Eşimin iş arkadaşı

bu kızın başka arkadaşı bekar olan erkek veya kız arkadaşı yokmuymuş...anlaşılan teselliyi kocanda bulmuş

bacım git işyerine bir bahaneyle uğradım diyerek, şu kıza bir kendini göster. sevgilimden ayrıldım diye kocana haber veriyor baksana. ama kız bu kadar ileri gittiğine göre kocanda baya yüz vermiş. ona da ders olsun. abi ne abisiymiş, adı üstünde iş arkadaşı hayırdır yani.

O kadının saçını başını yolar eline verirdim.Haklısın sonuna kadar.

haklısın

Eşiniz Güzin ablamı gece yarısı dert dinledigine göre dert ablası pardon abisi olmuş ....değil evli bir erkeğe bekar birine bile o saatte msj atilmaz yani ..tabi sevgiliniz yada kardeşiniz değilse ...dikkatli olun pis kokular çıkmak üzere

Valla canisi sen az bile yapmışsın şahsen haklısın tabi ki o saatte mesaj atmak neymiş tobelerim olsun

Yok yok hiç masum değil...bu işin peşini bırakma madem konuşmak akıl alcak birini arıyor git deki beni ara eşim rahatsız oluyor de

siz abartmıyorsunuz, keşke telefonu siz alsaydınız ve eşi olduğunuzu söyleyip siz konuşsaydınız o kişiyle
hem gecenin bir vakti hem de evli bir erkek bu kişi biraz daha dikkat edebilir hatta sadece selam vermekle yetinebilir
ne bu yüzsüzlük?

O kızı da o kocayı da naparım biliyo musun? Sen hayırdır derler adama. Kafası güzelmiş de bilmem ne kafasını ezerim onun! Abartmaymış! Allahım sen sabır ver yarabbim. Sinirim tepeme çıktı valla.

ne munasebet
hıc normal degıl
esınızın samımıyetıne ınanmadım gecenın o vaktınde ... sacmalık

İşte böyle adamlara aynısını yaşatmak lazım aslında,arıycak iş yerinden bi erkek arkadaşın gecenin 1'inde acaba bu kadar modern(!)karşılayabilecek mi???

Bir kere gece 12 de bayan arkadaşım iyi geceler yazdı diye kıyamet kopardı onu söylüyorum kimse sana mesaj yazamaz gecenin bir yarısı diyor tam bir öküz

Bir kere gece 12 de bayan arkadaşım iyi geceler yazdı diye kıyamet kopardı onu söylüyorum kimse sana mesaj yazamaz gecenin bir yarısı diyor tam bir öküz

benimki de aynı şeyi söylüyor neymiş kadın farklı erkek farklıymış;evin bütçesine ortak olup evin her işini yaprken kadın erkek eşit işlerine gelmedi mi kadın farklı erkek farklı

Kızı aramayın bence. Eşinizden cesaret alıp yazmis olabilir. Kendinizi kucuk dusurmeyin. Esinizin evli oldugunu biliyorsa gormek istedigi sahne de bu olur zaten. Eşiniz gözünüzün önünde ona mesaj atıp azarlasın. Bence de birseyler dönüyor. Var ya esleri bi derdim var dese iki dakika uykusunu feda edip dinlemez elin kizina gelince abilik yapiyorlar.

Çok önemli bir iş mevzusu dışında kız erkek farketmez geç saatte mesajlaşamazlar nokta.

Yaş farkını sorun eden arkadaşlar; size ne oluyor acaba? Rahat bırakın insanları. Insanlar kendinden büyük yada küçük herkesle evlenebilir bu yalnızca onları ilgilendirir.

Eşim benden 17 yaş büyük ve büyük bir aşkla evlendik. 16 yıldır evliyiz. Evinden işine işinden evine bi adamdır. Benim ve çocukların bir isteğini ikiletmez. Bunca yıldır gözünün dışarı kaydığını hissettmedim. Ben ve çocuklarımız onun için herşeyin herkesin üzerindedir.

Konu sahibi arkadasım daha öncede eşinizle ilgili konu açmışsınız. Yine iş yerinde bi kıza özel bi msj atmış. Dikkatli olun eşinizin ciddi anlamda meyili var demekki. Hatta tavrınızı koyun. Hamile halinizle sizi böyle üzmeye hiç hakkı yok.

Yok canım o kız ona abiciğim diyormuş ben yanlış düşünüyormuşum

Ben evli erkek kardesime yazmam gece gece. Ki yazsam gelinimiz arar abla yardim edilecek bir sey varsa edeyim diye o kadar samimiyiz. Isyerinde birine abi gozuyle bakilsa bile o saatte mesaj falan atilmaz. Aslinda insanlar flort ettikleri kisi evliyse o saatte zaten mesaj atmaz. Esinizin evli oldugunu bildiginden emin misiniz? Veya karimla ayriyiz falan demediginden?

Abooo tam parçalamalık bir konu. Ben zaten çok kıskancım başıma böyle bişey gelse heralde günlerce konuşmam. Gerçekten az bile yapmışsınız. Benim kocama gecenin yarısı kimse mesaj atamaz saçmalık bu. Üstelik konu hepten saçma. Kocanıza noluyo kız sevgilisinden ayrıldıysa. Gitsin başkasıyla dertleşsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…