Eşimin ilgisizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadaşlar başkaları için dert değil ama benim uzun yıllardır bitmek bilmeyen derdim. Eşime fazlasıyla düşkünüm, bir oğlumuz var 15 yaşında. Herşey normal düzgün görünüyor. Bende yeterki yanımda olsun huzur olsun diyorum, böyle yıllar geçti.
Yine idare ediyorum ama dünden beri içimde bir sıkıntı oldu. Telefonuna baktım eski kız arkadaşlarının profilini aramış falan. Bende söyledim önemsiz dedi, yalan söylemez büyütmedim. Bu aksam yalnız hissettim bir mesaj atayım dedim. Hoslanmaz böyle şeylerden diye yapmam aslında. Kahve sensiz içilmiyor dedim. Kızlar gördü cevap bile yazmadı. :KK43:(
Acaba diyorum akşam aramıştı cevap verememiştim neden diye mi düşündüm , başka bişey aklıma gelmiyor.
Küçücük gözüküyor ama o kadar ihtiyacım varki ilgiye. Siz aklıma geldiniz. Dertlesmek istedim. Ben napayım kızlar, ısrar etsem iyice itici oluyorum gibi hissediyorum. Of ya. Boşan vs demeyin lütfen. O zor bişey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zamandır böyle ilgisiz ?

Can sıkıntısından ve meraktan bakmıştır eski kız arkadasa

Açana ilişkiyi renkli hale getirmek için bir şey mi yapsanız

Eski kız arkadaşlarına bakması hoş değil. İnsanın canı sıkılınca eski ilişkilerini mi aratıyor yani. Önemsiz diyo da siz yapsaydınız yine önemsiz olur muydu? İnsan neden merak eder eski sevgililerini. Aranızda heyecan kalmamış sanırım ve eşiniz de ben bunlardan hoşlanmam diyerek de elinizi kolunuzu bağlamış.

Siz esinizle sevgiliden de otesiniz. 15 yasinda evladiniz varmış. Nereden baksaniz en az 16 yillik evlisiniz. Bu kadar yillik evliligi olan insan neden esinden cekinir? Telefona cevap veremedim diye mi cevap yazmadi diye dusunmeniz bile tuhaf... Aranizda hic mi samimiyet yok. Esinize icinizi dokemiyor musunuz? Ne hissettiginizi, ilgi istediginizi onunla paylasin.
Bu arada tavsiyem esinizi hayatinizin merkezinden cikarin. Merkeze kendinizi koyun. Onu da merkeze yakin bir yere...

Arkadaşlar başkaları için dert değil ama benim uzun yıllardır bitmek bilmeyen derdim. Eşime fazlasıyla düşkünüm, bir oğlumuz var 15 yaşında. Herşey normal düzgün görünüyor. Bende yeterki yanımda olsun huzur olsun diyorum, böyle yıllar geçti.
Yine idare ediyorum ama dünden beri içimde bir sıkıntı oldu. Telefonuna baktım eski kız arkadaşlarının profilini aramış falan. Bende söyledim önemsiz dedi, yalan söylemez büyütmedim. Bu aksam yalnız hissettim bir mesaj atayım dedim. Hoslanmaz böyle şeylerden diye yapmam aslında. Kahve sensiz içilmiyor dedim. Kızlar gördü cevap bile yazmadı. :KK43:(
Acaba diyorum akşam aramıştı cevap verememiştim neden diye mi düşündü , başka bişey aklıma gelmiyor.
Küçücük gözüküyor ama o kadar ihtiyacım varki ilgiye. Siz aklıma geldiniz. Dertlesmek istedim. Ben napayım kızlar, ısrar etsem iyice itici oluyorum gibi hissediyorum. Of ya. Boşan vs demeyin lütfen. O zor bişey.
Yıllar içinde eşinizi o kadar idare etmişiniz ki adan şimdi sizi takmıyor. Ne yaparsa yapsın kabullenen biri var karşısında. Şimdi siz ilgi istiyorum derseniz "bu nerden çıktı sen çok değiştin" tarzı cümlelerle kalbinizi kıracak.
O mesajdan hoşlanmıyor diye mesaj atmaktan vazgeçmişsiniZ. Tek bir mesaja cevap verecek kadar mı nefret ediyor bu adam
.
Kim bilir eşiniz hoşlanmıyor diye daha nelerden vazgeçtiniz

Ben olsam çok bozulurdum hem eski sevgili aratmasına hem mesajımı görmezden gelmesine, beynini yerdim herhalde 😐 Sitemlerinizi ciddiye almıyorsa nasıl yapacaksınız tabi..

Bence monotonluk oluşmuş sıkıldığı için eskiler ne yapıyor diye bakmıştır. Nasıl bir yaşam tarzınız var veya eşinizin huyu, suyu nedir bilemem ama biraz renklendirip, farklı şeyler yapsanız. Onu en iyi siz tanırsınız herkesin farklıdır hoşlandığı ince nüanslar. Ama bunu bu ara yapmayın. Bu eski kız arkadaşı arama olayına kırıldığınızı önce hissettirin bence. Kendinizi ondan biraz geri çekin bakalım o da ilgisiz kalınca ne hissedecek?

bu kadar dramatize etmeye gerek yok. bilmem kaç yıllık evlilik yeni tanımıyorsunuz ya eşinizi. bende mesela mesajlaşmaktan telefonda konuşmaktan pek hoşlanmam ama “değer verdiğim,sevdiğim” insanlara elimden geldiğince karşılık vermeye çalışırım.

üzgünüm ama evliliğiniz monotonlaşmış. böyle olmasının 1. nedeni sizin bu pasif tavırlarınız 2.side kocanızın hödüklüğü.

bunca zaman böyle gelmiş böyle de gider. size tavsiyem kendinizi salıverin

Esime fazlasiyla düşkünum yazmissiniz..16 yilin ustune masallah size..nasil oluyor bu..

Acaba diyorum akşam aramıştı cevap verememiştim neden diye mi düşündüm , başka bişey aklıma gelmiyor.
Ya ne kuruntu yapıyorsunuz üzmeyin kendinizi boşuna kurun şöyle bir kırmızı güller dolu bir masa adamın sevdigi yemekleri yapın giyinin süslenin makyaj yapın parfümü bastırın adamın gönlünü yapın aklına kızlar bile gelmesin kadınlıgınızı kullanın yani😉

Ya ne kuruntu yapıyorsunuz üzmeyin kendinizi boşuna kurun şöyle bir kırmızı güller dolu bir masa adamın sevdigi yemekleri yapın giyinin süslenin makyaj yapın parfümü bastırın adamın gönlünü yapın aklına kızlar bile gelmesin kadınlıgınızı kullanın yani😉
İroni dimi :KK57:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X