eşimin iş arkadaşı

Biz kadınlar yine hemcinsimize karşı tedirginiz... Bu erkekler ne kadar aptal...
o kızdan bahsediyor mu size? Ya da beraber yaşadıkları şeylerden falan?
Belki de ikisinin aarkadaşlığının dışında kaldığın için rahatsız hissediyorsundur kendini? Eşisin sonuçta her şeyi seninle paylaşmalı...
Ben dayanamam muhalefet olurdum kızı tanımak ister sorular sorardım ki yapıyorum bunu... Ama kıskandığımdan değil tamamen iyi niyetimden çünkü benim de is dolayısıyla karşı cinsle samimiyetim oluyor ama anlatırım ona ya da yanında rahatça konuşuruz o da aynı şekilde... Sıkmayın anlatması için fırsat verin tanımak için fırsat kollayın.

aynen ya anlatsın istiyorum
Cok bisey anlatmiyor
Hatta hic bisey
Bu seferde ben sıkılıyorum
Bazen canı isterse bikac bişey söylüyor
Nefesimi tutup dinliyorum, busey bile sormak istemiyorum, konusurken... Anlattigi yarim kalmasın diye
Cokta usteleyip, vidi vidi yapmak doğru değil
Ya işte kıskanmak değil tam
Rahatsız oluyorum
Eğer anlatsa rahat edecegim bende

Kadın kıllanıyorsa vardır bir bit yeniği.
Ne demek izinli ise yoktun diye araşmalar?
Veya zilyon tane çalışan adam varken neden eşiniz.
Allah verede konudan başka şeyler çıkmasa, takipte kal derim. Kızda ki yüzsüzlük cabası

Aman diyim eşinize belli etmeyin. Muhtemelen önemsenecek birşey yoktur.
Neden sadece o kadın sorusuna ise, o kadında kendinizde az olan birşey görmüş / hissetmiş olabilirsiniz. Siz farkında olmayabilirsiniz, bilinç altınızda olur böyle şeyler.

Durduk yere niye silmis konusmayi?
Diger anlattigin her sey olagan seyler ama az oz anlatma, konusma silme vs huzursuz ediyo.

Whatsapptaki diger arkadaslariyla olan konusmalar duruyo muydu? Ben de ara ara silerim ama tum listeyi...

Siz o bayan ariyor, whatsaptan yaziyor vs dediniz de esiniz de onu ariyor soruyor ki kadin da rahatlikla arayabiliyor. Demek ki oldukca samimiler arkadas olarak. Siz esinize bunu hissettirirseniz yaninizda dikkatli davranir ve malesef tum gun beraberler..
Yani esinizin icinde varsa ne yapsaniz bos. Ben de yasadim ayni durumu:-(

Kıskanmanızı gerektiren ne oldu aramalar dışında başka??

Yoksa herhangi bir şey iş arkadaşlarının birbirini araması çok normal.

Kadınla tanıştınız mı?
Kadın evliyse eşiyle beraber size davet edip bi ölçüp tartabilirsiniz. Bekarsa arada eşinizi iş yerinde ziyarete gidin bence. Sizi çok sessiz buldum. Konuşma silinse ben bunu çok sorgulardım.

Nedir yani sizi kıskandıran. İlla ki birşey olmuşturda kıskanıyorsunuzdur. Eşiniz bayana karşı nasıl davranıyor? Diğer arkadaşlarına davrandığı gibi mi?

Şimdi gördüm yazdıklarını. İş haricinde neden görüşsün ki iş arkadaşıyla. Geliyoruz dediğinde kimle geliyorsun diye sorsanıza. Sonrada evli bir erkeğin bir bayanla bu kadar çok aynı havayı solumasının seni rahatsız ettiğini söyle. Ben çok katıyımdır bu konularda. Erkekler kadınlara göre biraz safça davranabiliyor. Aynı şeyleri siz yaşasanız eşiniz kabul edermi?

Nasıl çözüyorsan çöz, nasıl araştırıyorsan araştır şüphelerini ama kesinlikle bu durumu ona belli etme.

eşiniz sizin kıskandığınızı anlamış ve sizin tepkinizden çekindiği için silme gereği duymuş, ortada bir şey olduğunu düşünmüyorum gereksiz bir samimiyet haricinde bazı bayanlar için erkeklerin nedense evli olduklarının bir önemi olmuyor, eşi ne düşünür demiyor terbiyesizler.

bayanlar merhaba, bütün yorumlari okudum.beni de aydinlatirmisiniz??? bir çoğunuzun da başina gelen bir olay benimde başima geldi tabikide ama hafif bir şekilde. yanliz ben tepkimi belli ettim ederim ediyorum da.hiç bir zaman kiskançliğimida tepkilerimide saklayamadim.hanimlar benim de anlayamadiğim şu gerçekten. neden eşşeğin aklina karpuz kabuğu düşürmeyin deniliyor. yani bunu kendi annemden arkadaş çevremden herkesten duyarim.ama bende kendimi frenleymem bu konuda. hemen rahatsizliğimi ifade ederim.yoksa ben yanliş mi yapiyorum. şimdi konuyu açan arkadasin yerinde olsam ben çoktan o kizi görmüştüm. eşiminde agzindan girip burnundan çıkmiştim. bende çaktirmak istemem ama bunu beceremiyorum. lütfen bu konuyu açalim birbirimizi aydinlatalim.

sizi takdir ediyorum keşke herkes sizin gibi güzel düşünüp hareket edebilse. ama bazi düşüncesiz kişiler var malesef.Allah kimsenin yuvasinda huzursuzluk yaratmasin.biz bayanlar çok duygusaliz

Eşine belli etme kiskancligini ama o arayınca veya mesaj atınca sen cevap ver veya mesaj at ben eşiyim neden sordun bişey mi oldu falan oda cesaret edemez bi daha aramaya aa eşi bakıyor tlf rahatsız oldu der

Kizlar bu silme olayinda ben cok tepki gosterdim zaten

Simdi aradiginda niye cevap vereyim
Bisey olmasi lazim ki bunu yapayim
O zaman yeterince tirnaklarimi cikaririm zaten ..yoksa deli miyim...
Esim yapsa bunu... Yok olmaz yani..
Aradiginda telefonu ben goturuyorum Xxxxx ariyor diyorum..
Kiz evli değil ... Keske evli olsa...
Ben kafama takmam o zaman...
Simdi bi kere cok tepki gosterdigim icin normal davraniyorum(o zaman cok sinirlenmistim)
Akli basinda hareket etmeye calisiyorum
Birde direk isimle hitap meselesi de rahatsiz ediyor
Resm-i bi kurum
Boyle bi durumda ben .... Bey
Ya da .... Hanimi tercih ederim

Ya baska durumlarda da baska kisiler de ariyor is icin)
O durumlarda rahatsizlik duymuyorum... Konusup kapatiyor..
Bu kizdan rahatsiz oluyorum
Bu konuyu actim ki
Ne var bunda gayet normal????
İs arkadasligi
Olabilr dersinizde
Kendime telkin ederim diye

Bu kiz ne zaman eşim işe gitmese bi bahaneyle ariyor

En basindan anlatayim
Gecen eşimle cok basit bi sebeb yuzunden atistik.... Sonra telefonum elinde oynadi biraz.. Gittim yanina , biraz cilve işi tatliya bagladim... Bi sure sonra teli elime aldim ki... Benim telden bu kızı aratmis, yani denk geldi gordum... arastirmak maksadiyla bakmamistim
Sonra face baktim orda da bakmis baska isimlerde vardi, onlar umrumda degil taktigim bu kiz... Neyse ben buna guzel bi mesaj yazdim boyle boyle diye...
Ayni sekilde ben x birini aratsam filan diye facefen bahsetmedim ama...

Sonra bana bi suru aciklama yapti ki,aciklama istemiyorum diye yazmistim
Geldi optu cok haklisin dedi...
Cok uzatmadim
Herkes birilerini merak edebilir ama
Bana kizdiktan sonra bakarsan farkli olur dedim
Allahim ertesi gun ise gitmedi yine aradi bi bahaneyle..
Lavaboda olmayip duysaydim ben acicaktim telefonu zaten ama iste duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…