• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş arkadaşına tavrı.

Yok hiç rahatsız değil,gayet paşamlı canımlı cicimli konuşuyor. 5 dk konuşuyorlar bakıyorum tlf sonra aradan 2 saat geçmiş 1 dk konuşmuş. ama rahatsızlıkları yok ikisininde ..

e yuh yani o zaman, çok sinir bozucu..
Sürekli görüşme varsa zaten, arada başka şeyler vardır, emin olun.

Kızın nişanlısına durumu bildireceğim diyerek tehdit edin, eğer devam ederlerse tehditle de kalmayın, bildirin. O yoluna koyar herkesi.

karsilikli kur yapmıslar birbirlerine bir dahaki sefere ben esiyim ne vardı diye cevap verin

bir tarafım çeksin gitsin diyor,dğer tarafım iki tane evladın var bekle diyor. Yemin ederim ki pazar gününden beri çok sinirliyim eşime karşı.

Gereksiz muhabbetler.. Belki aralarında o tarz bir şeyler yoktur ama yinede böyle muhabbetler bana göre çok itici.

• Beğen
Reactions: bay
bir tarafım çeksin gitsin diyor,dğer tarafım iki tane evladın var bekle diyor. Yemin ederim ki pazar gününden beri çok sinirliyim eşime karşı.
kadın evli mi peki?

yok nişanlı,gerçi ben hiç görmedim ama nişanlıymış

Belki de nişanlı değildir, siz kızmayın diye böyle bir yalan uydurmuştur.. Nişanı olduğunda eşiniz gitti mi peki? Madem çok samimi arkadaşlar..

evli oldugunu okudum ama esi cevap verirse bu kadar rahat msjlar atamaz diye dusundum yani msjların okundugunun farkında olsun

Bilmiyorum ama ben asla katlanamazdım böyle birşeye.

Belki de nişanlı değildir, siz kızmayın diye böyle bir yalan uydurmuştur.. Nişanı olduğunda eşiniz gitti mi peki? Madem çok samimi arkadaşlar..

Yok gitmedi,çalışmaya başladığında nişanlıydı sanırım. Öyle biliyoruz yani sürekli bir nişanlısı var muhabbeti bu konuları açınca..

Bazı insanlar gereksiz laubalidir. Evli bekar fark etmez ortam adabı bilmediği için ağzına geleni konuşur. Aralarında bir şey yoktur belki de eşin ve o kadın böyle tiplerdir... yine de hoş değil tabii

2 sene önce gördüğümde kadınlık hissimi diyin ne diyin bilmiyorum ama kıskandığını benden rahatsız olduğunu hissettim. sonrasın da görmedim eşim oradan ayrıldı tlf görüşmelerine şahit oldum paşam,melocan (kızın adı melek) son pazar günü de meleksiz cennet olur mu konuşması..
Canm bir erkek evliyken bunu diyorsa uzgunum aldatlmssn kendini avutma adamn gozu disarda neler gorduk emin ol komsum kadn evli is arkadsi dedgi adamla yatyr hepmz blyrz kocasi blmyrdu simdi bosanyrlar sen yol yaknken bu adamdan bosan bence yoksa daha cok kandrcak seni erkekleri bilmyomsn yalan solemeyi cok severler islerine gelmeyncede terslerler

hata sende kardeşim. madem paşam lı konuşmalarını yakaladın neden affettin melek hanımı baya baya begeniyor senin kocan cennete bile koymuş pes kendisine saygısı olan bir kadın böyle adamı hayatında barındırmaz iflah olmaz bir hayal kirikligi yasamak istemiyorsan bas tekmeyi.

• Beğen
Reactions: bay
Kaba bir tabir olacak belki ama birbirlerine yürüyor bunlar resmen.Eşiniz kıza yüz vermese kızda eşinize yüz vermese kimse kimseyle böyle konuşamaz yani siz hariç herkes halinden memnun bence tavrınızı daha sert bir şekilde koyun yoksa sonu pek hayırlı gözükmüyor.

Back
X