aklıyor anlamıyorum . Kadınlar aldatildigiyla ilgili konu açınca herkes seninle alakası yok adamın karakteri bozuk yaziyor . İş kadına gelince mi degisiyor ? Bu konu geçen ki eşine şiddet uygulayan kadının da aklanması gibi oldu .
Hayvan çiftliği kitabındaki gibi ..Bütün hayvanlar eşittir ama bazı hayvanlar daha eşittir

Konu sahibi hormonları yüzünden bu durumda ama bizim biyoloji bilgimiz yetmediği için sorunların ardındaki asıl nedenleri analiz edip, çözüm getiremiyoruz. Hormonları olmasa kadın masum aslında.

Konu sahibi hormonları yüzünden bu durumda ama bizim biyoloji bilgimiz yetmediği için sorunların ardındaki asıl nedenleri analiz edip, çözüm getiremiyoruz. Hormonları olmasa kadın masum aslında.
Tabi mesela ben bu aralar eşim evde ama adamı hiç goremiyorum . İş değiştiriyor sabahtan geceye kadar çalışıyor . Cinsel hayat doğal olarak sekteye uğradı . 15 aylık çocugun sorumluluğu , yemek sorumluluğu bende üstüne dil çalışıyorum benim de hakkım mi acaba buna kim karar veriyor ?

Beğenmediğin adamı boşansin. Otuz kere konu açtı konu sahibi herkes boşan bu adamdan olmaz dedi . Gidip aldatmak mi çözüm yani . İnsan bu saatten sonra nasıl aynı yatakta yatabilir

Bu gördüğünüz duygusal şiddettir ve inanılmaz büyük yıkımları olur insan üzerinde. Bilginiz olsun isterim.

Ya işte boşanası yok ama bizden destek bekliyor ihanetine. Devam et kız hakediyor desek devam edecek

Neden ilgiyi illa başkalarından bekleriz ki ? Sen kendine ilgi veremiyor musun ? Sırf biri sana iltifat etti diye mutlu oluyorsan senin mutluluğun başkasının varlığına bağlıdır. Mutlu olmak senin sorumluluğunda sen kendini mutlu edeceksin eşin sana ilgi vermiyor diye başkasıyla konuşmak normal değil.

Esin öküzmüş de sen niye başkasına yaziyosun? Benim eski eşim de çok ilgisizdi. Berbat bir eşti. Gidip başkasına yazmak yerine bosandim, siz de mi deneseniz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…