- 2 Eylül 2016
- 347
- 227
- 18
- Konu Sahibi Hayatim ellerimde
-
Saygısızlık bir evlilikte kötü yönlerede getirir devamlı uyarın olmadı bağırmayla anlamıyorsa tatlı dille ne yapması gerektiğini söyle.Gerekirse aynı şekilde karşılık vereceğini söyleBen ilgi istemiyorum saygısızlığı kessin yeter.
6 yıllık sevgiliydik. 7 aydır da evliyiz. En iğrenç huyu terbiyesizlik yapması ve pişman olması.Saygısızlık bir evlilikte kötü yönlerede getirir devamlı uyarın olmadı bağırmayla anlamıyorsa tatlı dille ne yapması gerektiğini söyle.Gerekirse aynı şekilde karşılık vereceğini söyle
Bazılarının ailesi çok iyi oluyor çocuk dışarda ne göryorsa kapıyor.6 yıllık sevgiliydik. 7 aydır da evliyiz. En iğrenç huyu terbiyesizlik yapması ve pişman olması.
Neler neler yaptım düzeltmek icin senelerdir. Artık tek istediğim bebeğimin olması. Yüzüne bakarsam namerdim. Seviyor elbette bende seviyorum ama bu yaştan sonra cocuk gibi terbiye vermekle uğraşmak istemiyorum. Cidden çok kötü yetiştirmişler.
istedigini uygula canim olmuyo ağzimla derim beni sevdigini neden söylemiyon diye ilgi bekliyorum diye herseyi söylerim ama adam odun anlamiyoCanım sen ona cilve yapıyomusun kendin ne istiyorsan ona uyguluyomusun?
İlgi istiyorum senden felan diyin gerekirse
Ahahhh ilahi benimkinde de biraz odunluk var kibar olamaz ama bana ilgisini göstermeden duramaz allaha şükür.istedigini uygula canim olmuyo ağzimla derim beni sevdigini neden söylemiyon diye ilgi bekliyorum diye herseyi söylerim ama adam odun anlamiyo
anlamiyo güzel sekilde derim of der ben ailemde ilgi görmedim cok duygusalim esim ilgisini sevgisini göstersin istiyorum giyinirim süslenirim söylerim elestiririm ama yok nasil yapsam ilgi alanina girsem bilmiyom yoruldum gücüm kalmadiSaygısızlık bir evlilikte kötü yönlerede getirir devamlı uyarın olmadı bağırmayla anlamıyorsa tatlı dille ne yapması gerektiğini söyle.Gerekirse aynı şekilde karşılık vereceğini söyle
sakın o hatayı yapma ikinci ogluma hamileyim 39 haftalik suan dogudu dogacak aksam şaka yaptim neymis gereksiz herseye burnumu sokuyomusum cocuk yapmak baslica hata cocukla düzelir diye sakın düsünme6 yıllık sevgiliydik. 7 aydır da evliyiz. En iğrenç huyu terbiyesizlik yapması ve pişman olması.
Neler neler yaptım düzeltmek icin senelerdir. Artık tek istediğim bebeğimin olması. Yüzüne bakarsam namerdim. Seviyor elbette bende seviyorum ama bu yaştan sonra cocuk gibi terbiye vermekle uğraşmak istemiyorum. Cidden çok kötü yetiştirmişler.
Devamlı cilve yapın mecbur bir gün oda alışacak inşallahanlamiyo güzel sekilde derim of der ben ailemde ilgi görmedim cok duygusalim esim ilgisini sevgisini göstersin istiyorum giyinirim süslenirim söylerim elestiririm ama yok nasil yapsam ilgi alanina girsem bilmiyom yoruldum gücüm kalmadi
39 haftalik hamileyim oğlumun doğmasini bekliyom umuyorumki o dogdugunda hersey farkli olurDevamlı cilve yapın mecbur bir gün oda alışacak inşallah
Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin..Darısı başıma inşallah39 haftalik hamileyim oğlumun doğmasini bekliyom umuyorumki o dogdugunda hersey farkli olur
Düzelir diye düşünmüyorum ki ben kemdim için istiyorum. Gitsin boşansın canıma tak etti canıma! Tek istediğim evlat. Ben ona anne de olurum baba da olurum dayı amca teyze hala her şey. O kadar gözüm döndüsakın o hatayı yapma ikinci ogluma hamileyim 39 haftalik suan dogudu dogacak aksam şaka yaptim neymis gereksiz herseye burnumu sokuyomusum cocuk yapmak baslica hata cocukla düzelir diye sakın düsünme
Canım yeni mi evlisin?Umursamaz ,ilgisiz ve benim duygusallığım napcam nasıl ilgisiz olabilirim bana bi akıl verin kızlarr
Canım bizim 2 yıl flört dönemimiz oldu.. 4 yıllıkta evliyiz ilk 1 yıl boyunca sürekli kavga ettik durduk hatta sürekli boşanacaz diyorduk ama 1 yılın sonunda düzeldik... ama bi araba alıcağı zaman bana hiç söylemeden alıyordu.. bunu kafaya takmaya başladım.. sen beni sevmiyorsun hiç bişeyini anlatmıyorsun dedim özür diledi... bi kaç kere daha tekrarladı aynı şeyleri bende alınmaya başlayınca artık düzeldi... şuan bişey alıcağı zaman bana soruyor alalım mı diye.. sana bi haller olmuş diyorum.. yoo ben yine aynıyım sen benim karımsın tabiki sana soracam diyorHepsi aynı kizlar hamile olsanizda dvranislari degismiyo. 5. Ayima giricem ama adam bildigin odun yani. Cok guzl kavga bile ediyo benmle delirtene kdr ugrasio snra kasigima agri girince odu kopuyo. Yani bunlari bebekte paklamiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?