- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Hayatim ellerimde
-
Eşin ne iş yapıyor canım asker miKızlar eşim tam bir Karadeniz erkeği. Odun kaba kavgacı sinirli agresif ağzından küfür düşmez genelde birazda işiyle alakalı bu sorunlar. İkinci Doğumun olacak nasipse eşim aynı zamanda çok ilgili bir eş ve baba elinden gelini hep fazlasıyla yapar. Ve eşim ikinci doğumumda yanımda olamayacak malesef 10 gün sonra gidiyor göreve. 6 ay Yok. Yanında görüntülü telefon götürmesi internet yasak. Duyabilirsek inşlh bi sesini duycaz. Bide bayrama gelir umudu var içimizde gönderirlerse . Bazen kötü yanlarını görmek yerini iyi yanlarını görmeye çalışın hayatı kendinize ve çocuklarına zindan etmeyin. Önce kendinizi değiştirin . Kimse kimseyi değiştiremiyor karşında ki değişmiyor . Keşke diyorum bazen yanımda olsa da didişsek. İle gittiği zaman geri gelir mi ki diye düşünüyorum . Acaba bi daha görür müyüm onu . Yanınızda olmasının kıymetini bilin. Evlilik bir gemi ve kaptan Laz'ım. Biz Türk kadınları hiç çaktırmasakta kaptanız. Eşim üzülüyor yanında olamıcam diyor. Onun yanında ağlamıyorum üzülmüyormuş gibi yapıyorum. Dönünce bize izin verecekler doya doya koklaşacaksın kızlarımızla diyorum. Onun motivasyona benden daha çok ihtiyacı var . Bazen anne olmak kendini unutmak yapsacak bişeyimi Yok. Eşiniz yanınızda gençliğiniz geçiyor kıymetini bilin(
Polis canımEşin ne iş yapıyor canım asker mi
İlgisiz olmayı denediniz mi? Yani onu hiç umursamasanız ne yapar? Bazı ilişkilerde roller ters oturuyor, nazlı ya da öküz bir erkek oluyor sonra karşınızda. Ama bence bunun kadın olanı da hoş değil, en güzeli dengeli olması...anlamiyo güzel sekilde derim of der ben ailemde ilgi görmedim cok duygusalim esim ilgisini sevgisini göstersin istiyorum giyinirim süslenirim söylerim elestiririm ama yok nasil yapsam ilgi alanina girsem bilmiyom yoruldum gücüm kalmadi
Polis canım
VALLa engel olamıyorum ben kızınca sanki daha çok küfrediyor gibi geliyo. Bazen o kadar sinirli oluyor ki gözünden ateş çıkıyor. Kızımı alıp direk odama gidiyorum sakinleşince geçiyorum yanınaAyy Allah'ım polisimizi askerimizi korusun... yaptığı iş ağır canım o yüzden küfür ediyordur... benim eşiminde işi ağır başlarda çok küfür ediyordu ama ben sürekli ağzına vuruyordumşuan benim yanımda küfredemiyor ama iş yerinde ediyormuş duyuyorum
Aynen canım arada sevgi ve saygı olduktan sonra birimizi idare etmekte kolay oluyor... en azından sadıklar çok şükür:))))VALLa engel olamıyorum ben kızınca sanki daha çok küfrediyor gibi geliyo. Bazen o kadar sinirli oluyor ki gözünden ateş çıkıyor. Kızımı alıp direk odama gidiyorum sakinleşince geçiyorum yanınaama bi şekilde yürüyor gemi çok şükür
İyi yanlarını düşünüp kötü yanlarını unutmaya çalışıyoruz yapacak bişey YokAynen canım arada sevgi ve saygı olduktan sonra birimizi idare etmekte kolay oluyor... en azından sadıklar çok şükür:))))
Ha ha aynen vallaİyi yanlarını düşünüp kötü yanlarını unutmaya çalışıyoruz yapacak bişey Yok
Bi kere eşim işten geldi bana Sudan sebep bağırdı. Bende ilk kızıma hamileyim çok üzüldüm gittim yatakta ağlıyorum sessizce. On dk sonra geldi niye ağlıyorsun kim üzdü seni dedi seni kim bu hale getirdi beni katil etme söyle dediHa ha aynen valla
Bi kere eşim işten geldi bana Sudan sebep bağırdı. Bende ilk kızıma hamileyim çok üzüldüm gittim yatakta ağlıyorum sessizce. On dk sonra geldi niye ağlıyorsun kim üzdü seni dedi seni kim bu hale getirdi beni katil etme söyle dedibeni üzdüğünün farkında bile değil inanamadım bağırdığının farkında değil kalktım gittim yanına napıyım
Evet malesef öyle yıllık izin zamanlarında süperiz geri kalan zamanlarda hep böyle . Annesine bile bağırıyor sebepsiz farkında olmadanyok artık seninki bayağı bi tirelelliymiş
Ehh kız onunda işi zor ama ya anlamak lazım ama annesinin kalbini kırmasın yinede sen küçük küçük uyar... Allah'ım işine kolaylık versin... zor bi meslek...Evet malesef öyle yıllık izin zamanlarında süperiz geri kalan zamanlarda hep böyle . Annesine bile bağırıyor sebepsiz farkında olmadan
Amin canım. Bende öyle diyorum anne sonuçta ama anneside alışmış bana teselli veriyorEhh kız onunda işi zor ama ya anlamak lazım ama annesinin kalbini kırmasın yinede sen küçük küçük uyar... Allah'ım işine kolaylık versin... zor bi meslek...
Sizinkide iyiymiş en azından kayınvaliden destek oluyor sanaAmin canım. Bende öyle diyorum anne sonuçta ama anneside alışmış bana teselli veriyor
Hem oğlunu hem anasını çekemezden aksi olsaydıSizinkide iyiymiş en azından kayınvaliden destek oluyor sana
Kayınvaliden de dertlisin anlaşılanHem oğlunu hem anasını çekemezden aksi olsaydı
Insallah bebeginizde olur. Biz ilk bebek haberi aldigimizda beni prenses gibi hssettirdi ama smdi 5. Ayima gircem ya alisti artk onemsemio rhatca kavga edebilyo :) bende sinirli biriyim hemen sariyorum bendede suc var tabi ama biz brbrmze sormadan bsy almayz bu zten saygidir sdce ofkeliyken ustume gelmesnden rhatsiz oluyorm ben. Tabi romatklikde yok adamda. Bi kere gecelk giydm kapıdan iceri girdm aa ne guzelmis dedi dondu oyun oynadi bdhada giymedim :) smdi ztn karnm sisiyo uymazda o aldiklarim. Bende pijamayla yatiyorum artik benide odunlastirdiCanım bizim 2 yıl flört dönemimiz oldu.. 4 yıllıkta evliyiz ilk 1 yıl boyunca sürekli kavga ettik durduk hatta sürekli boşanacaz diyorduk ama 1 yılın sonunda düzeldik... ama bi araba alıcağı zaman bana hiç söylemeden alıyordu.. bunu kafaya takmaya başladım.. sen beni sevmiyorsun hiç bişeyini anlatmıyorsun dedim özür diledi... bi kaç kere daha tekrarladı aynı şeyleri bende alınmaya başlayınca artık düzeldi... şuan bişey alıcağı zaman bana soruyor alalım mı diye.. sana bi haller olmuş diyorum.. yoo ben yine aynıyım sen benim karımsın tabiki sana soracam diyorbende hemen şımarıklık yapıyorum üzerine atlayıp cilve yapıyorum çok hoşuna gidiyor şimdide tek derdimiz sağlıklı hayırlı bi evlat sahibi olmak
Yok kız biz durulduk artık... aynı benimkide odunInsallah bebeginizde olur. Biz ilk bebek haberi aldigimizda beni prenses gibi hssettirdi ama smdi 5. Ayima gircem ya alisti artk onemsemio rhatca kavga edebilyo :) bende sinirli biriyim hemen sariyorum bendede suc var tabi ama biz brbrmze sormadan bsy almayz bu zten saygidir sdce ofkeliyken ustume gelmesnden rhatsiz oluyorm ben. Tabi romatklikde yok adamda. Bi kere gecelk giydm kapıdan iceri girdm aa ne guzelmis dedi dondu oyun oynadi bdhada giymedim :) smdi ztn karnm sisiyo uymazda o aldiklarim. Bende pijamayla yatiyorum artik benide odunlastirdidun baya siddetli tartistik snra kasigma agri girince yattim bebegm uzulmstr die dusununce aglamaya basladm oturdu o da benle brbr agladi kiyamiyorumda odunuma. Tek istedigm ins bebek olnca byle sinirlenp kavga etmeyz. Bende o da huzursz ailelerde buyuduk o yzden en buyk korkumz aslnda bu. Dikkat etmek bzm elimzde ama iste ofkeninde onune o an gecilmiyo malesef. Kin tutmamak önemli olan. Hemen barisiyoruz. Sizde uzun sure kus kalmayn :) dun sarildik yattk uyuduk sanki biz degil komsu kavga etmis biz izlemisiz gibi..
Iyi bari yaa. Kavgali evlilik cidden kotu oluyo biliyorm. Benmkinin vurmasi fln yok dun ilk defa kumandayi kaldirdi bana ama atmadi bende aldm elinden ya at yada doverim dedim atmadi kumandayla dovdum :) ben snirlennce elim kolum durmuuo ama snra cidden uzuluyorm yaaYok kız biz durulduk artık... aynı benimkide odunkavga yapınca pişman oluyor ağlıyor özür diliyor... ben senin gibi kavga yapamıyorum ama sesimi hiç yükseltemiyorum niye bilmiyorum bu konuda kendime sinir oluyorum eşim kendi kendine bağırıp çağırıyor ben gidip yatıyorum sesizce ağlıyorum :)))) oda pişman oluyor bi daha üzmicem özür dilerim diye ağlıyor... çok duygusal benimkide sabahları uyanır yüzümü okşar seni çok seviyorum der artık her günümüz böyle çok fazla ilgili maşaallah benimki de gecelik giyince hiç önemsemiyor bile
Ay Allah korusun kız kadına el kalkar mı benimki yapamaz yaparsa sonunu getiririm biliyor bu konuda hassas olduğumu :))) aferin kız döv valla... benimki müşterilerle telde konuşurken sinir oluyor teli kapattıktan sonra küfrediyordu ağzına ağzına geçiyordum Allahtan bıraktı küfürüIyi bari yaa. Kavgali evlilik cidden kotu oluyo biliyorm. Benmkinin vurmasi fln yok dun ilk defa kumandayi kaldirdi bana ama atmadi bende aldm elinden ya at yada doverim dedim atmadi kumandayla dovdum :) ben snirlennce elim kolum durmuuo ama snra cidden uzuluyorm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?