- 27 Ekim 2022
- 5.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.364
- 178
- Konu Sahibi Serapp1357
-
Bir bahaneyle actirip baktirmaz bence esiniz siz bizi mi kandiriyosunuz kendinizi mi? Madem actirabiliyosunuz telefonu arada actirin takip edin kimle ne yazismis. Birsey bulursaniz da kendiniz karar verin ne yapacaginiza.Bir bahaneyle açtırıp teli baktm
Ayrıca güven kontrole de mâni değildir. Bir de sadece bir haltlar karıştırma ihtimali için değil. Hayatın binbir türlü hâli var. Bir hayatı paylaşıyoruz beraber. Ne olacaği belli mi olur?
Ya zaten öyle. Kiz kendi durumunda herkese günaydın şeklinde paylaşım yapıyor. Bu paylaşıma cevap verip buradan yürürüm diye düşünen konu sahibinin kocası. Kız direkt mesaj atıp günaydın demiyor yani.
Sabah kahvesini çekip günaydın yazıp paylaşan bir kız geldi aklıma ve bu posta yürüyen bir adam.
ya bir de şeyOf boyle konulara bazilari geliyor ya 26526 senedir eşimin teline bi kere bile bakmadim "güven" bilmem ne...
Şuan konu sahibi de o telefon kariştirmasaydi, eşinin bu yazişmalarindan habersiz burada baska birinin konusuna "ben asla bakmam, cok guveniyorum" yaziyor olabilirdi.İhtimallleeeer...
Hiç bir şeye bakmazsan gormezsin ve gormuyrsun diye olmadigi anlamina gelmez, bu kadar basit.
Bu demek değil ki adam kadin birbirini didik didik etsin ama birbirinin telefonunu eline bile alip oylesine bakmamak, bakamamak nebileyim sifreli olmasi filan güvenle alakali değil.
Eşimiz bizi aldatiyor mu diye kafayi yemeye de gerek yok ama bazi seyleri abartmamak lazim galiba ya. İnsan bu
Sende birgün eşine sabah kalk ve de ki .. Günü senle aydım kocacım de o anlar bak bidaha yazabiliyormuEşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Ben telefon karıştırmaya karşıyım. Ama şifreyi eşten gizlemeyede karşıyım. BenceEşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Ben telefon karıştırmaya karşıyım. Ama şifrenin eşin bilmemesinede karşıyım. Söyleyin baktım gördüm bu ne deyin. Aynı mesajı kendisi göre kıyamet kopmuştu. Flörtleşmiş işte.Eşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Eşimin WhatsApp resminde aile fotoğrafımız var ama resmen kadının biri eşime yürümüş. Bekarım evlencek birini bulsam hemen evlenirim.sesli mesajlar.yani eşim biraz yoldan çıkmış olsa kafası karışmış biri olsa bizim evlilik bitecekti Allah korusun.yani böyle kadınlar medeni durumları ile ilgilenmiyorlar.Flörtleşmiş bildiğin
Eşinin profiline bakanlar evli olduğunu anlamazlar mı? Seninle fotosu yok mu? Ben anlamıyorum telefonuna gizli baktım şimdi gördüm dersem kızar tarzındaki düşünceleri ya
İçime doğdu aldım baktım kardeşim
Kocam değil misin bakarım
İyi ki de bakmışım bakmasam göremeyecektim
Farklı arayışların varsa defol git derim yani
Özel alan diye birşey var ama bu erkeklerin erkek arkadaşlarıyla konuşması falandır yani
Özel alan derken başkalarıyla flört değildir
Carlamak hakkındır adam suçlu sen hala tırsıyorsun telefonuma nasıl izinsiz bakabilirsin diye kızacak diye
Yazınızdaki 26526 senelik evli kişi benimOf boyle konulara bazilari geliyor ya 26526 senedir eşimin teline bi kere bile bakmadim "güven" bilmem ne...
Şuan konu sahibi de o telefon kariştirmasaydi, eşinin bu yazişmalarindan habersiz burada baska birinin konusuna "ben asla bakmam, cok guveniyorum" yaziyor olabilirdi.İhtimallleeeer...
Hiç bir şeye bakmazsan gormezsin ve gormuyrsun diye olmadigi anlamina gelmez, bu kadar basit.
Bu demek değil ki adam kadin birbirini didik didik etsin ama birbirinin telefonunu eline bile alip oylesine bakmamak, bakamamak nebileyim sifreli olmasi filan güvenle alakali değil.
Eşimiz bizi aldatiyor mu diye kafayi yemeye de gerek yok ama bazi seyleri abartmamak lazim galiba ya. İnsan bu
Yazınızdaki 26526 senelik evli kişi benim
Telefonlarımız çaldığında açamayacak bir durumdaysak birbirimize açtırırız ama onun dışında ikimizde telefonlarımızı alıp kurcalamayız, öylesine bile kurcalama yoktur, whatsapp‘ında kimler var ne yazmış merak etmem, o da benim whatsapptan kimlere neler yazdığımı merak etmiyor, bizde her şey ortada, telefonlar köşe bucak kaçırılmaz, eşimin sosyal medya hesaplarının şifresini bilmeme bile gerek yok zira sürekli açık tuttuğundan bakmak istiyorsam açar bakarım ama bakmıyorum, bu eşine güvenmekten midir ya da insanın kendisine olan güveninden midir bilmiyorum.
Evli birinin eşinden yiyebileceği en büyük kazıklardan birisi ne olabilir? Genelde aldatmaben baksam da bakmasam da foyası ortaya çıkar nasılsa çünkü genelde eşinizin sizi aldattığı kadın ne yapar eder kendini gösterir, eşin seni benimle aldatıyor der, foto atar, görüşme kayıtlarını atar, delil aramanıza ihtiyaç bile kalmaz, diğer kadın ayrılmanız için size gerekli tüm kanıtları elleriyle verir, veriyorlar da benim arkadaş çevremdeki tüm aldatma vakalarında meseleyi ortaya çıkaran diğer kadınlardı.
26526 yılı 3 günlük zevke değişecek adama da Allah selamet versin derim, arkasından yas tutacak değilim.
Aldatma işte yani aldatmaya zemin hazırlama. Öyle öyle yürüyecek işte sağa solaEşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Bazı insanlar beğenilmekten hoşlanıyor, çapkın gibi hissetmek istiyor ama fiile dökmüyorlar. Ama instagramda flörtümsü konuşmalar çok oluyormuş ve fiiliyata dökülmesin dikkat edin. Eşinize belli etmeden arada sırada bakın kontrol edin derim.Belli etmeden izlemek en iyisiHayir kız zaten seviyeli eşimin neyi olduğunu bilmiyorum belki gün senle aydı değilde gün bana yeni aydı falan yazmıştır net hatırlamıyorum bide sabah çıkarken öpüp seni seviyorum dedi bide üstüne hamileyim çapkın biri değildir ama çalışanlariyla canm güzelim diye hitap eder benm yanmda da rahatsız olmam bundan
Boşanmayı falan geçtim artık, en azından sağlam bir bedel ödetemeyecekseniz neden telefon karıştırırsınız ben bunu anlamıyorum.Eşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?