- Konu Sahibi Dilara55333
-
Yalan söylüyor algoritma diye bisey var benim eşimde bakmıyorum falan diyecekti şimdi reelslerinde bisey çıkmıyor çünkü bakmiyor.Haklısın ama benim eşimin instegrami bende de açık ve bende mesela dizilere bakıyorum fragman falan ama o çıkmıyor eşimde ben bakmıyorum diyor bilmiyorum
Kınayın beni iyice kınayın da başınıza gelsin inşallah50 kilomu ???? En sevdiğim keşke benim olsa.....
O izliyor işte yahuİyide benim telden açık onun instasi
yani kabullenmek istemiyor arkadaşO izliyor işte yahu
Kabullenmemeli bir durum yok ortada aslında.Bakiyorsun çıkıyor.Benim keşfetim doktor futbul haber.Neden çiplak erkek kızlar çıkmıyor acaba?Çünki bakmıyorum.yani kabullenmek istemiyor arkadaş
dünyanın en imkansız olayı değil çıkıyodur karşısına baktıkça daha çok öneriyor işte. ben iki gn bir konuya baksam ilgilenmiyorum da desem bir ay gelmeye devam ediyor.
bazen bir restoran araştırıyorsun meselan ona benzer bilmem kaç yerin reklamı çıkıyor. ilgi alanımızla alakalı tamamen çıkanlar.Kabullenmemeli bir durum yok ortada aslında.Bakiyorsun çıkıyor.Benim keşfetim doktor futbul haber.Neden çiplak erkek kızlar çıkmıyor acaba?Çünki bakmıyorum.
Adam bakıyor çıkıyor yok çift kullaniyoruz falan bunlar boş işler.Erkeklerde zaten hep inkar eder.
Yo öyle bir şey olmuyor.Benim babamin instagrami var mesela aktif kullanmaz ama keşfeti normal hiç mustehcen şeyler yok.Ara sira bilmeyince bana soruyor ben bakıyorumBen eşimin instasının keşfetine bakmıştım bir kere ful müstehcen görsellerle doluydu sorduğumda keşfete hiç girmiyorum ana sayfaya bakıp çıkıyorum demişti. Bu tarz platformlarda boş bırakılan alanı +18 le doldurmaları olası geldiği için üzerinde durmadım. Doğru mu söyledi yalan mı bilmiyorum onun haricinde YouTube da bakmıştım geçmişinde öyle bir video izlediğimi görmemiştim. Kendi de ben öyle şeyler sevmiyorum demişti bana
belki dediğiniz sistem de vardır ama konu sahibi de giriyormuş aynı instagram hesabına birlikte kullanıyorlarmış. konu sahibinin baktıkları çıkardı o vakit keşfette. atıyorum elbise, magazin vs:)) bilemedim ben deBen eşimin instasının keşfetine bakmıştım bir kere ful müstehcen görsellerle doluydu sorduğumda keşfete hiç girmiyorum ana sayfaya bakıp çıkıyorum demişti. Bu tarz platformlarda boş bırakılan alanı +18 le doldurmaları olası geldiği için üzerinde durmadım. Doğru mu söyledi yalan mı bilmiyorum onun haricinde YouTube da bakmıştım geçmişinde öyle bir video izlediğimi görmemiştim. Kendi de ben öyle şeyler sevmiyorum demişti bana
Nedense o tarz şeyler daha çok çıkıyor gibi geldi bana seytan gibi yapisiyorlarbelki dediğiniz sistem de vardır ama konu sahibi de giriyormuş aynı instagram hesabına birlikte kullanıyorlarmış. konu sahibinin baktıkları çıkardı o vakit keşfette. atıyorum elbise, magazin vs:)) bilemedim ben de
bir kere baktıysa gitmek bilmemiş de olabilir. bir kere magazin olayına baktım diye bana da sürekli magazin haberleri çıkıyorNedense o tarz şeyler daha çok çıkıyor gibi geldi bana seytan gibi yapisiyorlar
Bilmiyorum ben kendim kullansaydım uzun müddet girmeyip bakardım gerçekten öyle mi oluyor diye ama kullanmıyorumYo öyle bir şey olmuyor.Benim babamin instagrami var mesela aktif kullanmaz ama keşfeti normal hiç mustehcen şeyler yok.Ara sira bilmeyince bana soruyor ben bakıyorum
O da aklıma geldi de ne yoğunlukta çıkıyor onu yazmamış aslında. Bir sayfa da iki üç tane çıkması normal diye tahmin ediyorum tamamen de baktığın sayfalar çıkmaz heraldebelki dediğiniz sistem de vardır ama konu sahibi de giriyormuş aynı instagram hesabına birlikte kullanıyorlarmış. konu sahibinin baktıkları çıkardı o vakit keşfette. atıyorum elbise, magazin vs:)) bilemedim ben de
Ortalık karıstırmıs gibi olacagım ama telefon bizi dinliyor (algoritma denen birsey var) ne duyduysa ona göre karşımıza çıkartıyor. Haliyle telefonda bir şeye çok ilgi verdiğimiz zamanda keşfete çıkıyor.Arkadaşlar eşimin instagraminda farklı şeyler çıkıyor instagrami bende de açık..
Soruyorum bakmıyorum bende anlamıyorum niye diyor ama
ben sırf orda çıkıyor diye bakıyor diye düşünüyorum bir yandanda inanıyorum bilemedim. Bu arada o videolar a tıklayıp ilgilenmiyorum a basıyorum dediğim gibi hesap bende de açık anlayamıyorum.
Yok öyle olmuyor işte.Instagram kimsenin keşfetini girmedigi halde müstehcen içeriklerle doldurmaz.Seçimde var zaten istemiyorsan öyle icerikleri çıkarmaz.Bilmiyorum ben kendim kullansaydım uzun müddet girmeyip bakardım gerçekten öyle mi oluyor diye ama kullanmıyorum
Benimde aklımın bi köşesindeydi bu soru öğrenmiş oldum. Teşekkür ederimYok öyle olmuyor işte.Instagram kimsenin keşfetini girmedigi halde müstehcen içeriklerle doldurmaz.Seçimde var zaten istemiyorsan öyle icerikleri çıkarmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?