Eşimin ilgisizliği..

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
Kayınvalidemler 3 aydır burada ve gitmelerine 13 gün kaldı bu arada bende sitresten sedef hastası oldum eşimin ilgisizliği hayatta en çok değer verdiği işi anne baba çocukları ben yokum önceden eşime sonsuz güvenirdim ama şimdi güvenim yok inancım hiç yok ona karşı ne iyi nede kötü birşey hissediyorum benim için sıradan oldu ben neden böyle düşünüyorum arkadaşlar böyle evlilik sürermi bu arada eşim aldatmadı ama bana olan sevgisizliğinden ve acımasızlığından böyle düşünüyom bana yol gösterin

Son düzenleme:
eşiniz hep mi ilgisizdi?
yoksa ailesi sizdeyken mi böyle yapıyo?

aynısı bnm kuzenımde de vardı o zamn cocugu yoktu tabı annesıne bole yenısını alırız gıbısınden konusmustu oda aldı bı kac esyasını sonra kapadı telını babasının yanına gttı epey bı ugrastı enıstem 3-4 gun kapıları asındırdı da ole oldu ondan snr agzından ole bi laf cıkmamıs sadece bi örnk onun da kaynanası yanına gelıodu bole o zamn olmustu. :18: aynısı snde yap diyemem cocugun var ama sadece bi örnek esınle bunun la ılgılı konusmayı denedın mı?

Bu erkekler de artık komik olmaya başladı!
Getirsin bakalım 2. kadını!
Kimi getirebilecek,kim gelir bu zihniyetteki adama acaba?

garıbıme gıtmez yadırgamam cunku ne bıleyım benım kocamın da aynısını ılerıde yapmayacagını .. canım sabırlı ol .. esını sevıyor musun

deneyemedim çünkü yüzünü bile görmek istemiyorum boşuna okumuş boş okumuş cahil

getirsin iste evde temizlige ise güce yardim eder

tartıştığınızda felanmı söylüyor yoksa şaka felanmı yapıyor.benm arkadaşımın eşide söylüyo çocuk yapmadığı için ama zannertmiyorum öyle bişey yapacagını bider cocuklarınız war yani.eşin arkadaşlarından yada ailesindenmi ögreniyor böyle şeyleri acaba?

öyle deme kiz niye bos yasiyasin adam oylesine sakasina diyordur...
ne yapacan iste alttan al biraz...
isine gelenleri duy,isine gelmeyenler bir kulagindan girsin digerinden ciksin bosweeeeeeeer

ay canım benım ya : babamda öncelerı çok önceleri anneme derdi ahh annemm nasıl ağlardı ..... eşinize sordunuz mu bu nedemk efend ne diyosun 2 çocuğumuz var ayıp günah değil mi yoksa sizi sevmıyor mu ama bnece sevıyo annesınden etkılendi gibi...

yok artık yaa bence o akıl fikiri sana deil kocana vermek lazım allah akıl fikir versin insan iki çocuğununn annesine eşine bunu dermi yaa nekadar ayıp

bende öyle cevap verdim oda bana ben onu incitirmiyim sen yapacan o duracak dedi süs alıyorum dedi

ya bence kasmayın o kadar, dayımda yengeme takılır, yenı karı alcam diye.. hatta dahada gıcık olsun dıye sivesinide degıstırır, la avrat çay koy, lan karıı yemegımı getır falan der... takılır öylesıne. yengem delı olur :) o da gıt getır bakalım kac gun dayanıcak sana der gülüşürler sonra. bende cocukla yoruluorum evde. bazen haftada 2 kere falan süpürebiliorum evi. eşim de: karıcım sen cok yoruluosun sana bı yardımcı alalım dio, valla haklısın kocacım söyle rus bulgar falan olsun, onlar daha calışkan oluomus dıorum :)) sizde espriyle karsılık verın. eğer kilonuz varsa, cocuktan sonra kendınızı saldıysanız kilo falan verin, sac rengınızı degıstırın. sadece anne degilsiniz siz. bir adamın karısısınız unutmayın

Aklınca şaka yapıyor, annesinin yanında şımarıyor adam ama valla ben olsam şaka maka anlamam oracıkta yırtarım bana bunu diyecek kocayı, annesi falanmış da dinlemem Ama sen yine de bana bakma canım, kötü örnek olmayayım sana ben

aaayyy cok komik bir kocan varmis bayagi sakaci.
Bende senin yerinde olsam, bende yeni koca alayim bari derdim.
Böyle bir cümleye ancak böyle bir cümleyle karsilik vermek lazim bence. Cok komiksin de kocana biraz simarsin bari. yazik aciz tip erkekler bunlar baska birsey degil.

maşallah bi de yeni kadını süs yapacakmışşş oldu efendim. Acaba annesi geldiği zamanlar mı böyle bi güven geliyoda söylüyo. yoksa hep mi söyler?? ya da ne bileyim şaka yollu mu ciddi mi söylüyo sonuçta kaç senelik kocanız ses tonu nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…