Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapicm bilmiyorum,sar basa hep ayni
Ameliyati bu persembe,ben onu ayarlamak ,on tahlilleri falan yaptirmak icin bugun sabahtan beri hastanedeydimEtrafindakilere de boyle mi? Oglunu ameliyat gununde de hic aramadi mi.. yavrunuzada acil sifalar bu arada
Abartiyormuyum bilmiyorum,ama cok bunaldim,patlamak uzereyim
Simdi sehir disinda,nerdesin diyorum ,kem kum yuvarlio,ne zamn donuosun diorum persembe ameliyat,daha bilet almadim dio.
Cildirmaya az kaldi biktim
Bu konuyu hic konustunuz mu esinizle. Isleri belki cok yogundur ya da canini sıkan baska seyler mi var hic soruyormusunuz bunu kendisine. Evde oldugu zamanlarda nasil mesela. Benim esimde calisirken cok acil bir sey olmadigi takdirde rahatsiz edilmek istemez cunku gercekten inanilmaz derecede yogun calisiyor. Belki mesai saatlerinde oldugu icindir bu tavri
Tek gitti kimse yokki,zaten kalabalik gittiklerinde o yolla ogreniyordum gidis donus zamanlariniSordunuz mu gelecemisin ne yapacaksin diye. Nasil kem kum ediyor? Yaninda giden is arkadaslari varsa onlarin eslerini aramayi deneseniz icinizde kalan birseyler varsa
Bunu
Bunu bana soylese anlayisla karsilarim ama oyle cok yogun bir isi yok,hatta suan izinli
1- mesela ne yapıyor ya yapmıyor?
2- eşinizle arkadaş mısınız?