Eşimin ilgisizliği..

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sen ne kadar zamandir evlisin?

Yeni konu acsana bu arada.

gydfjhnkljkljnk jnkljkıj jbjkhbn

bu ne demek ki . epeydir streslerim üst üste geldi , sanırım tiroidden kaynaklanan aşırı sinir ve heyecan hali olsa gerek, bazen eşim gözüme şeytan gibi görünüyor hele de adet dönemlerinde karamsarlığım geçti şükür. Eşimi çok seviyorum.

canım sen b eni tanıyonmu yoksa hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz kaç yaşında ve ne kadarlık evlisin

canım sen b eni tanıyonmu yoksa hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz kaç yaşında ve ne kadarlık evlisin

:) Yoksa ruh ikizliği denen şey bu mu ? yok ama sanırım bütün evliliklerde bir müddet böyle sorunlar yaşanıyor. Alışma süreci olsa gerek. Benim hatam susmamak, öfke kontrolü denen şeyi bir becerebilsem, her şey yoluna girecek ama, elden geldiğince yumuşak başlı olmak lazım. 26 yaşımdayım ben ve yaklaşık 2 yıldır evliyim. Sen?

Sevgili seyu ben geçmiş mesajları yeni okudum maalesef, konuyu açan da senmişsin. Şimdi olayı daha net anlıyorum. Ben eşimden hiç öyle bir şey duymadım, ve Allah şaşırtmasın ama böyle bir şey demez de yapmaz da diye düşünüyorum. Çünkü böyle olayları duyduğu zaman üzülür kendileri. Her ne kadar bana karşı ilgisiz ölduğunu düşünsem de. Hatta ben tehdit olsun diye saçmalıyorum bazen, ağzımdan öfkeyle böyle şeyler çıkıyor, o da gururumdan ve şımarıklığımdan olsa gerek. Allah bana akıl fikir versin :) Ben seni çok iyi anlıyorum. Benim eşim ailesinin yanında kabarmaz öyle ama yine de ailesi çok önemlidir, onlar biraz daha ön planda gibi hissediyorum. Bu da kıskançlığıma sebep oluyor, öyle zamanlar geliyor ki ondan nefret ettiğimi düşünüyorum , onu paylaşamadığım için. Anladım ki sen de eşini çok seviyorsun. Ama bunu ona fazla hissettirme, bir söz var ya "bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirirseniz, ilk vazgeçeceği şey siz olursunuz." O yüzden sen kendinden emin dur, dik dur ve hiç üzerine düşme, umursama onu, kendine yeni aktiviteler bul. Bir de sana saygısızlık yapmasına" mesela şaka yollu söylediği o söz gibi- izin verme. Bir de o dönemde kayınvalidenler filan olduğu için çok sıkılmışsın anlaşılan. Epey dolmuşsun. Zaman zaman küçük şeyler, öyle büyük görünüyor ki insanın gözüne. Peki normal zamanlarda iletişiminiz nasıl eşinle?

Benim cok kotu bir huyum var.

Gozum kararirsa kim olursa olsun, sonumu hic dusunmez aninda giderim. Esim de bu huyumu cok iyi bildigi icin idare eder beni cildirdigim zamanlarda. Onun idaresi olmasa, pire icin yorgan yakan ben, coktaaan baska bir hayat yasiyor olurdum. Cok sukur esim benden 4 yas kucuk olmasina ragmen asiri olgun.

Cok fevri olmak da iyi degil, dusuup tasinmak lazim bazen ama yok, beceremiyorum bir turlu.

O bende de var maalesef, kapıyı çarpıp gittiğim çok oldu, ama öfkeyle kalkan zararla oturuyor, artık gidemiyorum , ailem defalarca koştu geldi kızım abartma diye. O yüzden artık bu huyumdan kurtulmaya çalışıyorum. Düşünüyorum ki "keskin sirke küpüne zarar." Ben bunca zaman bu kadar fevri olmasaydım, eşim duygularımı daha iyi anlayacaktı, öfkeyle insanın eline bir şey geçmiyor. Yeni yeni kontrol etmeye çalışıyorum ama bir de benim dilim kılıç gibi keskindir, seçe seçe laf söyler acayip kırarım karşımdakini. E haliyle istediğini söyleyen de istemediğini işitiyor maalesef. Yani sorunu hep eşimde aramıyorum. Bende de çok hata var. Bakalım hayırlısı, aklımı başıma toplarım inşaallah.

erkek milletinin genlerinde var demkki bende de ayni sorun var :) annem kizim fevri olma aman oyle yapma aman boyle yapmayla beynimi yiyor benim esim kendi ailesinin yaninda degilde benim ailemin yaninda simariyor benim ökiz biraz ters :)
altta kalma cunku sen sustukca esin davranisini tekrarlicaktir ilgisizligi icinse cozumu bana nasil davraniyorsa ona ayni sekilde davranarak xozum buldum bide arada bende laf sokuyorum benim oglum var artik Sana ihtiyacim yok diye :)))))

ilahi çok güldüm, afedersin demek senin öküz biraz ters o kıskandığı için yapıyordur. bebeğin olduğu için sen yüreğindeki sevgiyi aktaracak, masumiyetiyle huzur bulacak bir meşguliyet bulmuşsun kendine, ben hem işsizim hem de bebeğim yok henüz. Gerçi ben de bir başarabilsem. ilgilenmiyorsa ben de ilgilenmem olur biter diyebilsem. Bunu nasıl başardın sen? ben onun gibi olamıyorum.

pek bi caba harcamadim Ben oyle herseyin ustune gidemem enfazla iki kere denerim tv karsisinda uyuyor kaliyor onceleri yirtiyodum kendimi kaldirip yataga goturmek icin (ilk 3ay ugrastim) sonra pes ettim battaniye attim bi sure olmadi bende biraktim hala sabah 6da yataga geliyor totomu donup yatiyorum okadwr umursamasim :))
evlendigmden bri malesef bende calismiyorum calissaydim bunlar olmazdi imkanin varsa calis derim insanin ozguveni dha yuksek oluyor

:) Ben o kadar rahat değilim işte. Bir de çocuğun filan olduğuna göre sen bizden kıdemlisin sanırım. Zamanla ben de umursamaz olurum belki. Çalışma imkanım var ama atamam bekliyorum. Öğrenci sayılırım henüz. Bakalım hayırlısı. Gerçi çalışıp aynı muameleleri gören çok insan tanıyorum, demek ki doğanın kanunu böyle

çok kıdemli değilim 15aylik evliyim yasım 30 olduğu icin hemen ccuk olsun istedim yanlış yapmisim diyorum ama oğluma sarılınca herseyi unutuyorumo ökizi bile :))

çok kıdemli değilim 15aylik evliyim yasım 30 olduğu icin hemen ccuk olsun istedim yanlış yapmisim diyorum ama oğluma sarılınca herseyi unutuyorumo ökizi bile :))

Ay yine çok güldürdün beni ya sağ olasın. Hmm demek ki biraz da karakterle ilgili. Çünkü ben de 20 aylık evliyim ama hala kaprisli ve de alıngan, her şeyi takan bir yapım var. Ne güzel vallahi, bir çocuk da biz niyaz ediyoruz Yaradandan ama bakalım hayırlısı.

Rabbim inşallah nasip eder sizede sonra sal kocayı çayıra ehehhh evde durmadan çocukla uğraşınca beyne oksijen gitmiyor siyiriyorsun :))))

Rabbim inşallah nasip eder sizede sonra sal kocayı çayıra ehehhh evde durmadan çocukla uğraşınca beyne oksijen gitmiyor siyiriyorsun :))))

Havalar güzel bu ara , sen de bebeğin de hava almış olursunuz, çıkın biraz nefeslenin :) ama en güzeli senin yaptığın, bütün arkadaşlarım söylüyor, bebeğim ön planda, eşim gerilerde kaldı, diye. Saldım çayıra Mevlam kayıra diyorsun yani :) Darısı başımıza ne diyelim

amaannn erkekmilleti değilmi,salla ya, bu erkekler analarınıbabalarını görünce aslan kesiliyolar, karısıyla tek başınayken kuzu oluyolar, bunu defalarca etrafımdaki kişilerde görüp test etmiş biri olarak söylüyorum, hoş kendimde de yaşadım o ayrı :d erkek milletinden beklentilerini sıfır noktasına yaklaştırdığında inan hiç üzülmüyosun, bana şunu mu demiş bunu mu demiş tısssss

eymen_b ile eymenix aynı kişi mi acaba? :) Ya ben de onun farkındayım ama bu salla işini beceremiyorum, ister istemez beklenti içine giriyorum, nasıl sıfıra indirebilirim ki?

yok yok aynı değiliz ben baskayim :) yalnızca düşünceler aynı iyiki yazmaya basladim foruma rahatladım vala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…