Esimin ilgisizliginden kabaligindan yoruldum bıktım...

Ben cok kotu bi aile ortaminda buyudugum için cok kotu seyler yasadim anlatsam inanmazsn o yzden sinir hastasi oldum. Snra tabiki bu hale getiren kisiyle yollari ayırdı annem kafam rahatladi. Bu sakin halim yani damarima basmadiklari surece snirlenmiyorm. Eskiden cama kus konsa icim kaynardi sinirden smdi sdce eskiden yasadigim hareketleri gorunce tepki gosteriyorum buda zaten hep kendimi ve annemi savunma durumunda kalmamdan kaynaklanan bi aliskanlk sanirim.

Canım ya üzüldüm şimdi ama artık hamilesin sinirlerine hakim olman lazım bebeğin etkilenirse stresli bi çocuk olur.. belli ki senin stresinde annenden geçmiş... ah bu erkekler fizik olarak güçlü oldukları için kendilerini bişey zannediyorlar... boşver sinir olduğun zamanlarda bebeğini düşün onun doğduğunu mis gibi kokusunu içine çekeceğin günlerin hayalini kur.. yada günlük tut belki yazarak rahatlarsın...

Yok kiz eskiden kucukken yani baya sakin uslu bi cocuktum kavgadan cekinirdim utanirdim sesimizi yukseltsek yanls bsy diye dusunurdum :) ama babamdn iskence gbi dyaklar yiyince kin tuttum ona karsi :) iyiki gecmiste kaldi ya suan mtluyum.

BEnimkinin arabası beyazdı evlenmeden önce ona kandım herhalde evlenince siyah aldı gerçek yüzünü gördüm
Ha ha olabilir benimkide bir dediğimi iki etmezdi ona kandım... sen evlenmeden önce kuzu gibiydin diyorum şimdi niye böyle oldun içinden canavar çıktı diyorum dereyi görene kadardı o diyor

Yok kiz eskiden kucukken yani baya sakin uslu bi cocuktum kavgadan cekinirdim utanirdim sesimizi yukseltsek yanls bsy diye dusunurdum :) ama babamdn iskence gbi dyaklar yiyince kin tuttum ona karsi :) iyiki gecmiste kaldi ya suan mtluyum.
Şuan mutluysan boşver canım geçmişe gitme bebişini düşün... banada dua et benimde bi bebişim olsun hayırlı ve sağlıklı...

Canım böyle bi babaya çocuk vermeyi neden istiyorsun ki çocuk olunca tartışmalar daha büyüyecek. Bence bu noktada çocuk bi risk teşkil eder iyi düşünün kararınızı iyi verin.

Ha ha olabilir benimkide bir dediğimi iki etmezdi ona kandım... sen evlenmeden önce kuzu gibiydin diyorum şimdi niye böyle oldun içinden canavar çıktı diyorum dereyi görene kadardı o diyor
Utanmadan bide söylemiş benim ki de sen hamile değilken iyi oluyorsun diyo belki biz hamileyken canavar oluyoruz

Rabbim inşlh dize bir bebiş gönderir tez zamanda birbirinizle didişecek vaktiniz kalmaz bebişten :)
Amin inşallah canım... ama artık didişmiyoruz şimdi çocuk için uğraşıyoruz oyüzden her dediğimi yapıyor aman zaten evliliklerimiz dört dörtlük olsa sıkıcı olur valla... arada bi küseceksin naz yapacaksın dudak büzüvereceksin sonra bi gülümsemeyle bi öpücükle yada bi çikolatayla barışacaksın böyle daha güzel.... ))

Ay evet haklısın gerçekten. Kocam her dediğimi yapsa sıkılırdım :))

Yaa canım okurken kendimi gördüm 6. Ayımdayım şimdiye kadar çok nadirdir tartışmamız bebeğimiz üzülmesin diye üstüme titrerdi sanırım belli bi aydan sonra alışıyorlar. Bende sinirlenince üzülünce kasıkta ağrı hissettim dün endişelendik sonra hiç kavga etmemişiz gibi :)

Bilmiyorum valla canım 4 yıllık evliyim henüz daha hamile kalamadım biz onlar için evlendikten sonra odunlaşıyor diyoruz Allah bilir onlar bizim için ne diyor
İnşallah tez vakitte olur bebişiniz. Benim eşimde evlendikten sonra benim değiştiğimi düşünüyor eskiden anlayışlıydın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…