• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin internet geçmişi

işte adam izlemediği için yoksa izlese kesin bilir demek istedim:)
bana kalırsa adam nefes bile alamıyordur habersiz..
hatırladım ben bu konu sahibini :)
Ayy ben ilk defa gördüm bu konu sahibini.
Şimdi yorumların bazılarında "ovv kesin birşey karıştırıyor" dendiyse adamcağıza üzüldüm şu an :)

Virüs girmiş olabilir hemen kötü şey düşünmeyin ama takipte kalın
Aynen katılıyorum virüste olabilir, ne olup bittiğini anlamadan üzülüp dertlenmeye gerek yok, modem virüsü diye bir virüs var, bizim modeme bulaşmıştı geçen sene, tabii baştan anlamadık, eşimin PC normal çalışıyor sorun yaşanmıyordu, benim tablette kötü sitelere yönlendirme oluyor, çok fena şeyler açılıyordu, biz anlayıpta düzeltene kadar döktüğüm ecel terini bir ben bilirim, virüs varken misafirim vardı, tabletten birşey gösterirken o sayfalar açılmasın diye bildiğim tüm duaları etmiştim, bilmeyen kadına bak diyebilirdi:(

randevu sitesi genelde hastaneden bir doktordan randevu almak icin kullanılan siteler olabiliyor..
sizin düşündüğünüz gibi randevu sitesi yok.yani kadınlarla randevulasmak için kullanılan..
esiniz bir yerden randevu alabilmek için o randevu sitesini kullanmış..Bayanlar var demişsin...nasıl bayanlar anlamadım..

Randevu Sitesi diye Google'da arattım direkt çıkanı aynen kopyalıyorum:

Alo 182 - Merkezi Hastane Randevu Sistemi - Sağlık Bakanlığı

Bayanlar falan yanlış görmüş olabilirsiniz. Randevu sitesi diye bir tanışma portalı ismi yok zaten.

Konu bu değil
Konu ben ne yapıcam
Hic birsey yapmayacaksin
Ben dizi izliyorum kendi kendine izdivac sitelerine giriyor arkadas sitelerine giriyor
Gecenlerde koca goguslu bir avatar goguslerini salladi bana :skandal:
Bazen bilgisayarda ozellile farkina bile varmiyorum 2. Pencerenin
Reklamdir belki ne biliyorsunuz esinizin bilincli girdigini
Ben kk da bile gunde 5 defa reklam tikliyorum biri karistirsa allah korusun kanserimde arastirma yapiyorum sanir

Al karşına sor en doğru cevabı ondan alırsın canım

Benim bildiğim randevu geçmişi ancak mhrs de var geçmişte aldığın randevuları görebilmek için.

Back
X