Esimin iş arkadasi samimiyeti cok acil lütfen bi akıl verin

Evet doğru. Sonuçta insan ilişkileri çift taraflı yürür.
Ancak yine de konu sahibinin kadını uyarmaya hakkı yok şimdilik.
Eğer kocası kadından rahatsız olsaydı telefonunu engellerdi mesela.
Demek ki konu sahibi dışında rahatsız olan yok.

valla bi yürü git bacım dul konusunda da dinden vuranda kadını yargılayanda sensin zaten yazdığın şeye bak. sanki kadın napmış aramış söylemiş kocana söyle derdini kadının ne suçu var . karakter ve kişiliğine göre değişir bir adamdan kardeş veya abi olunabilinir bunu unutmayın herkes art niyetli pis zihniyetli değil

Kadının arama sebebi de gayet makulmüş. Ama bak eşin olaya atladığı için kadın onunla muhatap olmuş. İlla bundan rahatsız olduysan eşine ayar ver. Benim eşimi bir kaç sefer eski iş arkadaşı bayan aradı kocasından dayak yemişti evden atılmıştı akıl danıştı. Aklıma kötü bir şey gelmedi. Ama rahatsız olsaydım eşime bunun önünü kesmesini söylerdim. Kadının hiçbir suçu yok. Eşimi yakın görmüş ki eşimi aramış. Ama benim eşimin abdestinden şüphem yok ki kötü bir şey düşüneyim. Sen niye düşünüyorsun bence eşine güvenmiyorsun ama üzgünüm Ayşe gider Fatma gelir erkek sağlam duracak

Ben herkesin dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum ama o insan benden daha dindar ise kat kat dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü inandığı gibi yaşamalı insan.

Bu yoruma da bayılıyorum : ''Ben yapmasam da olur ama o yapmalı''.Neden ?
Yorumlar kötü niyetli falan değil.Bıktım artık şu kadın nefretinden.Sırf eşi olmadığı için kadına ''potansiyel avcı'' olarak yaklaşmış,''dul'' kelimesini o yüzden 1 milyon kere kullanmış,bunun neresi normal şimdi ? ''O daha da dikkat etmeli'' diye de bastırmış sonra,niye ya niye ?
Ki yazdıklarında sıkıntılı bir durum bile yok,bu kadar rahatsızsa da muhatabı eşidir,karşıdaki kadın bugün a kişisi olur yarın b,sınırı çizmeyi bilmiyorsa eşi,ne ilk olacak bu durum ne de son.Ama o bunu görmek istemiyor şu an,kadını kötü biliyor.Gerçekleri söylemek mi kötü niyetlilik oluyor ?

Eşiniz olaya bir arkadaş olarak yardımcı olmak istemiş, yardım teklif etmiş bu durumda kocanızı araması çok normal.
Genel olarak derdinizi kocanıza anlatın, kadın yapı olarak herkesle samimi anlattığıza göre ve aralarında ki muhabbette gayet normal.
Bu kadar dul kadın vurgusu yapmanızda çok itici.

Cidden sadece bunun icinmi arayacaksiniz kadini..
Kiskancliga yeni bir level getirmissiniz.
Bence usulca kapatin konuyu, tabiri caizse essegin aklina karpuz kabugunu zorla dusurmeye calisiyorsunuz.

Tabii ki kadın ile muhattap olması çok gereksiz olur. İlk sayfalarda da belirttim zaten bunu, kadın ile muhattap olmaz, eşim ile çözerdim, diye.

Benim devreye gireceğim tek an, eşim samimiyeti kestiği halde karşı taraf devam ediyorsa olurdu sanırım. Ondan da çok emin değilim ama bir şekilde belli ederdim herhalde rahatsızlığımı.

Bu konuda aramızda hiçbir zaman samimiyet olmamış bir kuzenimden dertliyim. Bazısı anlamıyor, anlayamıyor. Tabii onun tavırları aşırı yılışık rahatsızlık verici derecede. Özellikle bir kere öyle bir şey yaptı ki facebooktan direk engelledim, abimi aradım. Bu kasım memlekete gittik, yılışık yılışık tavırlar, hareketler sabır ver Allah'ım cinsindendi. Algılayamıyor çocuk.

yaşayış ve inanış tarzınızda kadına şiddet var galiba sanki çok düzgünmüş gibi başka kadını suçluyorsunuz . önce evde ki adama yaşayış ve inanış tarzınız hakkında açıklama yapın . elin kadınını arayacağınıza kocanıza çeki düzen verin şiddet görme ihtimaliniz varsa da bırakın ne hali varsa görsün

İnançlı bir insanım bununla birlikte karşı cinsle olan ilişkilerde çoğu insanın,
özellikle de erkeklerin inançlarıyla değil güdüleriyle hareket ettiğine çok şahit oldum.
Ne dindar geçinen veya öyle olduğunu iddaa eden erkekler tanıyorum,ikinci eşleri var,
bazısı günübirlik ilişkiler yaşıyor ve en acısı da bunlara dini bir kılıf uydurmakta da zorlanmıyorlar.
Müge Anlı'ya veya haberlere konu olan,başörtülü ama kocasını sevgilisine öldürten kadınlara ne demeli?
Kısacası kişi din bilgisi öğretmeni diye daha ahlaklı ve erdemli davranır,davranmalıdır diye düşünmüyorum ben.
İnsanoğlu nefis taşıyor ve adı üstünde beşer,şaşar.
En doğrusu mayınlı tarlalara hiç girmemek,
yanlış anlaşılabilecek yakınlıklar kurmamak,
evliyseniz evli gibi davranmak.
Kadın da erkek de buna dikkat etmeli.

İnsan ilişkilerindeki,özellikle de karşı cinsle olan ilişkilerdeki yaklaşım ve tavırların meslekten bağımsız olduğunu düşünüyorum.
Bu konularda devreye giren şey kişinin iç dinamikleri,yetişme tarzı ve değer yargıları.
Konu sahibi kocasıyla da konuşsa,
diğer öğretmen hanımla da konuşsa,
görüşmelerine yasak da koysa bunlar geçici tedbirler.
İş kocasının iç dünyasında bitiyor.

İşte bunu bilemeyiz maalesef.

Bir arkadaşım açık ve çok inançlı olmadığı halde puanı yettiği ve ataması kolay olduğu (o zamanlar öyleydi) için acaba din kültürü ve ahlâk bilgisi öğretmeni mi olsam diye düşündü. Sonra başka bir bölüm okudu, yine öğretmen oldu.

Eğer bu durumdan rahatsızsanız tek muhatabınız kocanız. Size daha söyleyecek çok şey var da zihnimde bile toparlayamadım.
Eğer sandığınız gibi birşey varsa bile siz o nikah masasına “”” dul “” ve “””din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni”””” ile mi oturdunuz.

Yine diyorum ki şu durumda tek hesap soracağınız kişi eşiniz. Ne kadar özgüvensizsiniz.

Kadına çamur atmaya çalışıp Benim Kemal’im yapmaza bağlamaya gerek yok.

umarım siz ve varsa kızınız dul kalmaz..

Konuya yazmayacaktim ama bunun icin kadini ararsaniz rezil olacaksiniz ben söyleyeyim.
Hatta esin siddet durumu varmis birde kalkip döver falan.
Sanırım zaten adama birsey soyleyemediginiz icin kadina soylemek istiyorsunuz ama , olmaz.

Kadinin aradığı sey o kadar normal ki
Avukata ihtiyaç kalmadi parami aldim demek istemis
Bunun neresine takıldıniz,

Ilk esiniz demis zaten tanidik avukat var diye. Kadin da parami aldim gerek kalmadi diye haber vermis.
Belki is yerinde konusmak istemedi yada hemen arayip haber vereyim avukattan randevu falan alir diye düşündü.
Art niyetli düşünmeyin.

Illa samimiyet olmasin diyorsaniz esinizi uyarin ozmn.

Esinizin iyi bir sekilde fişini kesin.!! Esiniz kendine dikkat ettigi halde karsidaki kadin anlamayabilir. O zaman kadina hayirdir dersiniz. Malesef is arkadaslari arasinda boyle laubali davranislar olabiliyor.

Ha evli barkli adami sabah sevinci icin arayan kadina zaten iyi gozle bakmam esiniz ona bu rahatligi verse bile !!

Evli ya da bekar erkek ve kadının arkadaş olabileceğini düşünenlerdenim. Beraber yemeğe gidilir,geyik yapılır,eğlenilir ne güzel:) Bence sabah iş arkadaşının eşinizi araması normal.

Siz farklı düşünüyor olabilirsiniz,doğrularınız farklı olabilir.hassasiyetiniz vardır bu konuda,anlarım. Ama karşıdaki kadını rahat herkese karşı öyle vs diye etiketlemeniz çok nahoş.
Demişsiniz ya biz öyle ortamlara uygun değiliz. Eşinize göre sorun yok ki beraber takılıyor arkadaşlarıyla.

Sizi rahatsız ediyor ise Eşiniz ile hallettmeniz gerekir bu meseleyi.

Niye kadını arayasınız ki? Muhatabınız kadın mı?Kadın demez mi sen kimsin bana ne yapmam gerektiğini söylüyorsun,sizin ne haddinize?Demez mi? Der. Neyi kast ediyorsun,neyle itham ediyorsun beni ? De der.

Eşiniz demez mi ben çocuk muyum ,işime arkadaşıma ne hakla karışıp benim yerime konuşuyorsun? Der.

Hem eşinizi hem kendinizi küçük düşürürsünüz. Oturup bir karşıdan bakın derim düşünce şeklinize.

4. sayfayı okumaya mecalim kalmadı.
Yandı bu kulaklar. Dul dul dul dul dul dul dul dul dul dul.

Kötü niyet aramaya gerek yok kadın dul demek ki dul bir kadın dedi. Evli olsaydı da evli bir kadın derdi.
O zaman da evli kadın diye niye belirttiniz, evli kadınlar koca avcısı mı ne demek istiyorsun diye mi yürüyecektik.?

Karışık bir grup diyor. Dul bekar ve evli bayanlardan oluşan. Mahallede oturanı söylerken de dul olanlardan biri demek istemiş bence. Kendini ezdirmeyip, ihanete boyun eğmeyip, dayakla sinmeyip Dul kalan kadınlar öperim hepinizi
Gurursuz bir evliden, daha iyidir gururlu bir dul olmak.
Yanlış düşünmeyin bu yüzden, kötü niyetle söylense bile kötü bir hal almaz bu kavram.
Bu zamana kadar eşinden ayrılmış anlamı vardı, bundan sonra da bu saptırılamaz.

Kocanız söyleseniz de , kötü bişey yok ne var diye pek kaale almayacaktır.
Birde geri çekilirse. Aha karısından yemiş azarı diye abuk subuk muhabbetler dönecek.
Bilemedim, alın karşınıza konuşun. Seviyeli olsunlar.
Evli bir adamı bi şey anlatmaya arayabiliyorsa bu kadın, adam bu yolu çizmiştir.
Can kulağıyla da dinledi ilgilendiyse yarın yine arar net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…