kaynanamlar 1 ay burada eşim de bana çok ilgisiz tartıştığımızda bana yeni bir tane hanım getiririm diyor benimde çok gücüme gidiyor
ben sabahtan akşama kadar uğraşıyor annesine ve babasına saygıda kusur etmiyorum hizmet sonsuz iki tanede çocuk çok yorulıyorum bana destek olacakken bana ters davranıyor bilmiyorum sonum ne olacak derdimi kimseye açamıyorum kimsem yok yalnızım çooooooook
öyle dediği zaman ben de yeni bir koca alcam de bakayın napıyor.uyuzzz
kusura bakma lütfenn
madem bır sey hıssetmıyorsunuz artık sıze olan ılgısızlıgını umursamıyor olmanız gerek....
Bırazda o dusunup bir şeyler yapsın...
Ben eşimin bu tavırlarını hakedecek ne yaptım düşünmekten kafamı yiyecem
bir erkeğin söylediği sözlere ne kadar takıldığınızı gösterirseniz aynı konuda üzerinize gelmeye daha fazla devam edecektir...öyle söylediği zaman tamam canım gelsin tabi ama süs olarak olmaz geliyorsa iş yapacak sana bakacak bende bundan sonra kendime vakit ayıracağım dersin..ama kırıldığını özelliklede kızdığını belli etmemeye çalış öyle olamasanda rahatmışsın gibi görün ama bu rahatlığın altında öyle bi durumda onunla işinnn kalmayacağınıda sezdir ona ..şaka bi yana öyle bi durumda yüzümü görürr müsün acaba de mesela ..bunu devamlı söyleme ama en azından birkere belirt ki aklınn köşesnde dursun
Bence adamin pesinde dolanip onu memnun etmeye calisma. Yani elbette yemek yapiliyor nasilsa evde veya camasir yikaniyor. Bunlar olmasi gerekenler zaten. Ancak onun icin ekstra birsey yapma. Hatta yokmus gibi davran. Eger uzerine gelirse ne oldu diye. Buraya yazdiklarini, uzuntulerini dile getir. Anlatirken aglama ve sinirlenme ama sakın. Sakin ve yumusak bir seklide anlat.
Bence adamin pesinde dolanip onu memnun etmeye calisma. Yani elbette yemek yapiliyor nasilsa evde veya camasir yikaniyor. Bunlar olmasi gerekenler zaten. Ancak onun icin ekstra birsey yapma. Hatta yokmus gibi davran. Eger uzerine gelirse ne oldu diye. Buraya yazdiklarini, uzuntulerini dile getir. Anlatirken aglama ve sinirlenme ama sakın. Sakin ve yumusak bir seklide anlat.
bri de iyiylikten de anlamıyor kötülükten de, her zaman kavga ediyoruz, kavga ettikçe ondan soğuyorum, ilişkimiz epey yıprandı, öyle doluyum ki bu konuda, her zaman bildiğini okuyor. ağlasam da hırpalansam da umurunda değil, hatta ağlamamdan hiç hoşlanmıyor, bben ayrılmak istiyorum ama şu an mümkün görünmüyor. yani iletişimin böylesine berbat olduğu evlilikler nasıl düzeliir acaba? ne söylesem yine saçmalıyosun, abartıyosun, ögff tamam ya sus gibi cevaplar alıyorum. Allah şahidimdir, haklı olduğum konularda bile haksız görülüyorum, böylesine egosu var adamınSanırım aynı sorun herkeste var :) Ben de sürekli onun memnun olacağı, seveceği şeyler yapmaya çalışıyorum o da bana hiç olmazsa arada bir değerli olduğumu hissettirsin diye beklenti içine giriiyorum karşılığında sadece kendi ailesiyle ve çevresiyle görüşmek isteyen, benim sevdiğim insanlara zorla giden, sıkılan, beni mutlu edecek bir şey yaptığında bana lutfettiğini düşünen, sohbet etmekten konuşmaktan aciz, yemeğini y,iyip tv seyreden sabah kalkıp işe giden ve bu kısır döngüyü böylece devam ettiren bir adam buluyorum. ne sıkıntılarımı, ne üzüntülerimi ne sevinçlerimi doğru düzgün paylaşmıyor. oysa ben güzel ve evine bağlı bir bayanım, evlenmeden önce o kadar peşimde koştu, şimdi öyle değersiz hissettiriyor ki, artık çok bunaldım. önemsemek istemiyorum ama elimde değil, sonuçta aynı evde yaşayan hayatı paylaşan iki insanız. konumak kolay, çözüm yok, ne yapılabilir arkadaşlar fikir verir misiniz? ben konuşmasam inanın günlerce koınuşmayız birbirimizle, diyalog" ne pişirdin, bu gün naptın, siyah pantolonum yıkan mış mıydı, mavi gömleğimi ütülesene"dan ibaret olur. nasıl sabreder ki insan bu hale?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?