Eşimin instegraminda..

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.951
5.132
398
Arkadaşlar eşimin instagraminda farklı şeyler çıkıyor instagrami bende de açık..
Soruyorum bakmıyorum bende anlamıyorum niye diyor ama
ben sırf orda çıkıyor diye bakıyor diye düşünüyorum bir yandanda inanıyorum bilemedim. Bu arada o videolar a tıklayıp ilgilenmiyorum a basıyorum dediğim gibi hesap bende de açık anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Baktığı şeyler çıkar keşfette. Benimkinde kitap sayfaları eşiminkinde Fenerbahçe haberleri çıkar

Şu durum var erkeklere insta seksi şeyler atıyor izlerse daha çok artıyor.

Herkese yaşına ve cinsiyetine göre paylaşımlar atıyor. Bana da Kezban Kezban şeyler atmıştı ilgilenmiyorum diyince bitti.

İstemezse videonun üstüne tıklayıp ilgilenmiyorum u seçmek lazım.

Yoo atmıyor. Erkek bahanesi bu

Şöyle cinsiyetini ve yaşını yazarsan sana uygun reelsler çıkartırız tarzı bi bildirim almıştım. Bana kezbanca reelslerle doldurdular ilgileniyorum u tıkladım.Kayboldular

Şöyle cinsiyetini ve yaşını yazarsan sana uygun reelsler çıkartırız tarzı bi bildirim almıştım. Bana kezbanca reelslerle doldurdular ilgileniyorum u tıkladım.Kayboldular
Anketi doldurursanız tabi ki karşınıza çıkar. Onayı yine siz veriyorsunuz.

Sadece eşiniz baktığı için çıkmaz.Takipci listesinde kisilerden de kaynaklı oluyor eğer onlar bakıyor yada takip ediyor ise eşinizin kesfetinde yada öneri kısmında çıkarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…