Eşimin Instagramina gizlice baktım keşke bakmasaydim

Bir bahaneyle açtırıp teli baktm
Bir bahaneyle actirip baktirmaz bence esiniz siz bizi mi kandiriyosunuz kendinizi mi? Madem actirabiliyosunuz telefonu arada actirin takip edin kimle ne yazismis. Birsey bulursaniz da kendiniz karar verin ne yapacaginiza.

Bu bir aldatmadır. Daha yatakta mı yakalamak lazım. Ben işteki benden yaşça küçük yeni mezun kızlara bile güzelim falan demem. Arada mesafe olmalı. Kaldı ki erkek müdürüm falan böyle dese direkt şikayet ederim onu.
Zaten eşlerin şifrelerini bilmemeleri de anormal. Adamın kadının en mahremisin kimsenin görmediklerini görüp biliyorsun şifre ne ki

Ayrıca güven kontrole de mâni değildir. Bir de sadece bir haltlar karıştırma ihtimali için değil. Hayatın binbir türlü hâli var. Bir hayatı paylaşıyoruz beraber. Ne olacaği belli mi olur?

Of boyle konulara bazilari geliyor ya 26526 senedir eşimin teline bi kere bile bakmadim "güven" bilmem ne...
Şuan konu sahibi de o telefon kariştirmasaydi, eşinin bu yazişmalarindan habersiz burada baska birinin konusuna "ben asla bakmam, cok guveniyorum" yaziyor olabilirdi. İhtimallleeeer...

Hiç bir şeye bakmazsan gormezsin ve gormuyrsun diye olmadigi anlamina gelmez, bu kadar basit.
Bu demek değil ki adam kadin birbirini didik didik etsin ama birbirinin telefonunu eline bile alip oylesine bakmamak, bakamamak nebileyim sifreli olmasi filan güvenle alakali değil.
Eşimiz bizi aldatiyor mu diye kafayi yemeye de gerek yok ama bazi seyleri abartmamak lazim galiba ya. İnsan bu

+++++++
Adam gevsek otesi

ya bir de şey
Allah korusun kaza olur bir şey olur
ya da telefon evde kalır, telefondan bir şey bakmak gerekir
ben kendi uygulamalarımın şifresini bile unutuyorum o ayrı da
insan eşinin telefonuna da giremeyecekse yani ohooooo
instagramım filan yok sosyal medya kullanan bir insan değilim, ben tamamen bambaşka bir yerden konuşuyorum. telefonu kurcalama deniyor mesela ya. niye arkadaş adam kocam len. şeyini kurcaladığım adamın telefonunu niye kurcalamayayım?

Bir şey yapamayacaksanız keşke bakmasaydınız. Hakikaten üzülüyorum böyle şeyler okuyunca ya. Ama bir kez baktıysanız da üzgünüm ki geri dönüşü olmamalı. Baktığınızı belli etmeyin, yoksa daha da saman altından yürütür işlerini. Bu bir aldatma mı sorunuza cevaben evet aldatmadır. Siz bir adama böyle cevap verseniz boşanmaya kadar gider, gitmese de ömür boyu kara leke çalarlar öyle düşünün. Velev ki düzelttiğiniz gibi "günü ilk sen aydın" demiş olsun. Ondan sonraki nazar değmesin konuşmaları falan hiç hoş değil, evli bir insanın kuracağı cümleler olmamalı. Karşıdan daha cesur bir hamle gelse gardı inik zaten resmen. O yüzden kollamaya devam edin. Mesajları ss alma veya fotoğrafını çekme şansınız varsa çekin. Kendisiyle de aranıza bir mesafe koyun, belki de fiilen aldatmaları da olabilir o halde mesafeden rahatsızlık bile duymayacaktır.

Sende birgün eşine sabah kalk ve de ki .. Günü senle aydım kocacım de o anlar bak bidaha yazabiliyormu

Ben telefon karıştırmaya karşıyım. Ama şifreyi eşten gizlemeyede karşıyım. Bence
Ben telefon karıştırmaya karşıyım. Ama şifrenin eşin bilmemesinede karşıyım. Söyleyin baktım gördüm bu ne deyin. Aynı mesajı kendisi göre kıyamet kopmuştu. Flörtleşmiş işte.

Eşimin WhatsApp resminde aile fotoğrafımız var ama resmen kadının biri eşime yürümüş. Bekarım evlencek birini bulsam hemen evlenirim.sesli mesajlar.yani eşim biraz yoldan çıkmış olsa kafası karışmış biri olsa bizim evlilik bitecekti Allah korusun.yani böyle kadınlar medeni durumları ile ilgilenmiyorlar.

Yazınızdaki 26526 senelik evli kişi benim
Telefonlarımız çaldığında açamayacak bir durumdaysak birbirimize açtırırız ama onun dışında ikimizde telefonlarımızı alıp kurcalamayız, öylesine bile kurcalama yoktur, whatsapp‘ında kimler var ne yazmış merak etmem, o da benim whatsapptan kimlere neler yazdığımı merak etmiyor, bizde her şey ortada, telefonlar köşe bucak kaçırılmaz, eşimin sosyal medya hesaplarının şifresini bilmeme bile gerek yok zira sürekli açık tuttuğundan bakmak istiyorsam açar bakarım ama bakmıyorum, bu eşine güvenmekten midir ya da insanın kendisine olan güveninden midir bilmiyorum.

Evli birinin eşinden yiyebileceği en büyük kazıklardan birisi ne olabilir? Genelde aldatma ben baksam da bakmasam da foyası ortaya çıkar nasılsa çünkü genelde eşinizin sizi aldattığı kadın ne yapar eder kendini gösterir, eşin seni benimle aldatıyor der, foto atar, görüşme kayıtlarını atar, delil aramanıza ihtiyaç bile kalmaz, diğer kadın ayrılmanız için size gerekli tüm kanıtları elleriyle verir, veriyorlar da benim arkadaş çevremdeki tüm aldatma vakalarında meseleyi ortaya çıkaran diğer kadınlardı.

26526 yılı 3 günlük zevke değişecek adama da Allah selamet versin derim, arkasından yas tutacak değilim.

Karistirmak istemeyen kariştirmasin yani kariştirmayan kesin aldatiliyor ve haberi yok değil sadece ihtimal olarak yazdim, ortaya bir şekilde cikar elbet ama boyle konularda kariştirana da "aa nasil yaparsin elimi surmem" demek alakasiz geliyor nebileyim.
Belki daha erken görmüş oldu. Zaten konu sahibinin eşinin telefonu ortalarda vs değilmiş kadin gizlice parmak okutmuş. Sifre olmasi kariştirmak icin basli basina bir neden zaten.

Aldatma işte yani aldatmaya zemin hazırlama. Öyle öyle yürüyecek işte sağa sola

Bilemedim ki daha ne olacak ki aldatılma olsun iste o görünen tarafı aldatılmanin gün seninle aydı ne demek Allah aşkına sabah sabah bayanın birinden mesaj ..sabırlı olup takipte kalın diyeceğim size çünkü eminim ya devamı gelecek ya da zaten olanın devamı bu .Aklamayin kocanizi normalleştirmeyin herşeyi bana normal gelmedi

Ne münasebet yaa tabii ki aldatmaya girer. Sinir oldum he gece gece.

Bazı insanlar beğenilmekten hoşlanıyor, çapkın gibi hissetmek istiyor ama fiile dökmüyorlar. Ama instagramda flörtümsü konuşmalar çok oluyormuş ve fiiliyata dökülmesin dikkat edin. Eşinize belli etmeden arada sırada bakın kontrol edin derim.Belli etmeden izlemek en iyisi

Boşanmayı falan geçtim artık, en azından sağlam bir bedel ödetemeyecekseniz neden telefon karıştırırsınız ben bunu anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…