- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
bu kızın başka arkadaşı bekar olan erkek veya kız arkadaşı yokmuymuş...anlaşılan teselliyi kocanda bulmuşMerhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani
O kadının saçını başını yolar eline verirdim.Haklısın sonuna kadar.Merhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani
haklısınMerhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani
Valla canisi sen az bile yapmışsın şahsen haklısın tabi ki o saatte mesaj atmak neymiş tobelerim olsunMerhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani
Bir kere gece 12 de bayan arkadaşım iyi geceler yazdı diye kıyamet kopardı onu söylüyorum kimse sana mesaj yazamaz gecenin bir yarısı diyor tam bir öküz
Aynen öyle işlerine geldiği gibi davranıyorlar ancak Asena gibi kıvırıyorbenimki de aynı şeyi söylüyor neymiş kadın farklı erkek farklıymış;evin bütçesine ortak olup evin her işini yaprken kadın erkek eşit işlerine gelmedi mi kadın farklı erkek farklı
Yok canım o kız ona abiciğim diyormuş ben yanlış düşünüyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?