- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamanın tek yolu takip etmek ama bence reklamdır telin senin eline geçeceğini bile bile bunu yapmaz herhalde hadi yaptı diyelim mutlaka silerdi geçmişiİşte benim elimde net birşey yok
Tekrar tekrar girilse o zaman zaten kesinleşirdi yada bir kayıt bulsaydım yine farklı olurdu
Ama ortada net birşey yok bir kere girilen belkide reklam olan birşey için ne yapabilirim
İslami evlilik mi evlilik sitesi mi acabaKonuya baska bi boyut kazandirmayim ama google play e islami evlilik yazinca direk pembe panjur cikiyor.
İslami evlilik.İslami evlilik mi evlilik sitesi mi acaba
ortada bişey yok ki randevu dediğin şey her şey olabilir. illa o taraflara çekme bence. daha önce senisüphelendırecek bısey yapmadıysa fazla takmaNasıl kurtulayım Allah aşkına
Böyle bir durum yaşasaydınız siz ne yapardınız
Şu an sesimi çıkarmıyorum zaten hiç belli etmiyorumİlk görüşte asla ses çıkarma. Çaktırma. Belki virüs falan olabilir. Bir süre takip et e-posta telefon vs. Tekrarını bulursan yapacağını yap.
Boş yere aranızı yıpratma böyle bir kerelik görülmüş bir şeyle.
Bide sakin ol.
Bana da oluyor bazen ama bu tarz bir siteye hiç yönlendirilmedimBazen bir yere girerken site birden başka bir şeye yönlendiriyor saçma sapan reklam çıkıyor ya da yanlışlıkla tıklıyoruz öyle olabilir bence
Çünkü daha önce de bir kaç kere böyle durum yaşadım ama yine 1 kere girilmiş olarak gördüm bir de eşimin adına Face açılmıştı benden habersiZSen hiç kocana güvenmiyormuşsun ki biz şimdi ne kadar reklam olabilir yanlışlıkla açmıştır desek de inanmayacaksın
Adamı bu kadar bunaltmak neden peki konularının hepsi eşinle alakalı gördüğümüz üzere![]()
Her yorumumuza savunmanız "Size demesi kolay" "Siz evli misiniz ki" filan tarzda olmasın bu yorumlar canınızı sıkabilir ama bu şekilde savunmanızı gerektirmiyor açıkçasıÇünkü daha önce de bir kaç kere böyle durum yaşadım ama yine 1 kere girilmiş olarak gördüm bir de eşimin adına Face açılmıştı benden habersiZ
Bunlar güvenimi azalttı
Size söylemesi kolay
Hayır ben anlamıyorum sizin bana net cevabınız ne siz çok mı açık yazıyorsunuzHer yorumumuza savunmanız "Size demesi kolay" "Siz evli misiniz ki" filan tarzda olmasın bu yorumlar canınızı sıkabilir ama bu şekilde savunmanızı gerektirmiyor açıkçası
Eşinize güvendiğiniz yok ama boşanamıyorsunuz da buraya şüpheleri yazıp şüphenizi doğrulayacak insan arıyorsunuz evet aldatıyor desek nolcak boşanacak mısınız yoksa öğrenip gününüzü kendinize zehir mi edeceksiniz?
Ya Allah aşkına evli adamın tanışma sitesinde ne işi olur mesela? Mantığı nedir bunun?Hayır ben anlamıyorum sizin bana net cevabınız ne siz çok mı açık yazıyorsunuz
Boşanmayı bende akıl ediyorum merak etmeyin
Ama daha önce gördüğüm böyle siteyi yine bir kez gördüm
Facebook hesabında da ne var ki oyun oynamak için açmıştır siz herşeyine karıştığınız için diye yorumlar aldım
Elimde net bir şey yok bir yazışmasını görsem yada be bileyim yatakta bassam iş yerinde bir kızla ilişkisini duysam bir dakika durmam
Ama boşansam ne dizen internet geçmişinde bir kere tanışma sitesi gördüm bu yüzden mi boşandım dicem
Ha şimdi geçmişinde tekrar görürüm o zaman iş değişir
Bana da oluyor bazen ama bu tarz bir siteye hiç yönlendirilmedim
Benim de merak ettiğim insan böyle sitelere hiç girmeden reklam amaçlı böyle siteler karşısına çıkar mı
Benim eşimde internetten film ve dizi bakıyor maç bakıyorÇıkar . Pzt günleri twd bulacağım diye göbeğim çatlıyor , her türlü virüs vs ... riskine karşı abudik gubidik seksen siteye giriyorum sırf dizi (normal bir dizi:)) ) izleyeceğim diye ...
Karşıma neler çıkıyor bir bilsen![]()
Hayır konuşmadım sessiz duruyorum şimdiYa Allah aşkına evli adamın tanışma sitesinde ne işi olur mesela? Mantığı nedir bunun?
Eşinizle konuştunuz mu, savunması nedir?
Maalesef reklamde ne çıkacağı pek belli olmuyor çıkabilir belki ama geçmişte yaşadığınız bir şey varsa takip edinBana da oluyor bazen ama bu tarz bir siteye hiç yönlendirilmedim
Benim de merak ettiğim insan böyle sitelere hiç girmeden reklam amaçlı böyle siteler karşısına çıkar mı