- 7 Kasım 2023
- 2.179
- 3.781
- 53
- 41
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Banada 1 ayda 15 kilo ver çıkıyor. Bi iki diyetisyen tıkladım diye oldu. Zaten 50 kiloyum 15 kilo versem ne olurumMesela bende el sanatları ,yemek tarifleri ve kilo verme:) videoları çıkıyor neyi çok fazla izlersen algoritma ona göre seçim yapıyor.
Not: yeyip yeyip kilo veremiyorsunuz........
50 kilomu ???? En sevdiğim keşke benim olsa.....Banada 1 ayda 15 kilo ver çıkıyor. Bi iki diyetisyen tıkladım diye oldu. Zaten 50 kiloyum 15 kilo versem ne olurum
Böyle desin ciğerimi yesinOnlar koydu ben baktım ne var bunda. koymasalardı kardeşimderlermiş
Size, sizin dilinizle cevap vereyim: Allah sonunuzu hayır etsin hanımefendi. (Geçmiş bir konuda epey laflar etmiştiniz bizlere. Keser, sap, hesap meselesi.)
Konu sahibinin önceki mesajlarına bakarsanız daha ilk sayfada görürsünüz zaten. Hatırlarsınız.Konuyu bilmeyenlerin gözü yaşlı
Ahahs amiiin canım amiiin gidişat fena vallaSize, sizin dilinizle cevap vereyim: Allah sonunuzu hayır etsin hanımefendi. (Geçmiş bir konuda epey laflar etmiştiniz bizlere. Keser, sap, hesap meselesi.)
Ya bende de açık onun instasi benim baktıklarım çıkmıyor tek de kullanmıyor anlayamadım vallaYalan söylüyor çünkü algoritmaya göre belirleniyor. Demek ki çok fazla izlemiş ki karşısına çıkmış. Benim babamda sürekli traktör videosu çıkıyordu.Hollanda traktörleri ve yaban tv izleye izleye kafayı yedi adam
Eşin neye bakıyorsa keşfetide onlarla dolacak.Bakmiyorum kendisi geliyor yalanlarına inanmayın.Niye bizde gelmiyorda illa sizin eşinizde gelsin.Arkadaşlar eşimin instagraminda farklı şeyler çıkıyor instagrami bende de açık..
Soruyorum bakmıyorum bende anlamıyorum niye diyor ama
ben sırf orda çıkıyor diye bakıyor diye düşünüyorum bir yandanda inanıyorum bilemedim. Bu arada o videolar a tıklayıp ilgilenmiyorum a basıyorum dediğim gibi hesap bende de açık anlayamıyorum.
Ya bende de açık onun instasi benim baktıklarım çıkmıyor tek de kullanmıyor anlayamadımYalan söylüyor çünkü algoritmaya göre belirleniyor. Demek ki çok fazla izlemiş ki karşısına çıkmış. Benim babamda sürekli traktör videosu çıkıyordu.Hollanda traktörleri ve yaban tv izleye izleye kafayı yedi adam
Evet canım ama bende de açık bende onun kine bakıyorum ama benim baktıklarım çıkmıyorEşin neye bakıyorsa keşfetide onlarla dolacak.Bakmiyorum kendisi geliyor yalanlarına inanmayın.Niye bizde gelmiyorda illa sizin eşinizde gelsin.
Sana senin baktiklarin çıkar ona onun baktıkları.Ayri telefonlar çunki.Evet canım ama bende de açık bende onun kine bakıyorum ama benim baktıklarım çıkmıyor
İyide benim telden açık onun instasiSana senin baktiklarin çıkar ona onun baktıkları.Ayri telefonlar çunki.
Off ne boş işler ya! Guvenmiyorsan niye evlendin ? Birbirinde Instagram açmak kadar sacma şey yok. Oturup tüm gün ne izlemis diye mi bakiyorsunuz ? Üstelik yapacağı varsa yaparArkadaşlar eşimin instagraminda farklı şeyler çıkıyor instagrami bende de açık..
Soruyorum bakmıyorum bende anlamıyorum niye diyor ama
ben sırf orda çıkıyor diye bakıyor diye düşünüyorum bir yandanda inanıyorum bilemedim. Bu arada o videolar a tıklayıp ilgilenmiyorum a basıyorum dediğim gibi hesap bende de açık anlayamıyorum.
Güvenmiyorum demedim ki tatlım bu ne öfke ay.Off ne boş işler ya! Guvenmiyorsan niye evlendin ? Birbirinde Instagram açmak kadar sacma şey yok. Oturup tüm gün ne izlemis diye mi bakiyorsunuz ? Üstelik yapacağı varsa yapar
Eşim bakıyor mu diye sinir olmuşsun ki eşine sorma gereği duyup üstelik bu platformda konu açmışsın. Sinir olmadım ama çok saçma zaten sende de açık , adama da guveniyorsun niye dert ediyorsun ki ? Kendini uzdugune değmez zaman kıymetli ve akıyor.Güvenmiyorum demedim ki tatlım bu ne öfke ay.
Instegrami hep bende açıktı güvenmediğim için değil ki benim olmadığı için ondan bakıyorum ne var bunda.
Tabiki yapan yapar
Haklısın ama benim eşimin instegrami bende de açık ve bende mesela dizilere bakıyorum fragman falan ama o çıkmıyor eşimde ben bakmıyorum diyor bilmiyorumEsiniz yalan söylüyor neye bakiyorsan o cikiyor benim eşimde de çıkıyordu bide o sayfalara girdiğini gordum ve direk isteyken şu şekilde bir mesaj attim eğer beni beğenmiyorsan direk söyle bana saygısızlık yapma bosanalim soka girdi burnundan fitil fitil getirdim işte sen nasıl konuşuyorsun da falan filan valla dedim beni seviyorsan elin kolun gözün oynamayacak yoksa da adam gibi söyleyeceksin bende gerekeni yaparım.kocaman adamı ağlattım kirkindan sonra bise oldu ilkkez böyle bise gördüm ve boşarım umarım Bi daha denk gelmem ben nasıl seviyorsam o da öyle sevecek yoksa da defolsun bu saygısızlığı hiç bir kadın haketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?