Eşimin ilgisizliği..

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim esimde bir kac kere böyle <<güya >> saka yapmisti aklinca..üstelik de bu sakalar nedense hep baskalarinin yaninda yapiliyordu..tahmin edersiniz ne kadar sinirlendigimi..yine ayni sakayi arkadaslarimizin oldugu b ir ortamda yapinca bende <kocacigim asil ben cici bir koca alayim..ee hayat pahali malum, tek erkegin calismasi ile gecinmek zor..sana yardimci olur > dedim..ohhhhhhhhhhh canima degsin...öyle bir bozuldu ki ne diyecegini sasirdi kaldi..sonrada valla haklisin dedi güldü..

Ben de yeni katıldım aranıza içimden yorum yapmak geldi.Eşinin davranışları bana da çok saçma geldi.Sen kadın getirmeyi aklından geçirirsen ben de evlenirim gibi konuş sen de.Belki o zaman eşin yanlış yaptığını anlar.

Genelde erkekler ailesinin yanında kabarabiliyor.
Bu evin ağasıyım, benden korkarlar havası vermeye çalışırlar.
Ben babamda da olur bu.
Ama başbaka kaldığımızda çıtı çıkmıyor nedense.
Gerçi bizimki kötü sonuçlandı dediğini yaptı adam.
gitti başkasına tabi sürüne sürüne öle öle anneme geri döndü.

bir tanesini çok mutlu edebilmiş ya, ikinciyi getirecek
bence boş tehdit, o öyle söyleyince gevrek bir kahkaha atın anlasın ciddiye almadığınızı
ah erkek egemen toplum ah

benim babamda anneme söylerdi halada yapar beni batırdın az tutumlu ol boşicam snei sonunda o olcak başkasıyla evlencem der annemdehiççç umursamz sıkıysa getir kim bakar sana der ama ben bunları atışma olrak görür güler geçerdim eşimle braber
yanlız senin eşin ciddi gibi şakaysa söylerdi zaten bu şekilde olmazki se aynısını ona söylesen anladığım kadarıyla tepkisi ağır olur
konuşmay dene ben sana desme hoş olurmu üzülüyorum kendimi değersiz hissediyorum yapma faalan desen ne biliyim bu tarz şeyler

Bizimki de bana moldovyalı yardımcı alıcakmış ben de italyan uşak da isterim o zaman diyorum gülüşüyoruz...ciddi olsa bu kadar açık konuşur mu hiç?bence şaka yapıyor siz hassas davranıp alınıyorsunuz ..diger konuda da sabır diliyorum benim de aynı durumda olma ihtimalim var gelecekte tek erkek çocuk eşim...şimdiden psikolojik olarak buna hazırlıyorum kendimi sorun yaşamamak için...ne olsa ailemiz büyüğümüzdürler bugün var yarın yoklar sıkmayın canınızı.....

Öyle dediği zaman ben de yeni bir koca alcam de bakayın napıyor.UYUZZZ
kusura bakma lütfenn

Aman "kazak erkek" ya şımarmış anasının yanında. Anasında kabahat. Benim oğlum dese, bir güzel haşlarım, terbiyesize bak anasının yanında nasıl konuşuyor diye...
Neyse vallahi benim kocam bana dese "bir tane de ben alayım da okey'e 4. Olur" derdim, adamı da şoka sokardım.

bu erkekler kadını ev süpür yemek yap anlayışından uzaklaştırmak lazım.

Ne kadar ayıp, ahlaksızca bir şaka güya !!!

Ben olsam annesine babasına derdim eşini.

Gözü korksun.

Hatta o da çözüm olmazsa direkt babama söylerdim.

Temiz bir daağı hakediyor !

Ben eşimin bu tavırlarını hakedecek ne yaptım düşünmekten kafamı yiyecem

madem bır sey hıssetmıyorsunuz artık sıze olan ılgısızlıgını umursamıyor olmanız gerek....

bırazda o dusunup bir şeyler yapsın...

Ben eşimin bu tavırlarını hakedecek ne yaptım düşünmekten kafamı yiyecem

bir erkeğin söylediği sözlere ne kadar takıldığınızı gösterirseniz aynı konuda üzerinize gelmeye daha fazla devam edecektir...öyle söylediği zaman tamam canım gelsin tabi ama süs olarak olmaz geliyorsa iş yapacak sana bakacak bende bundan sonra kendime vakit ayıracağım dersin..ama kırıldığını özelliklede kızdığını belli etmemeye çalış öyle olamasanda rahatmışsın gibi görün ama bu rahatlığın altında öyle bi durumda onunla işinnn kalmayacağınıda sezdir ona ..şaka bi yana öyle bi durumda yüzümü görürr müsün acaba de mesela ..bunu devamlı söyleme ama en azından birkere belirt ki aklınn köşesnde dursun

pek birşey anlamadım nasıl davranıcam:2::26::26:

Bence adamin pesinde dolanip onu memnun etmeye calisma. Yani elbette yemek yapiliyor nasilsa evde veya camasir yikaniyor. Bunlar olmasi gerekenler zaten. Ancak onun icin ekstra birsey yapma. Hatta yokmus gibi davran. Eger uzerine gelirse ne oldu diye. Buraya yazdiklarini, uzuntulerini dile getir. Anlatirken aglama ve sinirlenme ama sakın. Sakin ve yumusak bir seklide anlat.

nereye yazdığımı canım dile getireyim ben ona sakin olsamda anlamaz bağırır 12 gün sonra anneleri gidiyor özgürüm o zaman görür o

Sanırım aynı sorun herkeste var :) Ben de sürekli onun memnun olacağı, seveceği şeyler yapmaya çalışıyorum o da bana hiç olmazsa arada bir değerli olduğumu hissettirsin diye beklenti içine giriiyorum karşılığında sadece kendi ailesiyle ve çevresiyle görüşmek isteyen, benim sevdiğim insanlara zorla giden, sıkılan, beni mutlu edecek bir şey yaptığında bana lutfettiğini düşünen, sohbet etmekten konuşmaktan aciz, yemeğini y,iyip tv seyreden sabah kalkıp işe giden ve bu kısır döngüyü böylece devam ettiren bir adam buluyorum. ne sıkıntılarımı, ne üzüntülerimi ne sevinçlerimi doğru düzgün paylaşmıyor. oysa ben güzel ve evine bağlı bir bayanım, evlenmeden önce o kadar peşimde koştu, şimdi öyle değersiz hissettiriyor ki, artık çok bunaldım. önemsemek istemiyorum ama elimde değil, sonuçta aynı evde yaşayan hayatı paylaşan iki insanız. konumak kolay, çözüm yok, ne yapılabilir arkadaşlar fikir verir misiniz? ben konuşmasam inanın günlerce koınuşmayız birbirimizle, diyalog" ne pişirdin, bu gün naptın, siyah pantolonum yıkan mış mıydı, mavi gömleğimi ütülesene"dan ibaret olur. nasıl sabreder ki insan bu hale?

Son düzenleme:
bri de iyiylikten de anlamıyor kötülükten de, her zaman kavga ediyoruz, kavga ettikçe ondan soğuyorum, ilişkimiz epey yıprandı, öyle doluyum ki bu konuda, her zaman bildiğini okuyor. ağlasam da hırpalansam da umurunda değil, hatta ağlamamdan hiç hoşlanmıyor, bben ayrılmak istiyorum ama şu an mümkün görünmüyor. yani iletişimin böylesine berbat olduğu evlilikler nasıl düzeliir acaba? ne söylesem yine saçmalıyosun, abartıyosun, ögff tamam ya sus gibi cevaplar alıyorum. Allah şahidimdir, haklı olduğum konularda bile haksız görülüyorum, böylesine egosu var adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…