kaynanamlar 1 ay burada eşim de bana çok ilgisiz tartıştığımızda bana yeni bir tane hanım getiririm diyor benimde çok gücüme gidiyor
ben sabahtan akşama kadar uğraşıyor annesine ve babasına saygıda kusur etmiyorum hizmet sonsuz iki tanede çocuk çok yorulıyorum bana destek olacakken bana ters davranıyor bilmiyorum sonum ne olacak derdimi kimseye açamıyorum kimsem yok yalnızım çooooooook
kaynanamlar 1 ay burada eşim de bana çok ilgisiz tartıştığımızda bana yeni bir tane hanım getiririm diyor benimde çok gücüme gidiyor
ben sabahtan akşama kadar uğraşıyor annesine ve babasına saygıda kusur etmiyorum hizmet sonsuz iki tanede çocuk çok yorulıyorum bana destek olacakken bana ters davranıyor bilmiyorum sonum ne olacak derdimi kimseye açamıyorum kimsem yok yalnızım çooooooook
aynısı bnm kuzenımde de vardı o zamn cocugu yoktu tabı annesıne bole yenısını alırız gıbısınden konusmustu oda aldı bı kac esyasını sonra kapadı telını babasının yanına gttı epey bı ugrastı enıstem 3-4 gun kapıları asındırdı da ole oldu ondan snr agzından ole bi laf cıkmamıssadece bi örnk onun da kaynanası yanına gelıodu bole o zamn olmustu. :18: aynısı snde yap diyemem cocugun var ama sadece bi örnek esınle bunun la ılgılı konusmayı denedın mı?
garıbıme gıtmez yadırgamam cunku ne bıleyım benım kocamın da aynısını ılerıde yapmayacagını .. canım sabırlı ol .. esını sevıyor musun
getirsin iste evde temizlige ise güce yardim eder
oldu baska bir istegin varmi deseydin
bende öyle cevap verdim oda bana ben onu incitirmiyim sen yapacan o duracak dedi süs alıyorum dedi
deneyemedim çünkü yüzünü bile görmek istemiyorum boşuna okumuş boş okumuş cahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?