• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin internet geçmişi

Fİlm siteleri hep filme tıklayınca istemsiz olarak yeni sekme veya pencerede böyle siteler açıyor. O sitede hesabı olsa giriş yap şu kişeye baktı bu mesaj geldi gibi başka linklerde olmaz mıydı? Vardır da onları silmiş bunu unutmuş diyorsanız demekki bu adamın sabıkası var ki şüpheleniyprsunuz. Çünkü ben olsam bir siteye girerken açılmıştır diye şüphelenmezdim. Şüphelenmek için bir sebebiniz varsa takipte kalın. Hemen delil yokken olay çıkarırsanız yapıylrsada daha iyi saklar.
Zaten şu an sessizdeyim konuyu açmadım
Bir aklım film bakarken açılmıştır sonuçta bir kere diyor bir aklım niye bende hiç çıkmıyor diyor

girdim baktım ciddi evlilik sitesi diyo. Kayıt vs ilk sayfası. Ee şimdi ne yapacaksınız damla? Bir sorun olduğunda eşinizle konuşamayacak kadar uzaksanız siz nasıl bir hayatı paylaşıyorsunuz bu adamla bir sorgulayın.
Ne yapayım diye soruyorsunuz ya. Söyleyeyim açık açık anlayabileceğiniz şekilde. Eşinize telefon geçmişini gösterip bu nedir diye basit bir soru soracaksınız. Beni rahatsız etti şu girdiğin site buna neden girdin diye soracaksınız. İnsan gibi. Her normal insanın sorabileceği şekilde. En ufak bir durumu kolayca çözmek yerine bir kriz ortamı oluşturmak bazı insanların tek Başarabildiği şey sanırım. Buda her zaman bana güçsüzlük ve işsizlik olarak görünür.
Sorsam haberim yok der biliyorum
Google' u tekrar yükledim geçmiş silindi
Şimdi tekrar hergün geçmişe bakıcam
Ama yüzüm ister istemez asılıyor eşimde ikidebir ne oldu diye soruyor

Nasıl değil ? Eğee eşinizin gözü dışarıdaysa geçmişte de bir şeyler olduysa size verilecek tavsiye bellidir : boşanın. Ama sanırım siz kocanızı yine affedeceksiniz buraya teselli cümleleri duymak için geldiniz.

Ne diyelim kuzeni girmiştir, virüstür, kocanız yapmaz öyle şey.
Hanım efendi anlatamıyorum sanırım
Geçmişte elimde net birşey yoktu net bir şey yakalasam zaten ayrılırdım adam yatakta basıp affetmişim gibi yazmışsınız
Ben sadece böyle bir durum daha önce yaşayan oldu mu diye ne yapmam gerektiğini bilmediğim için konu açtım
Defalarca girmiş olsa zaten çoktan yolunu çizmiştim

Ama bir kere görüp daha sonra görmeyince reklam mı acaba haberi yok mu gerçekten daha önce başına böyle birşey gelen var mı diye merak ettim ve konu açtım

Hala anlamadım siz böyle site görünce soruyorsunuz da eşiniz kabul mü ediyor
Biraz daha açıklayıcı yazar mısınız lütfen
Aynen öyle ben bu durumu bir kere yaşadım olay aynen şöyle oldu baba candır dizinde ceylan karakteri var melis tüzüngüç mü ne adı biz sabah kahvaltı yaparken bu kız çok tatlı değil mi falan gibi bir muhabbet yaptı ben ikindin youtube geçmişinden bakarken bu kızın bir videosunu gördüm video aynen şu melis tüzüngüç ve muhtrşem göğüsleri videoyu açtım kız bir derenin içinde gömleğinin düğmelerini tek tek açıyor falann neyse kalktım üstümü giydim saçımı makyajımı yaptım ama tüm bunları 3 dk da yaptım kapıları vurdum be oldu falan diye geldi hemen sen beni salak mı zannediyorsun dedim bağır çağır laptopu aldım fırlattım (benim kızdığım şey o videoyu izlemesi değil yüzüme baka baka ne tatlı cart curt demesi) aldım çantamı evden çıkıyordum beni kucakladı bin bir özür neyse yarım saatlik bir sinir krizinden sonra kalk üstünü giyin dışarda yemrk yiyelim o kadar hazırlandım dedim ve dışarı yemek yemeye gittik.

Zaten şu an sessizdeyim konuyu açmadım
Bir aklım film bakarken açılmıştır sonuçta bir kere diyor bir aklım niye bende hiç çıkmıyor diyor
Cnm bende sen soleyince merakimdan actim baktim ole site var kisisel ozel bilgiler ve mustehcen resimler iceren bi siteymis bilgin olsun

Aynen öyle ben bu durumu bir kere yaşadım olay aynen şöyle oldu baba candır dizinde ceylan karakteri var melis tüzüngüç mü ne adı biz sabah kahvaltı yaparken bu kız çok tatlı değil mi falan gibi bir muhabbet yaptı ben ikindin youtube geçmişinden bakarken bu kızın bir videosunu gördüm video aynen şu melis tüzüngüç ve muhtrşem göğüsleri videoyu açtım kız bir derenin içinde gömleğinin düğmelerini tek tek açıyor falann neyse kalktım üstümü giydim saçımı makyajımı yaptım ama tüm bunları 3 dk da yaptım kapıları vurdum be oldu falan diye geldi hemen sen beni salak mı zannediyorsun dedim bağır çağır laptopu aldım fırlattım (benim kızdığım şey o videoyu izlemesi değil yüzüme baka baka ne tatlı cart curt demesi) aldım çantamı evden çıkıyordum beni kucakladı bin bir özür neyse yarım saatlik bir sinir krizinden sonra kalk üstünü giyin dışarda yemrk yiyelim o kadar hazırlandım dedim ve dışarı yemek yemeye gittik.
Teşekkür ederim size
Ben olsam sanırım yemeğe gidemezdim ayrılık eşiğine gelirdim
Daha sonra hiç gördünüz mü

Cnm bende sen soleyince merakimdan actim baktim ole site var kisisel ozel bilgiler ve mustehcen resimler iceren bi siteymis bilgin olsun
Evet bende inceledim
Eşimin mailinle kayıt olmaya çalıştım ama olmuyor

Teşekkür ederim size
Ben olsam sanırım yemeğe gidemezdim ayrılık eşiğine gelirdim
Daha sonra hiç gördünüz mü

Hayır hiç denk gelmedim. Benim kızdığım şeyde o video değildi sadece beni salak yerine koymasıydı eğer ki orda beni yumuşatmasaydı bir şekilde benim o evden çıkıp gideceğimi biliyordu.
Giderdimde.
Önemli olan eşinizin sizi iyi tanıması bu yüzden net olmalısınız.

Bende beş yıl önce büyük bir kavga ettiğimizde eşim gece bilgisayar ile uğraşıyordu geçmişten nerelere girdiğine bakıyordum arkadaşlık sitesine girmiş bende adına üyelik oluşturdum becerememiş sabahta söyledim bişey demedi sonra toparladık zaten daha iyi olduk ama şimdi benim sağlık problemlerim beni bitirdi geçmişte yaptığım herşeye gülüyorum şimdi

Evet bende inceledim
Eşimin mailinle kayıt olmaya çalıştım ama olmuyor
Ya bazi erkekler bundan ne anlior anlam veremiorum arkadas evlisin iste onlarda olan karindada var ne gereksiz bi merak
Senin yapacagin en guzel sey karsina al ve hicbi aciklama duymak istemiorum bu bole devam edecekse bu is yurumez tarzinda konusmak cunku anladigim kadariyla bunu huy haline getirmis gibi gorunuo

Zaten bakmaya,incelemeye başladıysa o evliliği orda bitir..
Şüphe,Güvensizlik varsa birbirinizi yormadan bitirmek gerek..
damla hep böyle
adama %100 bile güvense illa böyle şeyler yapacak
üzme kendini diyoruz dinlemiyor

damla mhrs ye girdiğimizde de oluyo öyle geçmişte
tıkladım bayanlar çıktı dediğinde öyle görmek istiyorsun da onda kusura bakma
şartlamışsın kendini!

Geçmiş kısmında sadece bir tane link varsa reklam olarak çıkmış olabilir. Bir ara chrome yerine mozilla kullanıyordum. Hep yan sekmede reklam açıp duruyordu. Böyle bir şey olabilir. Emin misiniz?

damla hep böyle
adama %100 bile güvense illa böyle şeyler yapacak
üzme kendini diyoruz dinlemiyor

damla mhrs ye girdiğimizde de oluyo öyle geçmişte
tıkladım bayanlar çıktı dediğinde öyle görmek istiyorsun da onda kusura bakma
şartlamışsın kendini!
Ne yani kadın yoktu da ben mi uyduruyorum

Neden bakma gereği duydun bence ondan da bahset biraz . probleminiz ney eşinle ?
Sogukmusunuz
Guvensizmisiniz
Çok mu çapkın
Nedir bakma gerekceniz ?

Geçmiş kısmında sadece bir tane link varsa reklam olarak çıkmış olabilir. Bir ara chrome yerine mozilla kullanıyordum. Hep yan sekmede reklam açıp duruyordu. Böyle bir şey olabilir. Emin misiniz?
Bir kere gördüm ama reklam olup olmadığına emin değilim
Eşimin mail adresi için o sitenin mailine mesaj yazdım
Sistemimize bu mail kayıtlı değildir diye cevap geldi

Ne yani kadın yoktu da ben mi uyduruyorum
iyi de damla sen en ufak birşeyi o kadar didikliyorsun ki
hislerin oyun oynuyor senle yaşlılarımız şeytan işi der
o sırada tam senin şansına reklam çıkmıştır bişey olmuştur
öyle enerji verdiğin için hep o yönde görüyorsun herşeyi

Neden bakma gereği duydun bence ondan da bahset biraz . probleminiz ney eşinle ?
Sogukmusunuz
Guvensizmisiniz
Çok mu çapkın
Nedir bakma gerekceniz ?
Güvensizim hep ama güven sorunum var

Nedenini söyliyeyim daha önce de bu tarz bir şey oldu ama yine net birşey bulamadım içimde hep şüphe debelenip duruyorum net birşey de bulamıyorum bulsam yada bulmasam bu kadar sıkıntı çekmicem

Back
X