Eşimin ilgisizliğinden yoruldum artık....

Seda0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
36
30
3
42
Mrb arkadaşlar aranızda yeniyim.esimle 12 yıllık evliyim.bu zamana kadar iyi kötü bir şekilde evliligimi ayakta tutmaya çalıştım.hatalarini hep görmezden gelmeye çalıştım belki birgün düzelir umuduyla ama nerde....kavgalarımızın çoğu tlf yüzünden çıkıyor adam tlf la evli resmen onunla yatıyor onunla kalkıyor.insan işten gelince karısıyla çocuğuyla ilgilenmez mi yaa....sizce arkadaslar eşimi tlf dan nasıl uzaklastirabilirim...biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Ay güldüm ya konsol oyunları parcalayan kadinlar videosunu izlemenizi tavsiye ederim:)
Bi ara fifa oynuyordu. Oyunda çalan şarkıları radyoda duydukça kendimi parçalayasım gelirdi.

Şaka bi yana ben ona kendini aptal gibi hissettirmekte çare buldum. Yani bi adama bakın bi de bana. Adam 3 yıldır afedersiniz beyinsiz bi maymun gibi aynı oyunu oynuyor telefonda. Ben inadına kitap okuyorum resim yapıyorum ve aramızda "proje" diye adlandırdığımız çeşitli işlerle ilgileniyorum. Okuduklarımı ona anlatıyorum. Bi şeylerle ilgilenip her gün başka bi şey öğrendiğimi fark ettikçe kendini salak gibi hissetmeye başladı. Son zamanlarda ben anlatırken telefonu elinden bırakıyor kendince sohbeti sürdürmeye çalışıyor. Sırf salak gözükmemek için. Tavsiye ederim.

Eşlerini karşılarına alıp 2 çift laf etmekten yorulurlar ama tlf başkalarına gelince agizlarindan bal damlar benimki de öyle yapıyor ışte 2 sefer tlf aldım parça parça ayırdım ama nafileee kafayı yiyorum artık tlf elinde gördükçe

Haha çok iyi

Bu arada benimkinde de var bu problem , illa elinde olacak bir elektronik eşya. Şarjı bitse tableti alır, tablet biter benimkini almaya kalkar şöyle bir bakarım.

Biraz konuşarak biraz bağıra çağıra kestim gibi ama tam çözüme ulaşamadım. Takipteyim.

C Coconutoil seninki çok iyi olmuş da benim adamın bilmediği zıkkım yok. O kadar çok okumuş ki , bunu yapamıyorum

Geçici çözümler bulunur,
Cilveleşmek,yemek ırt zırt,
Kısa süre ilgisi dağılır sonra yine devam,yani çözümü yok,
Kendi kendine ilgi alanı değişirse ancak ..

Ben günün birinde sinir krizi geçirip telefonu balkondan aşağı atmayı düşünüyorum. İşe yararsa haber veririm.
Ayy bu bana fanatik bir adamı hatırlattı.Kız arkadaşı kendi telefonunu maç esnasında tvye bağladı maçın heyecanli anlarında tv yi kapatıp açıyor adam telefonunu laptopu sonrada tv yi parçaladı her izlememde gülmekten oluyorum

Selam hanımlar. Aynı dert bende de var. Telefondan sosyal medya, tabletten forumlar, pc den savaş araba yarışı gibi oyunlar oynar. Bazen hepsini aynı anda yapar. Bu konu da benim de desteğe ve öneriye ihtiyacım var.

Kendimden örnek vermek gerekirse bende oyunlara ki özellikle bilgisayar oyunlarına bayılıyordum bi dönem hâlâ daha içimde o potansiyel var ama insan oynamaya biraz ara verince ya da şartlar öyle gerektiriyorsa soğuyabiliyor. Sonradan da telefonla ilgilenme olayına çok kızmaya başlayınca iyice soğudum. Bence bunu kendiniz çözmeniz zor. Bir şekilde eşinizin boş vakit harcadığını anlaması lazım

Bendensin...
Merhemim olsa başıma surecegim de yok işte
Hayır yemek yerken bari ayrıl şu telefonundan be adam
Çare bulan beri gelsin...

Su an esimle ayni masada karsilikli oturuyoruz.ikimizin elinde de telefon var.o oyun oynuyor,ben buraya takiliyorum.yakladik 1 saattir boyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…