- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Üfff hala aramadi da...Gidince hAber ver demistim yol bu...bu anlattıklarınız hiç hoş değil, haklısınız kıskanmakta ben deli olurdum
kadınların genelde hisleri kuvvetlidir ama yinede günahı alma takipte ol..Selamlar
Kizlar ben eşimin işten bi kız arkadaşını kıskanıyorum
Bu durum beni cok rahatsz ediyor
Bunu nasıl aşabilirim
Eşime bundan hiç bahsetmedm
Doğrusu bahscedilecekte bişey yok zaten
Eşimin telefonunda ismini görsem
Moralim bozuluyor
Ya başkasına karşı his etmiyorum
Ona karşı neden???
İş yerinde bi sürü adam var
Bi işi olduğunda tutup eşimi arıyor, eşimde işi düşünce onu
Neyse boyle his etmek istemiyorum
Bunu nasıl aşabilirim???
Canım benim ya bi de hamilesin...Allah böyle kadinlarida kizlarida bildigi gibi yapsin başka isleri yok gibi birde normal deyip insanlarin hayatini huzurunu bozarlar ben kendimde hamile kaldiktan yani kisa zaman once buna benzer bisey yaşadım ve o bayani bogmak istiyorum üstelik evli cocuklu esimin isyerinde mesai arkadaşı esimle birlikte alışverişe cikmislar esimde guya kirmamis niye baska adammi yok vallahi o isyerinde 300 tane adam var bir benim essek esim varmis onun yardimcisi esimde suclu onun kadar. ben tesadüfen pencereden görüyorum onlari arabaya binerken sanki esi gibi esimin yanina oturdu ve esimde onu evine birakmis ben ne diyim allah boylelerine firsat vermesin anlamıyorum hem bana yakınlık gosteriyor hem esimle surekli dip dibe sonrada icimiz temiz kesinlikle isyerine gittiğimde bile yuzune bakmiyorum artık ve esimide sert bir dille uyardim bir daha olmaz diyor ama artik inanmak bile gelmiyor icimden sadece yavruma tutundum o da bana Allah sonumuzu hayr etsin..
Aynenbdv de '' sevgilim, arkadaşı ve arkadaşının nişanlısıyla tatile çıktık arkadaşının nişanlısından hoşlandım'' konulu başlıklar görünce bi kadınla bi erkeğin bu denli yakın olmaması taraftarıyım, geri kafalılık olarak algılanmasın ama her an her şeyin olması müsait bu dünyada.. Allah saklasın
Canım benim ya bi de hamilesin...
Malesef biz tanismiyoruz
Tanismakta istemiyorum dogrusu
Nasıl davranmak lazım bilemiyor insan
Canim benim senin durumun daha ilerlemis tabiBence hic tanışma en iyisi bu olur. sen esinle olabildiginden daha fazla.ilgilen ve ona ayirdigi zamanda yani eşin isyerinde iken ona kendini sürekli hatirlat derim telefonda mesaj ile kendini hatirlatman bile ben burdayim demektir ben kendimi hep geri planda tuttum çünkü bana öyle yakin davraniyordu ki o kadin guvenmistim ben ki kendimi uyanik sanirdim ama hata yaptim ve cok guvendim esim nasil guvenmesin ama sonuc ortada onun yuzunden esime olan butun guvenim gitti guya iyi niyet olmaz olsun oyle iyi niyet zaten o kadinin esiyle arasi cokta iyi degildi simdi okuyan bayanlar soyle dusunursunuz belkide onlarin gunahini aliyorumdur peki siz koyun kendinizi benim yerime surekli esimle mesajlasan ve benim yerime esimle konusan benimle konusmaya gerek duymayan ve surekli esimle disarda gorunmeye gayret gosteren ustelik kucuk bir yer olduhunu herkesin yanlis anlayacagini bile bile esimi kapisina kadar goturen esyalrini evine biraktiran guya dogum yapmis bir kadin ve esime ben uyandim sizde uaynin diye mesaj atan bir kadinin gunahini mi aliyorum ? ama ben onun boyle bisey yapacigini dusunumezdim ve hepte dusunmedigin seyler gercek oluyor sende herseyin farkknda olmaya çalış esinle zaman geçir ben hep uzak ttuttum kendimi baktim oluru yok ne yapayim dogmamis yavrum icin simdilik yuttum ama asla unutmam sende fazla abartmadan uzaktan takip et esinle zaman gecirmeye bak Allah yardimcimiz olsun
Bu kiz ne zaman eşim işe gitmese bi bahaneyle ariyor
En basindan anlatayim
Gecen eşimle cok basit bi sebeb yuzunden atistik.... Sonra telefonum elinde oynadi biraz.. Gittim yanina , biraz cilve işi tatliya bagladim... Bi sure sonra teli elime aldim ki... Benim telden bu kızı aratmis, yani denk geldi gordum... arastirmak maksadiyla bakmamistim
Sonra face baktim orda da bakmis baska isimlerde vardi, onlar umrumda degil taktigim bu kiz... Neyse ben buna guzel bi mesaj yazdim boyle boyle diye...
Ayni sekilde ben x birini aratsam filan diye facefen bahsetmedim ama...
Sonra bana bi suru aciklama yapti ki,aciklama istemiyorum diye yazmistim
Geldi optu cok haklisin dedi...
Cok uzatmadim
Herkes birilerini merak edebilir ama
Bana kizdiktan sonra bakarsan farkli olur dedim
Allahim ertesi gun ise gitmedi yine aradi bi bahaneyle..
Lavaboda olmayip duysaydim ben acicaktim telefonu zaten ama iste duymadim
Canim benim senin durumun daha ilerlemis tabi
Ben bu duruma getirmek istemiyorum iste
Yarin öbür gün...
Bide sende karsi taraf evli..
Ya benimki evli olsa benim kiskanclik kesilecek diye dusunuyorum ...
Allah yardimcimiz olsunAllah yardimcin olsun arkadasim.anliyorum durumunu bende yasadim bu tarz bisey.bizinkide abla diye yanasti hep.esimin bisey yapmadigini biliyorum ama kadin inatla ole bi yapistiki bizi bosanma noktasina getirdi.allah onn cezasini versin simdi senin yazdiklarini okuyunca aklima geldi.cocugu olmuyodu simdi hamilemis pislik.biran once dogururda gider diyorum.ama bende yarattigi tahribat cok fazla
başlatmasın yakınlığındanSiZe katiliyorum eşimin bisey yaptigini dusunmuyorum zaten
Kiz haddinden fazla yakinlik ve samimiyet gosteriyor
Nefis bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?