- Konu Sahibi cerensevda
-
bakmak zorunda değil..böyle bir mecburiyeti yok..anne ve baba bakmak zorunda....
cocuklarin annesi ölebilirdide ozaman da ayni soruyla karsi karsiya kalacaktiniz, cocuklu bir adamla evlenirken bunu da düsünmek gerekir.
anne baba hayatta olacak, ben anneannede yada ayri bir evde kardesimle yalniz yasicam, cok aci
kız cocugunun uvey babayla kalması ne kadar dogru? tamam potansıyel sapık gozuyle bakmamak lazımm adama da ama uvey babayla kalmamalılar bence..
annesiniz sizde. yarın öbür gün Allah muhafaza basınıza bısey gelse cocugunuzun ona zararı dokunma ıhtımalı olabılecek bırıyle kalmasını ıstermısınız? neler neler okuyoruz hergun.. hatta burda bıle.. dedesi, amcası, dayısı tarafından tacıze ugrayanlar var. onlara bıle guvenemezken ınsan 7 kat yabancıya nasıl guvensın. ben kızların annesının yerınde olsam babasıyla kalmaları ıcın elımden gelenı yapardım.
Ortak çocuğunuz olmasaydı işler biraz daha kolay olurdu ama şimdi çok zor. O iki çocuk geldiğinde, ki gelmesi şu anda mantıklı görünüyor, sizin çocuğunuzu kıskanmaları çok muhtemel.
Sizin çocuğunuz kaç yaşında? O nasıl kabul edecek birden eve gelen balalarının iki çcuğunu.
Çocukların annaneleri falan yok mu? Ya da eşinizin annesi. Onların yanında olsalar..
slm arkadaşlar uzun bir süredir girmedim siteye.ne çok yazan olmuş eleştirenler... haklı bulanlar...herkese teşekkürler.. kızları aldık ..bir süre yanımızda kaldılar..sonra ev tuttuk.. babaları kalıyor çoğu zaman..büyük kıza iş buldum üniversite mezunu kendisi..ben elimden geleni yaptım..bunları yaparkende 9 aylık hamileydim..hem işime gittim hem kendi kızıma hemde eşimin kızlarına baktım..vicdanen rahatım..kızlarda bana saygı duyuyor..kızımda onları çok seviyor..problem yok aramızda.. şimdi ikince bebeğim emeklemek üzere ..zaman çabuk geçiyor... eşimin ilk hanımı maalesef boşandı...kızları almak istiyor tekrar.. hayat ne garip değilmi arkadaşlar..hepinize iyi günler sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?