sizi çok takdir ediyorum benimde anne babam ayrı annem ben 10 yaşımdayken evlendi tekrar şuanda 8 yaşında çok güzel çok tatlı bir kardeşim var.. hele ki annemin eşi.. oda aynı davranışları sizin gibi bende ona abi diyorum.. şimdi sorsanız dünyayı geriye atma şansınız olsa babanız annenizi birleştirirmisiniz?? ASLAAA ASLAAAA abimin (annemin eşinin) ve güzeller güzeli kardeşimin yokluğunu kabul edemem..... babamla ilişkimde çok iyidir babam hep derki bu dünyada sadece bana ve xxx abine emanetsin.. bunu babamdan duymak o kadar güzel birşeyki 1 gün ya 1 gün bile kardeşimden ayırmadı beni.. yeri geldi yurtdışına çıktı kızına hediye alamadan geldi ama düşünerek aldığı kamerayı unutmadı..bana kamera almıştı.. çok duygulanmıştım.. illa ki insanlar hep birlikte olmak zorunda diye birşey yok araya böyle şeyler girebiliyor ama önemli olan medeniliği koruyabilmek diye düşünüyorum.. şuan 22 yaşındayım yarın birgün gelin olunca beni babamdan ve rasim abimden isteyecekler..
istedikleri kadar ilginç gelsin kabullenmeyen gider ama ben ikisi de olmadan gelin gitmem... üvey diyince insanlar hemen kötü bir düşünceye kapılıyorlar ama öyle değil.. dediğiniz gibi bir baba bir anne olunmayabilir belki ama abi abla gayette olunabilir.. çok güzel harika bir duygu...