- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi Hayatim ellerimde
-
Ben cok kotu bi aile ortaminda buyudugum için cok kotu seyler yasadim anlatsam inanmazsn o yzden sinir hastasi oldum. Snra tabiki bu hale getiren kisiyle yollari ayırdı annem kafam rahatladi. Bu sakin halim yani damarima basmadiklari surece snirlenmiyorm. Eskiden cama kus konsa icim kaynardi sinirdenAy Allah korusun kız kadına el kalkar mı benimki yapamaz yaparsa sonunu getiririm biliyor bu konuda hassas olduğumu :))) aferin kız döv valla... benimki müşterilerle telde konuşurken sinir oluyor teli kapattıktan sonra küfrediyordu ağzına ağzına geçiyordum Allahtan bıraktı küfürü
Yok ay iyidir o karışmaz bişeyeKayınvaliden de dertlisin anlaşılan
Canım ya üzüldüm şimdiBen cok kotu bi aile ortaminda buyudugum için cok kotu seyler yasadim anlatsam inanmazsn o yzden sinir hastasi oldum. Snra tabiki bu hale getiren kisiyle yollari ayırdı annem kafam rahatladi. Bu sakin halim yani damarima basmadiklari surece snirlenmiyorm. Eskiden cama kus konsa icim kaynardi sinirdensmdi sdce eskiden yasadigim hareketleri gorunce tepki gosteriyorum buda zaten hep kendimi ve annemi savunma durumunda kalmamdan kaynaklanan bi aliskanlk sanirim.
Ha pardon canım ozaman ben yanlış anlamışımYok ay iyidir o karışmaz bişeyeoğlundan şikayetçiyim
BEnimkinin arabası beyazdı evlenmeden önce ona kandım herhaldeHa pardon canım ozaman ben yanlış anlamışımaman erkek milleti işte.. beyaz atlı prens anca masallarda oluyormuş demek ki
Yok kiz eskiden kucukken yani baya sakin uslu bi cocuktum kavgadan cekinirdim utanirdim sesimizi yukseltsek yanls bsy diye dusunurdum :) ama babamdn iskence gbi dyaklar yiyince kin tuttum ona karsi :) iyiki gecmiste kaldi ya suan mtluyum.Canım ya üzüldüm şimdiama artık hamilesin sinirlerine hakim olman lazım bebeğin etkilenirse stresli bi çocuk olur.. belli ki senin stresinde annenden geçmiş... ah bu erkekler fizik olarak güçlü oldukları için kendilerini bişey zannediyorlar... boşver sinir olduğun zamanlarda bebeğini düşün onun doğduğunu mis gibi kokusunu içine çekeceğin günlerin hayalini kur.. yada günlük tut belki yazarak rahatlarsın...
Ha ha olabilir benimkide bir dediğimi iki etmezdi ona kandım... sen evlenmeden önce kuzu gibiydin diyorum şimdi niye böyle oldun içinden canavar çıktı diyorum dereyi görene kadardı o diyorBEnimkinin arabası beyazdı evlenmeden önce ona kandım herhaldeevlenince siyah aldı gerçek yüzünü gördüm
Şuan mutluysan boşver canım geçmişe gitme bebişini düşün... banada dua et benimde bi bebişim olsun hayırlı ve sağlıklı...Yok kiz eskiden kucukken yani baya sakin uslu bi cocuktum kavgadan cekinirdim utanirdim sesimizi yukseltsek yanls bsy diye dusunurdum :) ama babamdn iskence gbi dyaklar yiyince kin tuttum ona karsi :) iyiki gecmiste kaldi ya suan mtluyum.
Insallah olur canm Allah aratmasnŞuan mutluysan boşver canım geçmişe gitme bebişini düşün... banada dua et benimde bi bebişim olsun hayırlı ve sağlıklı...
Amin canım inşaallah:)))Insallah olur canm Allah aratmasn
Canım böyle bi babaya çocuk vermeyi neden istiyorsun ki çocuk olunca tartışmalar daha büyüyecek. Bence bu noktada çocuk bi risk teşkil eder iyi düşünün kararınızı iyi verin.6 yıllık sevgiliydik. 7 aydır da evliyiz. En iğrenç huyu terbiyesizlik yapması ve pişman olması.
Neler neler yaptım düzeltmek icin senelerdir. Artık tek istediğim bebeğimin olması. Yüzüne bakarsam namerdim. Seviyor elbette bende seviyorum ama bu yaştan sonra cocuk gibi terbiye vermekle uğraşmak istemiyorum. Cidden çok kötü yetiştirmişler.
Utanmadan bide söylemişHa ha olabilir benimkide bir dediğimi iki etmezdi ona kandım... sen evlenmeden önce kuzu gibiydin diyorum şimdi niye böyle oldun içinden canavar çıktı diyorum dereyi görene kadardı o diyor
Bilmiyorum valla canım 4 yıllık evliyim henüz daha hamile kalamadımUtanmadan bide söylemişbenim ki de sen hamile değilken iyi oluyorsun diyo belki biz hamileyken canavar oluyoruz
Rabbim inşlh dize bir bebiş gönderir tez zamanda birbirinizle didişecek vaktiniz kalmaz bebişten :)Bilmiyorum valla canım 4 yıllık evliyim henüz daha hamile kalamadımbiz onlar için evlendikten sonra odunlaşıyor diyoruz Allah bilir onlar bizim için ne diyor
Amin inşallah canım... ama artık didişmiyoruz şimdi çocuk için uğraşıyoruz oyüzden her dediğimi yapıyorRabbim inşlh dize bir bebiş gönderir tez zamanda birbirinizle didişecek vaktiniz kalmaz bebişten :)
Ay evet haklısın gerçekten. Kocam her dediğimi yapsa sıkılırdım :))Amin inşallah canım... ama artık didişmiyoruz şimdi çocuk için uğraşıyoruz oyüzden her dediğimi yapıyoraman zaten evliliklerimiz dört dörtlük olsa sıkıcı olur valla... arada bi küseceksin naz yapacaksın dudak büzüvereceksin sonra bi gülümsemeyle bi öpücükle yada bi çikolatayla barışacaksın böyle daha güzel.... ))
Benimki bu aralar her dediğimi yapıyor bana batmaya başladı mesela bi bahane bulup kavga mı etsemAy evet haklısın gerçekten. Kocam her dediğimi yapsa sıkılırdım :))
De ki sen niye benim her dediğimi yapıyorsun ne işler karıştırıyorsun senBenimki bu aralar her dediğimi yapıyor bana batmaya başladı mesela bi bahane bulup kavga mı etsembi bahanede yok ki anacım
Insallah bebeginizde olur. Biz ilk bebek haberi aldigimizda beni prenses gibi hssettirdi ama smdi 5. Ayima gircem ya alisti artk onemsemio rhatca kavga edebilyo :) bende sinirli biriyim hemen sariyorum bendede suc var tabi ama biz brbrmze sormadan bsy almayz bu zten saygidir sdce ofkeliyken ustume gelmesnden rhatsiz oluyorm ben. Tabi romatklikde yok adamda. Bi kere gecelk giydm kapıdan iceri girdm aa ne guzelmis dedi dondu oyun oynadi bdhada giymedim :) smdi ztn karnm sisiyo uymazda o aldiklarim. Bende pijamayla yatiyorum artik benide odunlastirdidun baya siddetli tartistik snra kasigma agri girince yattim bebegm uzulmstr die dusununce aglamaya basladm oturdu o da benle brbr agladi kiyamiyorumda odunuma. Tek istedigm ins bebek olnca byle sinirlenp kavga etmeyz. Bende o da huzursz ailelerde buyuduk o yzden en buyk korkumz aslnda bu. Dikkat etmek bzm elimzde ama iste ofkeninde onune o an gecilmiyo malesef. Kin tutmamak önemli olan. Hemen barisiyoruz. Sizde uzun sure kus kalmayn :) dun sarildik yattk uyuduk sanki biz degil komsu kavga etmis biz izlemisiz gibi..
İnşallah tez vakitte olur bebişiniz. Benim eşimde evlendikten sonra benim değiştiğimi düşünüyor eskiden anlayışlıydın diyorBilmiyorum valla canım 4 yıllık evliyim henüz daha hamile kalamadımbiz onlar için evlendikten sonra odunlaşıyor diyoruz Allah bilir onlar bizim için ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?