- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Onda sıkıntı yok yani normal istekliCinsel hayatınız nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onda sıkıntı yok yani normal istekliCinsel hayatınız nasil
Aslında doğru ilgilenmediğim zaman o sütüme düşüyorÜzerine gitmeyin bakalım yani beklentide olduğunuzu anlamasın o da baskı yapıyor olabilir.
Kesinlikle üstlerine düştükçe unutmadıkça kendilerini cekiyolarSen de onu takma, daha hayatımda karım benle ilgilenmiyo diyen erkek görmedim bazen düşünüyorum sorun biz kadınlarda mı acaba
Tamam formulu bulmussun iste.Kesinlikle üstlerine düştükçe unutmadıkça kendilerini cekiyolar
Aynen sanki dünyanın yükü üstlerinde hiç biz kadınları düşünmezlerYıldım şu erkeklerin "iş stresi" mevzusundan. Bi onlar calisiyor sanki dunyada.
Evet ama benim eşim çok çok fazla abartiyo sanki dünyayı o kurtaracaksence işiyle ilgilimi pekii ,
1 senelikKaç yıllık evlisiniz. Sonradan böyle değişmesi normal gelmiyor bana. İllaki bir sebebi vardır.
1 senelik
Sakin olduğum bi zamanda deniycem insallahDaha çok taze. Alın karşınıza konuşun. Ama iş stresini cevap olarak kabul etmeyin.
Güzel fikir kesin deniycemSende ona aynisini yap etkiye tepki ama kirgin veya kızgınmış gibi durma takma baksin bakalim bir dene istersen