bri de iyiylikten de anlamıyor kötülükten de, her zaman kavga ediyoruz, kavga ettikçe ondan soğuyorum, ilişkimiz epey yıprandı, öyle doluyum ki bu konuda, her zaman bildiğini okuyor. ağlasam da hırpalansam da umurunda değil, hatta ağlamamdan hiç hoşlanmıyor, bben ayrılmak istiyorum ama şu an mümkün görünmüyor. yani iletişimin böylesine berbat olduğu evlilikler nasıl düzeliir acaba? ne söylesem yine saçmalıyosun, abartıyosun, ögff tamam ya sus gibi cevaplar alıyorum. Allah şahidimdir, haklı olduğum konularda bile haksız görülüyorum, böylesine egosu var adamın
Sen ne kadar zamandir evlisin?
Yeni konu acsana bu arada.
Konu açmayı bilmiyorum. başlığı gördüm" eşimin ilgisizliği" diye bir de ben yazayım dedim. 2 yıla yakındır evliyim. yani henüz yeniyiz :S
gydfjhnkljkljnk jnkljkıj jbjkhbn
bu ne demek ki . epeydir streslerim üst üste geldi , sanırım tiroidden kaynaklanan aşırı sinir ve heyecan hali olsa gerek, bazen eşim gözüme şeytan gibi görünüyor hele de adet dönemlerinde karamsarlığım geçti şükür. Eşimi çok seviyorum.
canım sen b eni tanıyonmu yoksa hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz kaç yaşında ve ne kadarlık evlisin
Sevgili seyu ben geçmiş mesajları yeni okudum maalesef, konuyu açan da senmişsin. Şimdi olayı daha net anlıyorum. Ben eşimden hiç öyle bir şey duymadım, ve Allah şaşırtmasın ama böyle bir şey demez de yapmaz da diye düşünüyorum. Çünkü böyle olayları duyduğu zaman üzülür kendileri. Her ne kadar bana karşı ilgisiz ölduğunu düşünsem de. Hatta ben tehdit olsun diye saçmalıyorum bazen, ağzımdan öfkeyle böyle şeyler çıkıyor, o da gururumdan ve şımarıklığımdan olsa gerek. Allah bana akıl fikir versin :) Ben seni çok iyi anlıyorum. Benim eşim ailesinin yanında kabarmaz öyle ama yine de ailesi çok önemlidir, onlar biraz daha ön planda gibi hissediyorum. Bu da kıskançlığıma sebep oluyor, öyle zamanlar geliyor ki ondan nefret ettiğimi düşünüyorum , onu paylaşamadığım için. Anladım ki sen de eşini çok seviyorsun. Ama bunu ona fazla hissettirme, bir söz var ya "bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirirseniz, ilk vazgeçeceği şey siz olursunuz." O yüzden sen kendinden emin dur, dik dur ve hiç üzerine düşme, umursama onu, kendine yeni aktiviteler bul. Bir de sana saygısızlık yapmasına" mesela şaka yollu söylediği o söz gibi- izin verme. Bir de o dönemde kayınvalidenler filan olduğu için çok sıkılmışsın anlaşılan. Epey dolmuşsun. Zaman zaman küçük şeyler, öyle büyük görünüyor ki insanın gözüne. Peki normal zamanlarda iletişiminiz nasıl eşinle?Kayınvalidemler 3 aydır burada ve gitmelerine 13 gün kaldı bu arada bende sitresten sedef hastası oldum eşimin ilgisizliği hayatta en çok değer verdiği işi anne baba çocukları ben yokum önceden eşime sonsuz güvenirdim ama şimdi güvenim yok inancım hiç yok ona karşı ne iyi nede kötü birşey hissediyorum benim için sıradan oldu ben neden böyle düşünüyorum arkadaşlar böyle evlilik sürermi bu arada eşim aldatmadı ama bana olan sevgisizliğinden ve acımasızlığından böyle düşünüyom bana yol gösterin
:) Yoksa ruh ikizliği denen şey bu mu ?yok ama sanırım bütün evliliklerde bir müddet böyle sorunlar yaşanıyor. Alışma süreci olsa gerek. Benim hatam susmamak, öfke kontrolü denen şeyi bir becerebilsem, her şey yoluna girecek ama, elden geldiğince yumuşak başlı olmak lazım. 26 yaşımdayım ben ve yaklaşık 2 yıldır evliyim. Sen?
Benim cok kotu bir huyum var.
Gozum kararirsa kim olursa olsun, sonumu hic dusunmez aninda giderim. Esim de bu huyumu cok iyi bildigi icin idare eder beni cildirdigim zamanlarda. Onun idaresi olmasa, pire icin yorgan yakan ben, coktaaan baska bir hayat yasiyor olurdum. Cok sukur esim benden 4 yas kucuk olmasina ragmen asiri olgun.
Cok fevri olmak da iyi degil, dusuup tasinmak lazim bazen ama yok, beceremiyorum bir turlu.
erkek milletinin genlerinde var demkki bende de ayni sorun var :) annem kizim fevri olma aman oyle yapma aman boyle yapmayla beynimi yiyor benim esim kendi ailesinin yaninda degilde benim ailemin yaninda simariyor benim ökiz biraz ters :)
altta kalma cunku sen sustukca esin davranisini tekrarlicaktir ilgisizligi icinse cozumu bana nasil davraniyorsa ona ayni sekilde davranarak xozum buldum bide arada bende laf sokuyorum benim oglum var artik Sana ihtiyacim yok diye :)))))
pek bi caba harcamadim Ben oyle herseyin ustune gidemem enfazla iki kere denerim tv karsisinda uyuyor kaliyor onceleri yirtiyodum kendimi kaldirip yataga goturmek icin (ilk 3ay ugrastim) sonra pes ettim battaniye attim bi sure olmadi bende biraktim hala sabah 6da yataga geliyor totomu donup yatiyorum okadwr umursamasim :))
evlendigmden bri malesef bende calismiyorum calissaydim bunlar olmazdi imkanin varsa calis derim insanin ozguveni dha yuksek oluyor
çok kıdemli değilim 15aylik evliyim yasım 30 olduğu icin hemen ccuk olsun istedim yanlış yapmisim diyorum ama oğluma sarılınca herseyi unutuyorumo ökizi bile :))
Rabbim inşallah nasip eder sizede sonra sal kocayı çayıra ehehhh evde durmadan çocukla uğraşınca beyne oksijen gitmiyor siyiriyorsun :))))
amaannn erkekmilleti değilmi,salla ya, bu erkekler analarınıbabalarını görünce aslan kesiliyolar, karısıyla tek başınayken kuzu oluyolar, bunu defalarca etrafımdaki kişilerde görüp test etmiş biri olarak söylüyorum, hoş kendimde de yaşadım o ayrı :d erkek milletinden beklentilerini sıfır noktasına yaklaştırdığında inan hiç üzülmüyosun, bana şunu mu demiş bunu mu demiş tısssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?