Esimin ilgisizliği baskasina yazmam

Boşanmaya cesaretiniz olmadığı için çocuğu bahane ediyorsunuz, boşanınca çocuğunuzun babası ölmeyecek, yani babasız kalmayacak. Şimdi 7/24 çocukla ilgileniyor mu kocanız hayır.

Sizin cesaret edemediğiniz boşanmayı yarın birgün yazışmalarınız ortaya çıktığında kocanız düşünmeden gerçekleştirir ve kimse kocası ilgisizdi o yüzden aldatmış demez, siz haksız çıkarsınız (ki aldatma konusunda hatalısınız).

boşanmamak için çocukların bahane edilmesine çok sinir oluyorum. Sizin bu hal ve hareketlerinizden evin içindeki durumunuzdan çocuğunuz etkilenmiyor mu sanıyorsunuz? Kocanız has dağ ayısı ama siz de az değilsiniz. Böyle giderse yazışmadan öteye geçebilirsiniz ve işler sarpa sarar haberiniz olsun.

Kendini değersiz hissediyorsan bosanmalisin.
Bu değersizlik hissiyle yaşamak çok zor .
Yaptığına doğru demicem ama bu evliliği sürdürürsen bu tarz olaylar yaşayabilirsin.

Tanımadığın birinin çok güzelsin demesi eşinin iltifat etmemesinin yerini doldurmaz. Yaptığınız, o ilgi eksikliğini doldurmak değil eşinizden intikam.almak. O bilmese de siz başka erkeklerin sizi beğendiğini biliyorsunuz ve ondan intikam alıyorsunuz aslında. Biriyle mesajlasmanizin nedeni bu siz farkında değilsiniz. Bunun için sizi suclayamam çünkü bir yerde insanı bu konuma getiriyorlar. En önemlisi kendinizi internette tanıştığınız insanlara kaptırmayın, hiçbiri evin içinde 5 yıldır tanıdığınız adam kadar güvenilir değil yine de.

O çocuk büyüyünce baba aynı eleştiriyi ona da yapacak. Hiç merak etmeyin. Sonra çocuk özgüvensiz, kaygılı ve mükemmelliyetçi olacak. Hayatı zindan olacak.

Çocukla ilgilenmeyen babaya çocuk nasıl düşkün oluyor anlamıyorum. Farkında değildir şu anda. Siz onu ergenlikte görün.

Adamın kişiliği böyleyse değişeceğini sanmıyorum. Tedavi için istekli olması lazım. Kendine bir şey kondurmaz da.

Kocanızı aldatma adiliğini de bırakın.

Çocuk uyanıyor diye ayrı odada yatan, onunla ilgili her şeyi sizin üzerinize atan babadan ayrılmasın diye boşanmayı düşünmüyorsunuz demek.

Çocuğunuz gerçekten eşinizin umurumda olsa size böyle davranmaz, çocuğuna kaçilacak bir şey gibi yaklaşmaz.

Aileniz de başta destek olmasa da sonrasında olur. Bu şekilde aşağılanarak yaşamaktan daha kötü olmaz boşanmanız. Ve bu şekilde devam ederse başkalarıyla konuşma durumu yine olabilir. Çünkü aciksiniz bu tarz seylere duygusal olarak, öyle bir şey olursa, ortaya çıkarsa o zaman evladınıza asıl kötülüğü yapmış olursunuz.

Hiçbir sebep başkalarıyla yarışmamızı masumlaştırmaz. Öncelikle buna son verin. Eşin kıymetsiz hissettiriyor peki ya aldatmak? Lütfen bunu kendinize yapmayın lütfen.

Kendini dusunuyorsan bosanip istediginle konusursun
Cocugunu dusunuyorsan da onla bunla konusup riskli durumlara girmezsin
isine gider gelir evini toplar cocugunla ilgilenirsin
Ama hem sadakatsizlik yapip hem de cocugum babasina duskun diye bahane uretemezsin
Zaten cocugunu dusunuyorsan kendi canini da koruman gerekir
Esin yazismalari gorse neler olur dusunmek bile istemedim

Herkes aldatmissin demiş de hırsızın hiç mi suçu yok derler bu duruma.

Ama aynı şeyi söyleyeceğim maalesef evet fiziksel olarak olmasa bile hala evli olduğunuz için bu durum hiç etik değil.

Sevgi ilgi tansel temas cinsellik tıpkı yemek ve su gibi temel ihtiyaçtır. Karsilanmazsa böyle olur

Hissettiklerini anlıyorum manolya bende aynı yollardan geçtim..çok yorucu gerçekten.. bı başkasıyla yazissmissin suçlama kendini bukadar döküntü bir psikolojide birde bunu ekleyip hayatını kendine zehir etme ama birdaha yapma..insan istiyor çok çok çok haklısın.. ama önce değeri kendine vermeye çalış özbenlik duygularını araştır,pencereni değiştir inan bana sana iyi gelicek..eşine gelince bosanirsan acı çekersin evet ama kendi benliğini kurtarmış olursun inan bana çocuk için rezil bir hayat çekilmiyor..ben boşandim çok acı çektim evet ama geçti..şimdi kızımla birlikte hayatın tadını çıkarıyoruz..tabiki boşan demek çok kolay ..ama kendini bukadar kötü hissediyorsan tek kurtuluş ..

Mutsuz bir anne ve babanın çocuğu aynı evde yıllarca kalsın gene mutlu olmayacaktır
Çocukların dünyası çok başka doğru ama gerçekler başka bunu farkedecekler eninde sonunda..
Sevgi saygı hicbirsey kalmamissa üstelik kendinize saygısızlığı en çok ta başkasıyla yazişarak yaptınız bunu kadın yaptı diye haklı diyemeyecegim maalesef ayrılın gitsin çocukta daha sağlıklı ebeveynlere sahip olsun toksik ilişki çocuğa ne sağlar ki.
Mümkün mertebe ayrıliginiz cirkinlestirmeden ayrilinki en çok yarayı çocuk almasın bu ona yapacağıniz en büyük iyilik bence
He herşeye rağmen baktınız kötü ayrildiniz yine çocuğunuz için en doğrusunu düşünün yeter
Eğer ayrilmassaniz daha kötü şeyler yaşayatacaksınız çocuğunuza bu suanki durumdan daha kötü.

Son düzenleme:
Her ilgisiz kalan kadın yada erkek eşini mi aldatıyor?Istekleriniz karsilanmiyorsa olduğunuz yerde kalmazsınız, bu kadar basit. Ama hem karnım doysun, hem pastam dursun olmuyor işte. Yarın öbür gün o yazışmalar çıksa, yazıştığı kişi eşine ulaşsa sonuç ne olur sizce? Böyle şeyler olmuyor sanıyorsunuz sanırım.

birmuhendisanne asıl ben seni beğenmedim. Biraz kitap okumanı tavsiye ederim. Okuduğunu anlayabilme kapasiten biraz artar belki.
Peki ama sizde okuyun lütfen. Insanların sizin düşüncelerinizi beğenmeme özgürlüğü olduğunu, bunu dert etmemeniz gerektiğini falan öğrenirsiniz diye umuyorum. Ayrıca kapasitemin sizin çok üstünüzde olduğuna yemin edebilirim ama ispatlama şansım yok maalesef...

Seni anlıyorum bacim.ama neden bosanmiyorsun diyenleri anlamıyorum. Kolay mı okadar çocuk varken ortada.

Evet kolay. İsteyene çok kolay bir avukat tutmaya bir dilekçe yazmaya bakar. Çocuğu varken boşanan insan hiç mi görmediniz hayatınız boyunca, hiç mi yapılamayan bir şey de şaşırıyorsunuz neden boşanmıyorsun diyenlere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…