Eşimin instegraminda..

Mesela bende el sanatları ,yemek tarifleri ve kilo verme:) videoları çıkıyor neyi çok fazla izlersen algoritma ona göre seçim yapıyor.
Not: yeyip yeyip kilo veremiyorsunuz........
Banada 1 ayda 15 kilo ver çıkıyor. Bi iki diyetisyen tıkladım diye oldu. Zaten 50 kiloyum 15 kilo versem ne olurum

Burası aklıma olmadık şeyler getiriyor
Şu konu yüzünden akşam akşam adamın istekramına baktım yaw

Ya bende de açık onun instasi benim baktıklarım çıkmıyor tek de kullanmıyor anlayamadım valla

Eşin neye bakıyorsa keşfetide onlarla dolacak.Bakmiyorum kendisi geliyor yalanlarına inanmayın.Niye bizde gelmiyorda illa sizin eşinizde gelsin.

Ya bende de açık onun instasi benim baktıklarım çıkmıyor tek de kullanmıyor anlayamadım

Off ne boş işler ya! Guvenmiyorsan niye evlendin ? Birbirinde Instagram açmak kadar sacma şey yok. Oturup tüm gün ne izlemis diye mi bakiyorsunuz ? Üstelik yapacağı varsa yapar

Off ne boş işler ya! Guvenmiyorsan niye evlendin ? Birbirinde Instagram açmak kadar sacma şey yok. Oturup tüm gün ne izlemis diye mi bakiyorsunuz ? Üstelik yapacağı varsa yapar
Güvenmiyorum demedim ki tatlım bu ne öfke ay.
Instegrami hep bende açıktı güvenmediğim için değil ki benim olmadığı için ondan bakıyorum ne var bunda.
Tabiki yapan yapar

Güvenmiyorum demedim ki tatlım bu ne öfke ay.
Instegrami hep bende açıktı güvenmediğim için değil ki benim olmadığı için ondan bakıyorum ne var bunda.
Tabiki yapan yapar
Eşim bakıyor mu diye sinir olmuşsun ki eşine sorma gereği duyup üstelik bu platformda konu açmışsın. Sinir olmadım ama çok saçma zaten sende de açık , adama da guveniyorsun niye dert ediyorsun ki ? Kendini uzdugune değmez zaman kıymetli ve akıyor.

Esiniz yalan söylüyor neye bakiyorsan o cikiyor benim eşimde de çıkıyordu bide o sayfalara girdiğini gordum ve direk isteyken şu şekilde bir mesaj attim eğer beni beğenmiyorsan direk söyle bana saygısızlık yapma bosanalim soka girdi burnundan fitil fitil getirdim işte sen nasıl konuşuyorsun da falan filan valla dedim beni seviyorsan elin kolun gözün oynamayacak yoksa da adam gibi söyleyeceksin bende gerekeni yaparım.kocaman adamı ağlattım kirkindan sonra bise oldu ilkkez böyle bise gördüm ve boşarım umarım Bi daha denk gelmem ben nasıl seviyorsam o da öyle sevecek yoksa da defolsun bu saygısızlığı hiç bir kadın haketmez.

Ne izlersen keşfetinde onlar çıkar çoğunlukla

Ben eşime Altan alttan dedim instagramda ne izlerken keşfete onlar düşüyo bi insanın karakterini ordan anlarım dedim
Şuan keşfetinde sadece tatlı ve maç videoları var

Haklısın ama benim eşimin instegrami bende de açık ve bende mesela dizilere bakıyorum fragman falan ama o çıkmıyor eşimde ben bakmıyorum diyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…