Eşimin ilgisizliği

Deryaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
15
-1
1
28
Arkadaşlar evliyim 5 yıllık 2 çocugum var biri 1 bucuk yasında diğeri 5 yaşında eşimle görücü usulü evlendik ama sevdim ilk görüşte aşk gibi yani sonra 6 ay içinde söz nikah düğün hepsi oldu ama eşim çok ilgisiz evimiz otel gibidir sabah çıkar akşam gelir yemeği yer ya koltukta uyur kalır yada alır eline telefonu sürekli oyun oynar yüzümüze bakmaz as bizimle ilgilen derim başlar bağırmaya dur az der ama ilgilenmez telefonu hiç bırakmaz birşey derim o anda yapmaz önemsemez kırk kez söyletir bilmiyorum ama hep böyleydi evlendiğimizden beri ya 1 ay ilgilenmiştir ya 2 ay oturup baş başa kahve içtimizi de bilmem doğru düzgün gezelim bi parka götürelim çocukları derim onu da kabul etmez ben götüreyim derim onuda kabul etmez napcamı şaşırdım çok ilgisiz bu adamla ömür geçer mi bilmiyorum sizde başka biri mi var acaba

Sizi sevmediği çok belli bence. Bu saatten sonra sihirli değnek değmeyeceğine göre değişeceğini de zannetmiyorum.

Görücü usulü evlilikte aşık olmanıza da çok şaşırdım doğrusu. Adamın aşık olma, sevme, sevilme gibi bir beklentisi olsa görücü usulü evlenmezdi zaten. Yemeğim yapılsın, çamaşırım yıkansın diye evlenmiştir.

Doğru vallahi ne dicemi bilmiyorum biraz ilgi bekliyorum hepsi bu ama yok adam sürekli telefon oyun başka bir bildi yok işe gider işten çıkar köye gider köy işini yapar ordan çıkar eve gelir yemeği yer uyur kalır

Adam en basindan beri ilgisizmis, su saatten sonra degismez. Eskiden ilgili olup simdi ilgiyi kesse belki bir problemi vardır, duzelir derdim. Bosuna ilgi beklemeyin yani

Arkadaşlar evliyim 5 yıllık 2 çocugum var biri 1 bucuk yasında diğeri 5 yaşında eşimle görücü usulü evlendik ama sevdim ilk görüşte aşk gibi yani sonra 6 ay içinde söz nikah düğün hepsi oldu ama eşim çok ilgisiz evimiz otel gibidir sabah çıkar akşam gelir yemeği yer ya koltukta uyur kalır yada alır eline telefonu sürekli oyun oynar yüzümüze bakmaz as bizimle ilgilen derim başlar bağırmaya dur az der ama ilgilenmez telefonu hiç bırakmaz birşey derim o anda yapmaz önemsemez kırk kez söyletir bilmiyorum ama hep böyleydi evlendiğimizden beri ya 1 ay ilgilenmiştir ya 2 ay oturup baş başa kahve içtimizi de bilmem doğru düzgün gezelim bi parka götürelim çocukları derim onu da kabul etmez ben götüreyim derim onuda kabul etmez napcamı şaşırdım çok ilgisiz bu adamla ömür geçer mi bilmiyorum sizde başka biri mi var acaba
Linçleyen linçlesin. Dayanamayacağım. Böyle adama 2 çocuk yapmak??? Boldladığım yerden bahsediyorum. Sonradan bu hale gelse neden acaba bir derdi sıkıntısı mı var da içine kapandı derim. Adam en başından ben böyleyim demiş.

Çocuk olunca düzelir mi dediniz? Ya kendinize acımadınız, baba ilgisinden mahrum büyüyecek çocuklara da mı acımadınız??? Her şey karnını doyurmak değil işte çocuklar için.

Yapacak bir şey yok. Görücü usulü evliliği bu yüzden tasvip etmiyorum. Karşındakini iyice tanıma şansın olmuyor. İlk görüşte aşk yaşayıp 6 ayda evlenerek sizin de tanıma şansınız olmamış işte.

Yapacak bir şey yok. Adam böyleyim diyor ve umrunda değil.

En başından beri ilgisizmiş. O yüzden başka birinin olma ihtimali yok bence. Üzülerek söylüyorum sizi sevmiyor. Evlenmiş olmak için evlenmiş gibi. En çok çocuklara üzüldüm, babaları var ama yok…
Onlarla ilgili gelir gelmez çocuklar a sarılır öper ama bize yok sabah işe giderken öpmeden gitmezdi benide çocukları da bu ara unuttum diye geri dönüyo öpmek için

Gecmis zaman ama hem görücü usulü hemde daha tanımadan 2 çocuk...herkes hayatına bir sekilde bakar da olan o çocuklara olur malesef... Esinizin böyle bir insan olduğunu ilk çocuktan sonra anlamış olduğunuzu varsayıyorum. İlk çocuğa ilgi alaka göstermeyen, zaman ayırmayan ikinciye ayırır mi... Bu sevgisizlikte size de çocuklara da cok yazık. Allah yardımcınız olsun

Başka biri şu an olmasa bile ileride olur kuvvetle muhtemel..
Esiniz : Ne baba olmaya ne de koca olmaya hazır değilmiş.
Şimdi zorlama geliyor kendisine yaşadığı hayat..
Tek hata çocuk kararını çabucak almanız olmuş bence.
Zaten adam 1 ay içersinde kendisini belli etmiş..
Özetle seni karısı,evinizi de evi gibi görmüyor..
Birliktelik de yoksa tamam işte..

Peşinizden atlı mi kovalıyordu?6 ayda ne evliliği?

Biraz aceleci ve plansız mı davrandınız acaba. Görücü usulü tanışıp 6 ayda nasıl güvendiniz evlendiniz ve hemen de çocuk yaptınız. Güven derken sadece işi, ahlakı değil size saygısı, sevgisi, ilgisi, değer verip vermemesi bunlar da çok önemli değil mi. Bunlar yoksa zaten evliliğin ne anlamı var bir kap yemeği baba evinde de yerdiniz.
Şu saaten sonra da değişeceğini sanmam hakınızda hayırlısı.

Ya şöyle bişey var nişanlıyken çok ilgiliydi sürekli gezmek isterdi her gün gelirdi yanıma görüşmek isterdi çağırdığımda resmen uçardı gülerdik eğlenirdik ama sonra ne oldu bilmiyorum

Başından beri böyle olan adama birşey kâr etmez.
Kendi çıkmıyormuş, siz dışarı çıkmak için ondan izin mi oluyorsunuz?
Çocuklar parka, bahçeye de mi çıkamıyor yani?
Olan çocuklara oluyor böyle.

Evliliğin başından beri ilgisiz olan kocadan 2 çocuğu ne düşünürek yaptınız?

İnanmıyorum ya birde 24 yaşındaymışsın daha. En güzel yaşların ne diye alel acele evlendin be arkadaşım.
Arkanda görücüleri zorla çağıran bi ailen olunca evleniyorum kardeşim ha eşimi sevdim sevmedim değil çoksa ilgiliydi nişanlıylen fln ama sonradan evlendikten bir sene sonra ne oldu olduysa

Başından beri böyle olan adama birşey kâr etmez.
Kendi çıkmıyormuş, siz dışarı çıkmak için ondan izin mi oluyorsunuz?
Çocuklar parka, bahçeye de mi çıkamıyor yani?
Olan çocuklara oluyor böyle.

Evliliğin başından beri ilgisiz olan kocadan 2 çocuğu ne düşünürek yaptınız?
Köye gittimiz de çıkıyo çocuklar babaneyle geziyo parka gidiyo evin önünü doldurdular oyuncak park fln öyle oynuyolar

Back
X