- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Silmesinden işkillendim doğrusu
Söylemeyip takipte kalsaydınız biraz ..
Takipte kalın derim telefona uygulama indirebilirsiniz konuşmalar kayıt altına alınıyor biraz sinsice ama
Neden yapmazdınız içinizde şüphe kalmasından kötü olamaz gerekirse eşinede anlat durumu bizim ikimizdede var görüşmeler silinemiyorda ( ben kaynana savar olarak indirmiştim sürekli bana farklı eşime farklı konuştuğu için )Ya o kadarını yapmam ama konsmalae saniyeler den ibaret
Neden yapmazdınız içinizde şüphe kalmasından kötü olamaz gerekirse eşinede anlat durumu bizim ikimizdede var görüşmeler silinemiyorda ( ben kaynana savar olarak indirmiştim sürekli bana farklı eşime farklı konuştuğu için )
Daha birşeylerden emin olmadan, eşine takipteyim mesajı vermişsin. Şimdi temkinli davranacak. Umarım kötü bir durum yoktur. Ama bana birşey varmış gibi gelmedi nedense..
Neden yapmazdınız içinizde şüphe kalmasından kötü olamaz gerekirse eşinede anlat durumu bizim ikimizdede var görüşmeler silinemiyorda ( ben kaynana savar olarak indirmiştim sürekli bana farklı eşime farklı konuştuğu için )
Başkasını arasin müdür geliyo diye
Kiskanclik huyunuz var mi?
Benim eski erkek arkadasim cok kiskancti ve surekli ottan b.ktan huzursuzluk cikardi
Ben de en son careyi her seyi gizlemekte buldum ne yazik ki.
Cok sevdigim can ciger abim var, ki kendisi en yakin arkadasimin nisanlisiydi o zamanlar, onla gorustugumu soylemezdim mesela, aramalarini da silerdim. Kavga etmekten sıkılmıştim soyleyip ne yapacaktim ki. Yani bi sey gizleniyosa illa bi problem vardir aldatma vardir diyemeyiz
Bende onu dedim herkes tanıdığını arıyor dedi[/QUOTE
Hiç inandırıcı değil. Sadece onumu taniyormusBende onu dedim herkes tanıdığını arıyor dedi
Keşke hiç sormasaydiniz. Saniyelerden ibaretse ortada zaten bir şey yok. Kadin aramasi görüp durduk yerde suphelenmeyin diye silmiş bence. Boşuna takipteyim diye uyarmiş ve güvensiz izlenimi uyandırmışsınız. Yapacak olan insan başkasının üzerine başka hat alır yapar zaten. Ben şüpheli bir şey olduğunu sanmıyorum. Boşuna üzülmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?