Esimin ilgisizliginden kabaligindan yoruldum bıktım...

Hayatim ellerimde

"Ne yana dönsem nafile, yüreğim sana çevrili."
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
347
227
18
Umursamaz ,ilgisiz ve benim duygusallığım napcam nasıl ilgisiz olabilirim bana bi akıl verin kızlarr

Ben ilgi istemiyorum saygısızlığı kessin yeter.
Saygısızlık bir evlilikte kötü yönlerede getirir devamlı uyarın olmadı bağırmayla anlamıyorsa tatlı dille ne yapması gerektiğini söyle.Gerekirse aynı şekilde karşılık vereceğini söyle

6 yıllık sevgiliydik. 7 aydır da evliyiz. En iğrenç huyu terbiyesizlik yapması ve pişman olması.
Neler neler yaptım düzeltmek icin senelerdir. Artık tek istediğim bebeğimin olması. Yüzüne bakarsam namerdim. Seviyor elbette bende seviyorum ama bu yaştan sonra cocuk gibi terbiye vermekle uğraşmak istemiyorum. Cidden çok kötü yetiştirmişler.

Bazılarının ailesi çok iyi oluyor çocuk dışarda ne göryorsa kapıyor.

Evladınız olursa belki düzelir bebeğin yanında azını bozamazya

Canım sen ona cilve yapıyomusun kendin ne istiyorsan ona uyguluyomusun?

İlgi istiyorum senden felan diyin gerekirse
istedigini uygula canim olmuyo ağzimla derim beni sevdigini neden söylemiyon diye ilgi bekliyorum diye herseyi söylerim ama adam odun anlamiyo

istedigini uygula canim olmuyo ağzimla derim beni sevdigini neden söylemiyon diye ilgi bekliyorum diye herseyi söylerim ama adam odun anlamiyo
Ahahhh ilahi benimkinde de biraz odunluk var kibar olamaz ama bana ilgisini göstermeden duramaz allaha şükür.

Bazı erkekler gösteremiyor ama

anlamiyo güzel sekilde derim of der ben ailemde ilgi görmedim cok duygusalim esim ilgisini sevgisini göstersin istiyorum giyinirim süslenirim söylerim elestiririm ama yok nasil yapsam ilgi alanina girsem bilmiyom yoruldum gücüm kalmadi

sakın o hatayı yapma ikinci ogluma hamileyim 39 haftalik suan dogudu dogacak aksam şaka yaptim neymis gereksiz herseye burnumu sokuyomusum cocuk yapmak baslica hata cocukla düzelir diye sakın düsünme

Devamlı cilve yapın mecbur bir gün oda alışacak inşallah

sakın o hatayı yapma ikinci ogluma hamileyim 39 haftalik suan dogudu dogacak aksam şaka yaptim neymis gereksiz herseye burnumu sokuyomusum cocuk yapmak baslica hata cocukla düzelir diye sakın düsünme
Düzelir diye düşünmüyorum ki ben kemdim için istiyorum. Gitsin boşansın canıma tak etti canıma! Tek istediğim evlat. Ben ona anne de olurum baba da olurum dayı amca teyze hala her şey. O kadar gözüm döndü

Her insan aynı olmuyor kızlar bazıları askere gidince herşeyin değerini anlıyor bazıları sevdiklerini kaybedince bazıları anne baba olunca..

Benim eşiminde tabi kusurları var herkez 4+4 lük değil benimle ilgilenir sever sayar yeri geldimi kavga ederiz çekilmez olur.Abilerinin eşine bile karıştığı olur gereksiz yere bunu düzeltmeye çalışıyorum boşvermiyorum allaha şükür biz çok iyiyiz.

Hepsi aynı kizlar hamile olsanizda dvranislari degismiyo. 5. Ayima giricem ama adam bildigin odun yani. Cok guzl kavga bile ediyo benmle delirtene kdr ugrasio snra kasigima agri girince odu kopuyo. Yani bunlari bebekte paklamiyo.

Hepsi aynı kizlar hamile olsanizda dvranislari degismiyo. 5. Ayima giricem ama adam bildigin odun yani. Cok guzl kavga bile ediyo benmle delirtene kdr ugrasio snra kasigima agri girince odu kopuyo. Yani bunlari bebekte paklamiyo.
Canım bizim 2 yıl flört dönemimiz oldu.. 4 yıllıkta evliyiz ilk 1 yıl boyunca sürekli kavga ettik durduk hatta sürekli boşanacaz diyorduk ama 1 yılın sonunda düzeldik... ama bi araba alıcağı zaman bana hiç söylemeden alıyordu.. bunu kafaya takmaya başladım.. sen beni sevmiyorsun hiç bişeyini anlatmıyorsun dedim özür diledi... bi kaç kere daha tekrarladı aynı şeyleri bende alınmaya başlayınca artık düzeldi... şuan bişey alıcağı zaman bana soruyor alalım mı diye.. sana bi haller olmuş diyorum.. yoo ben yine aynıyım sen benim karımsın tabiki sana soracam diyor bende hemen şımarıklık yapıyorum üzerine atlayıp cilve yapıyorum çok hoşuna gidiyor şimdide tek derdimiz sağlıklı hayırlı bi evlat sahibi olmak

Kızlar eşim tam bir Karadeniz erkeği. Odun kaba kavgacı sinirli agresif ağzından küfür düşmez genelde birazda işiyle alakalı bu sorunlar. İkinci Doğumun olacak nasipse eşim aynı zamanda çok ilgili bir eş ve baba elinden gelini hep fazlasıyla yapar. Ve eşim ikinci doğumumda yanımda olamayacak malesef 10 gün sonra gidiyor göreve. 6 ay Yok. Yanında görüntülü telefon götürmesi internet yasak. Duyabilirsek inşlh bi sesini duycaz. Bide bayrama gelir umudu var içimizde gönderirlerse . Bazen kötü yanlarını görmek yerini iyi yanlarını görmeye çalışın hayatı kendinize ve çocuklarına zindan etmeyin. Önce kendinizi değiştirin . Kimse kimseyi değiştiremiyor karşında ki değişmiyor . Keşke diyorum bazen yanımda olsa da didişsek. İle gittiği zaman geri gelir mi ki diye düşünüyorum . Acaba bi daha görür müyüm onu . Yanınızda olmasının kıymetini bilin. Evlilik bir gemi ve kaptan Laz'ım. Biz Türk kadınları hiç çaktırmasakta kaptanız. Eşim üzülüyor yanında olamıcam diyor. Onun yanında ağlamıyorum üzülmüyormuş gibi yapıyorum. Dönünce bize izin verecekler doya doya koklaşacaksın kızlarımızla diyorum. Onun motivasyona benden daha çok ihtiyacı var . Bazen anne olmak kendini unutmak yapsacak bişeyimi Yok. Eşiniz yanınızda gençliğiniz geçiyor kıymetini bilin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…