Ay güldüm ya konsol oyunları parcalayan kadinlar videosunu izlemenizi tavsiye ederim:)Ben günün birinde sinir krizi geçirip telefonu balkondan aşağı atmayı düşünüyorum. İşe yararsa haber veririm.
Bi ara fifa oynuyordu. Oyunda çalan şarkıları radyoda duydukça kendimi parçalayasım gelirdi.Ay güldüm ya konsol oyunları parcalayan kadinlar videosunu izlemenizi tavsiye ederim:)
Haha çok iyiBi ara fifa oynuyordu. Oyunda çalan şarkıları radyoda duydukça kendimi parçalayasım gelirdi.
Şaka bi yana ben ona kendini aptal gibi hissettirmekte çare buldum. Yani bi adama bakın bi de bana. Adam 3 yıldır afedersiniz beyinsiz bi maymun gibi aynı oyunu oynuyor telefonda. Ben inadına kitap okuyorum resim yapıyorum ve aramızda "proje" diye adlandırdığımız çeşitli işlerle ilgileniyorum. Okuduklarımı ona anlatıyorum. Bi şeylerle ilgilenip her gün başka bi şey öğrendiğimi fark ettikçe kendini salak gibi hissetmeye başladı. Son zamanlarda ben anlatırken telefonu elinden bırakıyor kendince sohbeti sürdürmeye çalışıyor. Sırf salak gözükmemek için. Tavsiye ederim.
Anlaşma yapsak da yarım saat anca uyar anlasmaya sonrasında yine alır sanki emzikli çocuğu gibi taşır malesffAnlaşma yapın eve girince telefonları kaldirin ,gerekmedikce kullanmayın belki işe yarar
Ayy bu bana fanatik bir adamı hatırlattı.Kız arkadaşı kendi telefonunu maç esnasında tvye bağladı maçın heyecanli anlarında tv yi kapatıp açıyor adam telefonunu laptopu sonrada tv yi parçaladı her izlememde gülmekten oluyorumBen günün birinde sinir krizi geçirip telefonu balkondan aşağı atmayı düşünüyorum. İşe yararsa haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?