eşimin iltifat özürlülüğü...kizlar yardim

Evlenmeden once madem iltifat etmiyodu neyle muhatap olacagini bilerek evlendin. Sizlanmaya gerek yok. Ayrica cogu erkek de sirf hazirlandin diye AYY COK GUZEL OLMUSSUN BIRTANEM SENDEN GUZELI HANIMIS YOKMUS KI demez yani
 
Ismarlama iltifat olmaz ki...E sorma sende ikide bir...demek ki adam hoşlanmıyor...
Eşim bana sorup dursa nasılım nasılım diye daralırım yani...
 
Benimki de hiç iltifat etmez, özel günleri kutlamaz, çiçek bile almaz. Ama ben nabaarııım??
"canım akşam bana gelirken çiçek alsana aylardır almıyorsun odunluğunu biraz alalım senin " diye mesaj atarım.
" bana aşkım desene, bana canım desene, çok güzelim dimi, beni çok beğeniyosun dimi ? evet der hep - biliyorum zaten"
" canım şu gün doğum günüm, neler yapıyorsun bana? bak havai fişekler patlatabilirsin d.günümde ayşenin kocası ona set almış sen set almasan da bi yüzük felan olabilir bence yani"

Kendi kendime ayar çekiyorum yaaani :) Öyle hazıra konmak nerdee büyük şehir çalışıyoo :)
 
Haha eşimin bugünkü hali geldi aklıma. Evde bir eşyamız var. Onu boyadım. Sonra dekupaj Eskitme falan yaptım. Karşıdan bakıyor nasıl olmuş diye sordum. Ne bileyim hayatım beni böyle şeyler hiç heycanlandırmıyor sen mutluysan sonuç tan ne ala dedi. Bende bu işelerde acemi yim. Bir boya sürdüm ama resmen mahvoldu eşya. bu sefer o boyayı çıkarmaya çalışıyorum. Eşim karşıdan diyorki yok yere heyecan arıyorsun bu boydan önce harika görünüyordu :) . Yahu adam az önce sorunca niye harika olmuş demiyor sun ozaman :)).

Ama genel olarak böyledir. Mesela ben 74 kilo oldum ozaman da kiloluydum 59 oldum ozaman da kiloluyum. Biri bizimki ne maşallah ne güzel eşin var demesin sinir küpü olur. Yani eş kıskanma sı gibi de değil baya kuma gibi kıskanıyor adam. Yemek yaparım özene bezene nasıl oluyor anlamam her yaptığım yemek için bundan önceki daha güzel di der. ama o yemeği bir konuk veya biryere ikram için hazırlayım yemek harika dır. Ona hiç öyle yemek yapmıyorum dur.

Bazen iltifat eder bende kala kalırım.
 
Seminki yine iyiymiş tatlım ben geçen gün bi elbise aldım hakikaten harika oldu tabi herkes beğendi eşimin dediği laf güzel de fakat sende durmadıııı ben şokk ama tabi şu huyunu biliyorum o öyle sinir laflar ediyorsa anlaki hakikaten güzeldir içten içe bi kıskançlık onun ki ama beraber bi alış verişe çıkalım nasıl iltifat ederim ben şu muhteşem oldu bu harika filan ama o odun evlenmeden böyle değildii tabi soradan oldu
 
Bende iltifat duyunca tepkisiz kalıyorum eşim de noldu diyo bünye alışık değil ters tepiyor diyorum :) ama işte sormayacaksın o zaman çok iyi diyorlar sorunca bişiler oluyor bunlara
 
Canım klasik Türk erkeği. Estetik anlayışları bizlerden farklı. Takma. Tabi insan ruhu da okşansın istiyo ama olmayınca da olmuyor. Tek derdin bu olsun
 
Sevgılı kayınvalıdeler ıste burda da ortaya cıkıyo. erkek cocuklarını dogduklarından ıtıbaren tobe hasa ılah gıbı yetıstırırlerse evlendıkten sonra boyle bı tarafları kalkıyor ıste. gectı malesef cnm yapcak bısey yok. bosver bu kısmını huzur varsa evınde takılmayacak detaylar bunlar..
 
canım biz eşimle evlenmeden önce 6 sene çıktık. Benimki ilk gün de senin anlattığın gibiydi düğün günü de hele ki güzel bir makyaj yaptıysam hayatta beğenmez hmmm iyi deyip geçer. Makyajdan nefret eder. Güzelce giyinip nasıl olmuş aşkım dediğimde iyi aşkım diyor. Ama o kadar normal karşılıyorum ki bu durumu çünkü ben bu adamı kabul ettiğimde,de böyleydi. Ama allahı var yaptığım yemeğe hazırladığım sofraya el emeğim olan herhangi birşeye gereken iltifatı yapar çok güzel olmuş der:) yani aldığın her odun kaleme donuşmuyor maalesef. Çok takma alışırsın. Düğün günü kuaförde beraberdik saç makyaj sırasında da foto çekimleri yapıldı vs. Neyse herşey bitti hiiiç nasıl olmuşum demedim adama çünkü görüyorum gayet güzel oldum. Dondum valla aşkım çok güzel oldum sen bile moralimi bozamazsın dedim :) güldü evet çok güzel olmuşsun dedi. Demem o ki can çıkmadan huy çıkmazmış çok kafana takarsan da kendi kendine evinin huzurunu bozarsın. Çünkü ne kadar anlatırsan anlat adam anlamayacak.
 
ya bardağa dolu tarafından bak bir de benim okuduğum gibi iltifat ÖZGÜRLÜĞÜ olsa sağa sola flörtöz yaklaşsa..bırak doğaları ahşaptan sıkma canını
 
benimkine geçen gün aşkım biz rakip değiliz,farkındasın dimi dedim :) afedersin bazen bir,bakıyorum adam benimle sidik karıştırıyor:) :))))
 
ya bardağa dolu tarafından bak bir de benim okuduğum gibi iltifat ÖZGÜRLÜĞÜ olsa sağa sola flörtöz yaklaşsa..bırak doğaları ahşaptan sıkma canını

canım yemin ederim bende oyle okudum hatta ulan benimki bana doğru duzgun ıltıfat etmiyor birde elaleme iltifat etse katil olurum heralde dedim :)
 
çokta takılmayın, benımkınınde verdıgı cevap guzel ıyı tamam
sıze karısmıyorsa bunu dert etmeyın
 
beklentilerini onunla konuşmayı denesen..
ben açıkça soylüyorum bana şunu söyle bunu söyleme boyle davran gibi gibi..
 
Biz daha evli değiliz, bana iltifat etmez üstüne eleştireck bişey bulur.. Ben cevreden iltifat alırım üstüne :) Hatta benım cevremdekı tum kadınlara ultra ıltıfat etmeyı becerebılen bı adamdır :) Sen bıde benı dusunsene..
 
Benim esim de bana iltifat etmez ama sorarsam nasilim diye oo manyak olmussun der ama sormassam bazen kendi soyler iste bu felan yani ama bana zaten iltifat etmesine gerek yok cunki davranislariyla haraketleriyle belli ediyor bana beni Ne kadar çok sevdiğini aşık olduğunu o yeter süslü laflara gerek yok ben söylerim yeter :))))))
 
7 yıllık evliyim toplam 11 yıldır beraberiz hiç daha kendiliğinden iltifat ettiğini duymadım. Ancak ben sorarsam hatta kelimeleri de ben seçersem onaylar o kadar. Tanıştığımızda kiloluydum sonra iki çocuk falan derken iyice obez oldum. Geçen ekimde mide küçültme operasyonu geçirdim. Bu zamana kadar tam 39 kilo verdim her görenin gözleri yuvalarından fırlıyor. Eşime dönüp ne harika karın var diyorlar. Benimkinin yaptığı tek iltifat aşkım sen hakkaten iyice ufaldın haaa. sağol kanka demek geldi içimden sustum.
Ama şikayetçi değilim çünkü süpriz değil hep böyleydi hatta daha da odundu da hafif kereste kıvamına doğru yol bile aldı :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…