- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Size verebileceğim en büyük tavsiye, bu kıskançlığı eşinize kesinlikle yansıtmayın. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek oluyor bu, çok benzerini yaşadım ben de..Selamlar
Kizlar ben eşimin işten bi kız arkadaşını kıskanıyorum
Bu durum beni cok rahatsz ediyor
Bunu nasıl aşabilirim
Eşime bundan hiç bahsetmedm
Doğrusu bahscedilecekte bişey yok zaten
Eşimin telefonunda ismini görsem
Moralim bozuluyor
Ya başkasına karşı his etmiyorum
Ona karşı neden???
İş yerinde bi sürü adam var
Bi işi olduğunda tutup eşimi arıyor, eşimde işi düşünce onu
Neyse boyle his etmek istemiyorum
Bunu nasıl aşabilirim???
Size verebileceğim en büyük tavsiye, bu kıskançlığı eşinize kesinlikle yansıtmayın. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek oluyor bu, çok benzerini yaşadım ben de..
Selamlar
Bunu nasıl aşabilirim
Moralim bozuluyor
Ona karşı neden???
Bunu nasıl aşabilirim???
İş için ricalar vsIs üzerine sorun oldugu zaman mi telefonlasiyorlar yoksa is disi konulardadami birbirlerini ariyorlar?
Selamlar
Bunu nasıl aşabilirim
Moralim bozuluyor
Ona karşı neden???
Bunu nasıl aşabilirim???
İş haricinde eşim hep yanimdaİçgüdülerin sana bir şey söylüyor olmasın? Bence çaktırmadan durumu bir kontrol et. Ama sakın çaktırma, hissettirme. Ortada böyle bir şey yoksa eğer sonu kötü olur.
Hmmm isle alakali ama olmadigi zaman yoksun gibi yoklamalar biraz süpheli... Illaki bisey var degil ama bana göre is ile alakali konular bile iste kalmali, cok acil ve önemli olmadigi sürece is saatleri disinda gerek yok konusulmasina, bosuna saatle calisilmiyor dimi... Baska kadinlar hakkinda böyle hissetmiyorsaniz vardir bi sebebi, kadinlar hisseder derler... Kendinizi deli etmeyin ama gözlerinizi dört acin derim...İş için ricalar vs
Veya işte o gün izinliyse yoktun gibi...
Bununla ilgili biseyler yazacaktim amaMuhtemelen kız senden daha bakımlıdır, böyle hissettiğine göre, hemen aralarında bişi var diye düşünüp sıkma canını. belli bir süre takip et birşey demeden, bakalım neler oluyor
eee sormuyor musun? kimle geldin diye.İş haricinde eşim hep yanimda
Biriyle mesajlassa caktirmadan bakıyorum
Ama mesela sanirim aynı semtte oturuyoruz
Benimle konusurken coğul konuşuyor bazen
Geliyorum degilde geliyoruz
Bindim değilde bindik gibi
Ne bileyim ya canımı istemsizce sıkıyor bu durum
Diyorum ne var olabilir??? Sinra şeytan yine durtuyor
Haklisiniz aramayin zaten :))Bir çok evli, erkek ve yakın arkadaşım var, fakat hiçbirisini iş dışında, bugün niye gelmedin meseleleriyle aramam. Aradıklarımın da eşleriyle belli bir samimiyetim vardır ki eğer merak ettiğim bir durum varsa, genellikle onların cebinden ararım. Tüm bunları da yanlış anlaşılmamak adına yaparım, yoksa eşi ne düşünür, adam başka anlamlara mı yorar telimi diye düşünürüm.
Ya sordum ama bi şeyin üzerine çok düşüp bişey varmış gibi göstermekte istemiyorumeee sormuyor musun? kimle geldin diye.
ee yalanci degilse dogrudur..Vallahi aklina sokmaktan ziyade is disinda ararsa sorarim,sorgularim, aciklama beklerim.. yasamadim yasarsamda sorarim..kafani kurcalayip durma caktirmadan da olsa bak rahatlarsin :)Ya sordum ama bi şeyin üzerine çok düşüp bişey varmış gibi göstermekte istemiyorum
Bu tarafta oturam bikac kişi var
Ben yalniz geliyorum aşkım dedi
Niye öyle dedin o zaman dedim
Dedim işte ne bilim dedi??
Fazla üstrlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?