Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyleesacmalamis, biz de dogu insaniyiz babam bayan is arkadaslarina ornegin bayanin adi ceren olsun "ceren kardesim" diye hitap eder, ayrica doguda veya batida durum ayni kilif uydurmus resmen
"Meleksiz cennet olmaz", "paşam " fazla laubali konuşmalar. Aralarında bir şey var mıdır bilemem ama normal hayatta ikiside bekar olsa bile bu tarz konuşma şekilleri fazla vıcık vıcık geliyor bana.
Kışkırtmak istemem ama eşim , sevgilim bir kadına meleksiz cennet olmaz dese kıyameti koparirdim. Hiç bir savunmayı kabul etmeyin. Ayrıca kızın nisanlisinin haberi olsa eminim o da kıyameti koparır. Ya evli barkli adamların/ kadınların bu samimiyetini anlamıyorum. Tamam arkadaş ol da bu ne saçma sapan konuşma şekli. Ben bekar halimle kimse ile böyle konuşmuyorum , karşıdakinin ismi yok mu ismi ile hitap etsene, ne gereksiz.
2 sene önce gördüğümde kadınlık hissimi diyin ne diyin bilmiyorum ama kıskandığını benden rahatsız olduğunu hissettim. sonrasın da görmedim eşim oradan ayrıldı tlf görüşmelerine şahit oldum paşam,melocan (kızın adı melek) son pazar günü de meleksiz cennet olur mu konuşması..
Aynı tavrı siz yapmış olsanız o zaman da “biz doğuluyuz “ diyip o paşam lafını size yedirirdi bence![]()
Normalde inanın çok kabıdır. Bana karşı yapılmış toplum içinde hiç bir inceliği yok maalesef.. Tabi ki kabul etmiyorum bu davranışı ama konuşmamamın dışında nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum da
Size karşı kaba olup, başka kadınlara karşı böyle ise konusmamaktan fazlasını hak ediyor. Açıkça söyleyin, bana karşı tek bir kibarlığın yokken elin kadinina ne biçim laflar ediyorsun, ben başka adamlara böyle konuşsam hoşuna gider mi diye. Ayrıca ihanet olayını kaldiramayacaginizi , bu şekilde devam ederse sonunun ayrılığa kadar gideceğini açık açık söyleyin. Kendisi inkar edecek ama bu konunun size göre ihanetin ilk adımları olduğunu, affinizjn olmadığını kesin kesin dile getirin, susup oturmak çözüm değil. Ben olsam ne yapardım bilemiyorum ama içimden geçenleri söyledikten sonra biraz kafamı toplayıp düşünmem lazım ne yapmam gerektiğine deyip, evden postalardim sanırım, hak etmiş.Normalde inanın çok kabıdır. Bana karşı yapılmış toplum içinde hiç bir inceliği yok maalesef.. Tabi ki kabul etmiyorum bu davranışı ama konuşmamamın dışında nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum da
Size karşı kaba olup, başka kadınlara karşı böyle ise konusmamaktan fazlasını hak ediyor. Açıkça söyleyin, bana karşı tek bir kibarlığın yokken elin kadinina ne biçim laflar ediyorsun, ben başka adamlara böyle konuşsam hoşuna gider mi diye. Ayrıca ihanet olayını kaldiramayacaginizi , bu şekilde devam ederse sonunun ayrılığa kadar gideceğini açık açık söyleyin. Kendisi inkar edecek ama bu konunun size göre ihanetin ilk adımları olduğunu, affinizjn olmadığını kesin kesin dile getirin, susup oturmak çözüm değil. Ben olsam ne yapardım bilemiyorum ama içimden geçenleri söyledikten sonra biraz kafamı toplayıp düşünmem lazım ne yapmam gerektiğine deyip, evden postalardim sanırım, hak etmiş.
Tuzsuzum pek birşey yok gibi görünmüyor maalesefGözlemleyin sessiz kalın birşey yoksa eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olur yaptığınız sizde görüşün kızla bi gözlemleyin
Yangına körük gibi olacak ama , bı arkadaşıma aynısı oldu.Evli olduğumu biliyor hatta 2 sene önce hamileyken aynı ortamda bulunmuştuk. İşin tuhaf tarafı kızda nişanlı. Evet ben de aynı soruyu sordum tabi ki yanıtsız kaldı. içimiz temiz art niyet yok günahımı alma,evet yanlış konuşmalar ama bir daha yazmam diyip 5 dk konuşması ayrı..
Çıkılmış bir işin ardından orada kalan eski bir iş arkadaşıyla bu samimiyete ne gerek var ki? Hadi bir araya gelinir gülüp eğlenilir fakat mesajlarda bu şekil sözlere ne gerek var? 5 dakika neden görüşülür telefonda, sürekli?
Hep eşinizin yazdıklarından söz etmişsiniz, kadın neler yazıyor, ne cevap veriyor peki bu flörtöz kelimelere? Hiç rahatsızlığı yok mu?