- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Evet doğru. Sonuçta insan ilişkileri çift taraflı yürür.Samimi olsa da araması yanlış. Konuya genel itibari ile bakarsak herkes yanlış.
Şahsen kendi adıma, kuzenim evli çok samimiyiz ve evlendiğinden beri o araya mesafe koymasa da ben bir çizgi çektim. Çünkü öyle olmalı. Benim eskisi kadar samimi olmamamı farklı yorumladı mesela. Hayat çok değişti, çok havalı oldu gibi bir şey söylemiş teyzeme. Oysa tamamen eşi rahatsızlık duyabilir aradaki samimiyetten diye sınır koydum. Kaldı ki eşinin de rahatsız olabileceğini birkaç tavrından az buçuk anladım. Bir de ben evli olduğum halde düşün canım. Geçen hafta kendisi itiraf etti genel olarak eskiden kuzen ilişkilerindeki samimiyetimizin garip geldiğini. Şimdi öyle rahatsızlık duymuyor. Fakat ben yine de o sınırı aşmam.
Adam da suç var ama kadında da hata var.
valla bi yürü git bacım dul konusunda da dinden vuranda kadını yargılayanda sensin zaten yazdığın şeye bak. sanki kadın napmış aramış söylemiş kocana söyle derdini kadının ne suçu var . karakter ve kişiliğine göre değişir bir adamdan kardeş veya abi olunabilinir bunu unutmayın herkes art niyetli pis zihniyetli değilYa arkadaş niye dul ve dine takılıp kalıyorsunuz yanlışa cekiyosunuz bende dinimi yaşamaya çalışan bir insnaim erkeklerle ve de eliysem özellikle nasıl be şekild E konuşabileceği davranabileceğini biliyorum bir erkek iş arkadaşından abi kardeş olunamayacağını da samimiyet uslup yanlış bunu bilen biri olarak yapması daha da yanlış manasında söylüyorm
Ben herkesin dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum ama o insan benden daha dindar ise kat kat dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü inandığı gibi yaşamalı insan.
Eşiniz olaya bir arkadaş olarak yardımcı olmak istemiş, yardım teklif etmiş bu durumda kocanızı araması çok normal.Şimdi niye aramış yazayım başına bi olay gelmiş bir şey alacakmış vs kandırılmış öğretmenler odasında bunu paylaşmış benim eşimde benim avukat tanıdığım var yardımcı oluruz vs kendisi zaten birilerininislerine koşmayı çok seven birisi atlamış bunun üzerine sabah ise giderken hocam biliyormusun paramı aldım mahkemeye veririm dedim korkuttumm vs sevincini paylaşmak için arıyor deseki hocam ben işimi hallettim avukata falan gerek yok hadi onu da geçtim okula gidince yine herkesin içind E niye demiyoda eşimi arayıp sevincini dile getiriyor onu soruyorum?
Tabii ki kadın ile muhattap olması çok gereksiz olur. İlk sayfalarda da belirttim zaten bunu, kadın ile muhattap olmaz, eşim ile çözerdim, diye.Evet doğru. Sonuçta insan ilişkileri çift taraflı yürür.
Ancak yine de konu sahibinin kadını uyarmaya hakkı yok şimdilik.
Eğer kocası kadından rahatsız olsaydı telefonunu engellerdi mesela.
Demek ki konu sahibi dışında rahatsız olan yok.
İnançlı bir insanım bununla birlikte karşı cinsle olan ilişkilerde çoğu insanın,Ne güzel yazmışsınız, konu sahibi ne dese burdaki arkadaşlar tarafından linç edilmekten kurtulamayacak belli. Ne dese hep kötü niyetli yorumlar. Ben konu sahibinin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum dul kelimesini kullanırken veya bayanın din kültürü öğretmeni olduğunu belirtirken. Kendince derdini ve neden daha dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğünü anlatıyor. Biz toplum olarak kendimize müslümanız, biz yapınca sorun yok ama başkası yapınca tü tü tü... ayrıca kadınları korumak adına bazen gereksiz ayrımcılık yapıyoruz. Ben herkesin dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum ama o insan benden daha dindar ise kat kat dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü inandığı gibi yaşamalı insan.
İşte bunu bilemeyiz maalesef.Ne güzel yazmışsınız, konu sahibi ne dese burdaki arkadaşlar tarafından linç edilmekten kurtulamayacak belli. Ne dese hep kötü niyetli yorumlar. Ben konu sahibinin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum dul kelimesini kullanırken veya bayanın din kültürü öğretmeni olduğunu belirtirken. Kendince derdini ve neden daha dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğünü anlatıyor. Biz toplum olarak kendimize müslümanız, biz yapınca sorun yok ama başkası yapınca tü tü tü... ayrıca kadınları korumak adına bazen gereksiz ayrımcılık yapıyoruz. Ben herkesin dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum ama o insan benden daha dindar ise kat kat dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü inandığı gibi yaşamalı insan.
Ya arkadaş niye dul ve dine takılıp kalıyorsunuz yanlışa cekiyosunuz bende dinimi yaşamaya çalışan bir insnaim erkeklerle ve de eliysem özellikle nasıl be şekild E konuşabileceği davranabileceğini biliyorum bir erkek iş arkadaşından abi kardeş olunamayacağını da samimiyet uslup yanlış bunu bilen biri olarak yapması daha da yanlış manasında söylüyorm
Iyi günler eşimin iş ortamında bir grup var evli bekar dul kadınlarında yer aldığı ve aynı mahallede oturduğumuz bir de dul arkadaşı var kadında bu grupta ve birbirleriyle samimi gırgır falan tek yaşadığı için benim eşim bundn önce bir-çok kez işine koştu ve bugün sabah yaşadığı bir olayın sevincini eşimi arayarak paylaştı ben bunu eşime defalarca anlattım arkadasalriyka hele ki bayan samimiyetine dikkat etmesi gerektiğini fakat dikkat etmemidki kadın sevincini onunla paylaşabiliyor ve sabahtan beri kadına bu durumlardan rahatsız oldugumu yazmsnsk için kendimi tutuyorum
Dul kelimssine neden herkes takıldı, hakaret aşağılama falan mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?