çok zor durum canım haklısın sinir olmakta ...ne demek öyle o ?arada tamam görüşülür arkadaşlarlada her haftasonu çok yani ...ah bu erkekler işte akıl ermiyo karınında sana ihtiyacı var dimi....sende oralı olma pek nereye gittin geldin deme ...sende al bebişini çık gez ...sen ona takmayınca bak o sana nasıl takmaya başlıyo...umarım düzelir..
Allah evladini sana bagislasin canim, iyi günlerini göstersin insallah.
Ama keske bu kadar cabuk cocuk yapmasaydin.
14 aylik evlisiniz, evlenir evlenmez cocuk yapmakla iyi yapmadin bana göre.
Bir bebek ne kadarda güzellikler katiyorsa evlilige o kadarda alip götürdükleri var, bak elin kolun bagli simdi, istedigin gibi hareket edemiyorsun.
Cocuk olmasaydi, baslarim senin arkadaslarinada bilgisayarinada der pilini pirtini alip ceker giderdin, veya sende arkadas grubunla ailenle akrabalarinla vakit gecirebilirdin, calisabilirdin.....böylelikle onun ilgisizligi seni bu denli üzmez, rahatsiz etmezdi....
Aslinda kadinlar gercektende ne yapiyorsa kendine yapiyor, cocukta böyle, erkek yine hayatina devam ediyor, isine gücüne gidiyor, sosyal hayatina devam ediyor, arkadaslari ile vakit geciriyor vs. vs.....ama kadin resmen bir müddet eve baglaniyor, herseyden elini ayagini cekmek zorunda kaliyor, buda kadinin bunalima girmesine sebeb oluyor, ehh birde es iglisiz ise tamamen depresonya giriyorsun...
O yüzden ben gerek cevremde gerek burda yeni evli ciftlere hep cocuk konusunda acele etmemelerini tavsiye ederim.
Söyle bir 2-3 sene ayni cati altinda yasamak, karsindakinin tam manasi ile huyunu suyunu anlamak, birazda yeni evli olmanin tadini cikarmak gerek.....
Ama olmus bir kere, Allah bagislasin yavrunu.....Esinle mutlaka cok kez konusmussundur, ama nafile....o yüzden bence sen en iyisimi aile büyüklerinden yardim iste, kaynananla aran nasil bilmiyorum, ama belki oda oglu ile konussa kendine ceki düzen vermesini söylesi bir faydasi olur.
Ilgisiz sorumsuz adamla yasamak cok zordur, ablamdan biliyorum......Allah yardimcin olsun.....
aynen cnm ne kavgayla anlıyor nede tatlı dille. bu erkeklerin hepsimi böyle alana kadarmı yani herşey.birde benim eşim amerikada eğitim almış biri düşünün.ama insanın o düşünce ,incelik ve sorumluluk içinde olacak. nerde ne tahsil görmüş olursa olsun hiç farketmiyor.nişanlıyken yada öncesinde hiç böyle değildi.nerde o insan nerde şimdiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?