- 15 Ocak 2014
- 5.951
- 5.132
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Baktığı şeyler çıkar keşfette. Benimkinde kitap sayfaları eşiminkinde Fenerbahçe haberleri çıkarArkadaşlar eşimin instagraminda farklı şeyler çıkıyor instagrami bende de açık..
Soruyorum bakmıyorum bende anlamıyorum niye diyor ama
ben sırf orda çıkıyor diye bakıyor diye düşünüyorum bir yandanda inanıyorum bilemedim. Bu arada o videolar a tıklayıp ilgilenmiyorum a basıyorum dediğim gibi hesap bende de açık anlayamıyorum.
Bilmiyorum vallabakıyor ve yalan söylüyor
Yoo atmıyor. Erkek bahanesi buŞu durum var erkeklere insta seksi şeyler atıyor izlerse daha çok artıyor
Yoo atmıyor. Erkek bahanesi bu
+1 valla eşimin instasında bir kere bile denk gelmedim.Yoo atmıyor. Erkek bahanesi bu
Anketi doldurursanız tabi ki karşınıza çıkar. Onayı yine siz veriyorsunuz.Şöyle cinsiyetini ve yaşını yazarsan sana uygun reelsler çıkartırız tarzı bi bildirim almıştım. Bana kezbanca reelslerle doldurdular ilgileniyorum u tıkladım.Kayboldular
Aynen öyle. Neye bakarsan onu çıkarıyor önüne. Ama bir kere bakarsan değil bir kaç kere bakarsan çıkarıyor.+1 valla eşimin instasında bir kere bile denk gelmedim.
Sadece eşiniz baktığı için çıkmaz.Takipci listesinde kisilerden de kaynaklı oluyor eğer onlar bakıyor yada takip ediyor ise eşinizin kesfetinde yada öneri kısmında çıkarlar.Arkadaşlar eşimin instagraminda farklı şeyler çıkıyor instagrami bende de açık..
Soruyorum bakmıyorum bende anlamıyorum niye diyor ama
ben sırf orda çıkıyor diye bakıyor diye düşünüyorum bir yandanda inanıyorum bilemedim. Bu arada o videolar a tıklayıp ilgilenmiyorum a basıyorum dediğim gibi hesap bende de açık anlayamıyorum.
Tıklamamak için zor tutuyorum kendimi. Gidem de kocamın Instagramında açan lflflöf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?