Esimin ilgisizliginden kabaligindan yoruldum bıktım...

De ki sen niye benim her dediğimi yapıyorsun ne işler karıştırıyorsun sen
Yok kız öyle dersem kızıyor sen beni okadar aşağılık mi sandın diyor :)) annesi 12 çocuk doğurmuş kadincagiz 12 çocukla uğraşırmış.. babası da annesi aldatırmış.. bi kız kardeşide yeni boşandı oda aldatildi ve ailesinden en çok annesini ve o kız kardeşini sever çok düşkün ikisine... oyüzden bu konularda hassas bayağı bi..

Ay 12 mi ben şok. Yazık ya bi erkeğin yaşayabileceği en büyük utanç malesef. Allah hiç bir kadına yaşatmasın.

İnşallah tez vakitte olur bebişiniz. Benim eşimde evlendikten sonra benim değiştiğimi düşünüyor eskiden anlayışlıydın diyor
Ha ha sizde de sen mi odun çıktın kız inşallah canım amin hayırlı sağlıklı evlat olsun yeter... rabbim sizinkinide sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

Ha ha sizde de sen mi odun çıktın kız inşallah canım amin hayırlı sağlıklı evlat olsun yeter... rabbim sizinkinide sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
Amin canım inşallah. Yok bana göre o odun ona göre ben evlendikten sonra değilde hamilelikten sonra değiştim diyebilirim eskisine göre daha çabuk sinirleniyorum

Ay 12 mi ben şok. Yazık ya bi erkeğin yaşayabileceği en büyük utanç malesef. Allah hiç bir kadına yaşatmasın.
Ayy amin canım ya... oyüzden bu konularda çok hassas benimle evlenmeden önce kendi kendisine söz vermiş karıma asla el kaldırmicam ve aldatmicam diye... çok şükür o konularda hassas.. aynen canım ya 12 çocuk :))) 8 görüncem var 3 kayınım var eşimle beraber 12 biz 3 kardeşiz hep çok kalabalık olmayı hayal ederdim çok kalabalık bir aileye gelin geldim en küçükleri benim :)))) eşimin yeğenlerinin yarısının çogundan küçüğüm oyüzden bana küçük gelin derler

Ay inanmıyorum vallahi şoktayım eşimde bende 4 kardeşiz 4. Ler hep kaçak olmuş. Biz bize çok kalabalık geliyoruz evin için curcuna Allah kolaylık versin

Amin canım inşallah. Yok bana göre o odun ona göre ben evlendikten sonra değilde hamilelikten sonra değiştim diyebilirim eskisine göre daha çabuk sinirleniyorum
Üç senedir evliyiz 2. Bebeğimiz doğmak üzere nasipse inşlh. Eşime yaptığım eziyetleri bi ben bide Allah biliyor. Hamilelik gerçekten insanı sabırsız sinirli yapıyor. En kötü saatlerce ağlayıp adamı çileden çıkarıyorum.

Evet ya benim kadar başkası ağlasa tahammül edemem hiç sevmezdim öyle duygusallık. Ben öyle çok ağlayıp eşim çileden çıkıp kızınca bu kez o kızdı diye daha çok ağlıyorum

Ay inanmıyorum vallahi şoktayım eşimde bende 4 kardeşiz 4. Ler hep kaçak olmuş. Biz bize çok kalabalık geliyoruz evin için curcuna Allah kolaylık versin
Yok kız benim için bi sorun yok annesigilin büyük bi arsası var 2 katlı evleri ve buyuk bahçeleri var sadece bi kurbanlarda herkes orda toplanır... küçuk çocukları bi salıyoruz güzel oluyor yani ama çok yorucu oluyor... çünkü gelinlerden daha çok iş istiyorlar tabi ben genelde kaçıyorum erik yemeye gidiyorum biraz zor dönüyorum

Evet ya benim kadar başkası ağlasa tahammül edemem hiç sevmezdim öyle duygusallık. Ben öyle çok ağlayıp eşim çileden çıkıp kızınca bu kez o kızdı diye daha çok ağlıyorum
Gerçekten zor onlar içinde. Bak nasıl anlıyoruz kocaların halinden :)) bu ağlamaya bi çare olsa aslında

Kafayı yerdim ben sanırım bayramda hem eşimin ailesi hem benim ailem bitmiyor eve dönünce başım öatlıyor . :-(

Kafayı yerdim ben sanırım bayramda hem eşimin ailesi hem benim ailem bitmiyor eve dönünce başım öatlıyor . :-(
Şimdi razaman geliyor eşimin ailesini 1 hafta içinde hepsini çağırıyoruz benim ailemide 1 gün de çağırıyoruz eşimin ailesini 1 günde çağırabilmem için evimizin saray olması lazım ama bu yıl ramazan için şimdiden ayarladık eşim oruç tutmayanları çağırmayalım çok zor oluyor dedi bi kaçını eledik barii onlar davet edeceği zaman daha güzel oluyor her gün birine gidiyoruz oruç oruç yemek derdi yok

Sen Ramazan-ı aile içi bitiriyormuşsun zaten. Ay biz iki taraftan da tek evli çocuğuz kardeşlerimiz bekar :)) bizim ramazanda bi kere onlar geliyor bi kere benimkiler sonra hep biz onlara gidiyoruz

Sen Ramazan-ı aile içi bitiriyormuşsun zaten. Ay biz iki taraftan da tek evli çocuğuz kardeşlerimiz bekar :)) bizim ramazanda bi kere onlar geliyor bi kere benimkiler sonra hep biz onlara gidiyoruz
Benim ailemde de tek evli benim diğer ikisi bekar zaten onları 1 günde hallediyoruz orda sıkıntı yok... sorun diğer tarafta birinden başladık mı çağırmaya işin içinden çıkılmıyor... senin işin rahat valla.. ama bende çocuk açılışını bi yapabilirsem 6 tane yapıcam 1 yıl arayla

Ay inşlh hemen bebiş gelir sana zaten hamile kalırsan ötekini arkasına patlat gitsin. Millet 12 tane doğuruyor anacım ben 2 yeter diyordum

Ay inşlh hemen bebiş gelir sana zaten hamile kalırsan ötekini arkasına patlat gitsin. Millet 12 tane doğuruyor anacım ben 2 yeter diyordum
Kız ne ikisi bi kaç tane daha yap... hemen kapatma açılmışken bi kaç tane daha yapıver:)) inşallah canım sorun açılışta... :))))))

Kız ne ikisi bi kaç tane daha yap... hemen kapatma açılmışken bi kaç tane daha yapıver:)) inşallah canım sorun açılışta... :))))))
Olur Allah'ın izniyle Bol dua et mübarek aylardayız. Gebelik çok zor gerçekten ağır geçiyor stres sıkıntı . İkinci kızımda sağlıkla gelsin inşlh kucağıma alayım bi

Olur Allah'ın izniyle Bol dua et mübarek aylardayız. Gebelik çok zor gerçekten ağır geçiyor stres sıkıntı . İkinci kızımda sağlıkla gelsin inşlh kucağıma alayım bi
Ayy canım ya ben sağlıklı hayırlı bir bebişe hamile kalayımda gerisi önemli değil gebelik boyunca midem bulansın oram buram ağrısın hiç şikayetlenmicem valla :))) yeter ki sağlıklı hayırlı olsun... sanırım aşılama olucak bana... ilk bi an önce olsa da tutsa bebeğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…