- 27 Kasım 2015
- 59
- 22
- 3
- 32
- Konu Sahibi fitnesssgirl
-
Onu ben de düşündüm ama birkaç tane gördüm. Aynı bayandı hepsiValla youtube bir giriyorsun nereden çıktığın belli olmuyor belki kasıtlı açmamıştır denk gelip izlemiştir
Sorduğumda neden bu kızın videolarını neden izlediğini, resmen garip davrandı, suçüstü yakalanmış gibi. Hemen paranoyaklaştım ben de. Duyuyorum çünkü etraftan internete takılan erkekleriSiz neyden şüphelendiz ki onu anlamadım ben?
Direk bu konuyu ona açmayı düşündüm ama günahını da almak istemedim.valla videoda tek dikkat çeken şey kızların poposu.. ne için izlediğini düşünmeye gerek yok gibi..
Bende aynısını düşündüm o nasıl bir kalçadır yahuVideoyu izledim de o nasıl kalça arkadaş ya.bildiğin full oraya odaklanılmış
Bir televizyon kanalı bu ama sankiVideoyu izledim de o nasıl kalça arkadaş ya.bildiğin full oraya odaklanılmış
Biraz kıskancım evetBu kadar büyütmeyin bence,
formayı ben de anlamadı. resmen abartılmışilk defa bu tarz bir sporda böyle giyilmiş bir mayo gördüm. bu nedir ya? bu spor mu şimdi?
midem bulandı resmen. hiç giymeseydi bişey.
ayrıca eşiniz merak edip bakmıştır. çok büyütülecek bişey gibi gelmedi bana. ben bile videodaki anlamsızlıklara bakakaldım. sonuna kadar izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?