- Konu Sahibi cerensevda
-
evet sonuçta bir üvey baba yada anne olacak.. haklısnız..ama kız evladını, hiç bir baba üvey baba yanında bırakmak istemez.. yani bütün erkekler kötü manasında demiyorum tabi...
Benimde üvey annem var...(annemle babam ayrıldıgından beri annemle yasıyordum)
Diyeceğim şu ki;
Madem eşinden ayrılmış çoluk çocuk sahibi adamlarla evlisiniz.
Çocuklar annelerinde kalsalar bile ''Babalarının yanına dönme'' ihtmalini aklınızda tutacaksınız.
Baba + çoçuk (lar) gerçeğini kabul edeceksiniz!
Gerekirsede paşa paşa bakacaksınız!
İsyan etmeyede,kara kara düşünmeyede ''annelerinde kalsın canıımmm'' demeyede hakkınız yok!
Bunu evlenmeden önce düşünecektiniz ve işinize gelmiyorsa böyle bir seçim yapmayaktınız!
O çocuklarında psikolojisini bozmaya hakkınız yok...
Bu adamların çocukları birden bire zembille inmediler öyle değilmi,
hep varlardı olmayada devam edecekler...
bu yorum karşısında sadece beğen tuşuna basmak haksızlık olur diye düşündüm, bravo arkadaşım, bir olay bu kadar özetlenebir, seni tebrik ediyor, düşüncelerinin her harfine katılıyorum....
sizi çok takdir ediyorum benimde anne babam ayrı annem ben 10 yaşımdayken evlendi tekrar şuanda 8 yaşında çok güzel çok tatlı bir kardeşim var.. hele ki annemin eşi.. oda aynı davranışları sizin gibi bende ona abi diyorum.. şimdi sorsanız dünyayı geriye atma şansınız olsa babanız annenizi birleştirirmisiniz?? ASLAAA ASLAAAA abimin (annemin eşinin) ve güzeller güzeli kardeşimin yokluğunu kabul edemem..... babamla ilişkimde çok iyidir babam hep derki bu dünyada sadece bana ve xxx abine emanetsin.. bunu babamdan duymak o kadar güzel birşeyki 1 gün ya 1 gün bile kardeşimden ayırmadı beni.. yeri geldi yurtdışına çıktı kızına hediye alamadan geldi ama düşünerek aldığı kamerayı unutmadı..bana kamera almıştı.. çok duygulanmıştım.. illa ki insanlar hep birlikte olmak zorunda diye birşey yok araya böyle şeyler girebiliyor ama önemli olan medeniliği koruyabilmek diye düşünüyorum.. şuan 22 yaşındayım yarın birgün gelin olunca beni babamdan ve rasim abimden isteyecekler..
istedikleri kadar ilginç gelsin kabullenmeyen gider ama ben ikisi de olmadan gelin gitmem... üvey diyince insanlar hemen kötü bir düşünceye kapılıyorlar ama öyle değil.. dediğiniz gibi bir baba bir anne olunmayabilir belki ama abi abla gayette olunabilir.. çok güzel harika bir duygu...
Biliyorum belki ters düşünüyorum ama yazık o kızlara ya.
Ne demek anneanne yanı babaanne yanı yaaa. Sizin kızınız babasıyla büyürken yazık değilmi ergenlik çağındaki kızın babasına ne kadar ihtiyacı vardır. Eğer 2 çocuklu boşanmış bir adamla evlenmeye karar verdiyseniz bırakın kadının evlenmesini, kaza geçirirse nolur o çocuklar diye düşünmüş olmanız lazımdı. Eğer evlilik kararı aldıysanız, bana göre bakmak zorundasınız.
merhaba..eşimin ikinci benim ilk evliliğim..ortak bir kızmız var.. eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğu var annesinin yanında kalıyordu..ancak ilk eşi evlenecekmiş şimdi..eşim çocuklarını almak istiyor..ama ben onunla evlenirken çocukları annesinde diye kabul edip evlenmiştim..yani tam çıkmazdayız.. zaten benim çevrem eşimin ilk evliliğini ve cocuklarını bilmiyor.. çocuklara üzülüyorum...sanki kimse onları istemiyor gibi.. kendimi sorumlu hissediyorum.. ayrı bir ev tutsak onada maddi imkanları çok zorlamamız lazım.. bilmiyorum ne yapacağız..ilk eşinin çocukların velayetini alıp şimdide evlenip çocukları bu şekilde ortada bırakması bana göre yanlış.. . zaten evim küçük.. ne yapacağımı şaşırdım.. siz olsanız ne yapardınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?