- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.772
- 133
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Silmese kızmayacak mıydınız. ne malum kızın uyarmak için aradığı.belki silmese unuttuğundan silmemiş olacaktı?Kızlar lafı uzatmadan konuya gireceğim.
Eşim gece vardiyalı çalışıyor,
Bir tane kız arkadaşı var kız bizden 6-7 yaş küçük eşimle bu arkadaşı bir dönem aynı nokta da çalıştı şuan noktalar farklı.
Dün gece eşimi 04:30 ta aramış dün gece ikiside vardiyalı idi. Eşime müdür bizim noktadan çıktı sizin noktaya geliyor demek için aramış eşim öyle diyor.
Müdür geliyor temkinli olun gibisinden.
Daha önce ki günde yine çalışırken aramış bu kız.
Gelelim benim sinir olduğum nokta ya eşim aramasını silmiş ben a.. Online den bakrım eşim arama-mış.
Kızın aradığını bir şekilde gördüm neden sildin vs baya surat yaptım.
Yanlış anlarım diye silmiş bilmem ne.
Şimid dha çok yanlış anladım diyince özür diledi eşeklik ettim bida silmem dedi.
Fazla abartmadm peki diyince konu kapandı normal hayatımıza döndük peki dışarıdan bir göz olarak nasıl bakıyorsunuz?
Silmesi Çook yanlış ama ben nasıl davranmalıym.
Açıklasın çok üzüldüm.
Silmese kızmayacak mıydınız. ne malum kızın uyarmak için aradığı.belki silmese unuttuğundan silmemiş olacaktı?
ben pek şnanmıyorum böyle seylere.o kadar düşğnmesin o kız eşinizi uyarmalar falan.kı bence yalan.baskası da arayabılırdı eşinizi. inanmayın derim arkafaşım.sevdiğiniz için de kocanıza kendinizi inandormayın sacma konularda. Ben eşimin iş telefonunda bi mesaj gördüm geçenlerde. ofistrki sektrter lanlı bi msj yazmıs.lan kelimesi var.msj attım.ben eşiyim sen x ile bu üslupta konusamazsın konusmayacaksın.tekrarlarsan patronı la konusmak zorunda kalıcam.diye. kimse aa eşinin teline mi bakıgosun aaa eşin demek ki mesafe koyamamıs demesin.öyle kadınlar var ki öyle hemcinslerimiz var ki ne tavırdan anlıyor ne surattan.yanaştıkça yanaşıyor.yalansa yalan deyin.
Kızlar lafı uzatmadan konuya gireceğim.
Bir tane kız arkadaşı var kız bizden 6-7 yaş küçük eşimle bu arkadaşı bir dönem aynı nokta da çalıştı şuan noktalar farklı.
Dün gece eşimi 04:30 ta aramış dün gece ikiside vardiyalı idi. Eşime müdür bizim noktadan çıktı sizin noktaya geliyor demek için aramış eşim öyle diyor.
Gelelim benim sinir olduğum nokta ya eşim aramasını silmiş ben a.. Online den bakrım eşim arama-mış.
Şimid dha çok yanlış anladım diyince özür diledi eşeklik ettim bida silmem dedi.
Fazla abartmadm peki diyince konu kapandı normal hayatımıza döndük peki dışarıdan bir göz olarak nasıl bakıyorsunuz?
Açıklasın çok üzüldüm.
Mesai saati içerisinde laklakta yapabilirler bence sıkıntı yok. Saat sabahın körü olması sebebi ile de siz yanlış anlamayın diye silmiştir. Bende konuşurum mesai saatleri içerisinde iş arkadaşlarımla telefonda, özel konuları hatta özel hatlarından konuşuruz. Ben abes bulmadım.
Kaç dk konuşulmuş? Daha önce/sonra bu konuşmalar devam ediyor mu?
Mesai saati içerisinde laklakta yapabilirler bence sıkıntı yok. Saat sabahın körü olması sebebi ile de siz yanlış anlamayın diye silmiştir. Bende konuşurum mesai saatleri içerisinde iş arkadaşlarımla telefonda, özel konuları hatta özel hatlarından konuşuruz. Ben abes bulmadım.
Kaç dk konuşulmuş? Daha önce/sonra bu konuşmalar devam ediyor mu?
Hayır genelde mesai saatleri içinde maksimum 2 dk.
Normalde hiç konuşma yok mesai saatleri içinde iki üç günde bir maksimum 2 dk genel olarak 1 dk
Teşekkürler inşallahKorkacak bişey yok ben mesai saatleri içerisinde 2 saat konuştuğumu bilirim karşı cins ile. Takma kafana herşey normal bence
Teşekkürler inşallah
Saçma, komik ve anlamsız.peki dışarıdan bir göz olarak nasıl bakıyorsunuz?
Kızlar lafı uzatmadan konuya gireceğim.
Açıklasın çok üzüldüm.
ne yalan söliyim bazen face de çok alakasız insanlara bakarım sadece meraktanKimse konumu pek umursamadı galiba
Silmesinden işkillendim doğrusu
Söylemeyip takipte kalsaydınız biraz ..
Takipte kalın derim telefona uygulama indirebilirsiniz konuşmalar kayıt altına alınıyor biraz sinsice ama
AĞZINA SAĞLIKSilmese kızmayacak mıydınız. ne malum kızın uyarmak için aradığı.belki silmese unuttuğundan silmemiş olacaktı?
ben pek şnanmıyorum böyle seylere.o kadar düşğnmesin o kız eşinizi uyarmalar falan.kı bence yalan.baskası da arayabılırdı eşinizi. inanmayın derim arkafaşım.sevdiğiniz için de kocanıza kendinizi inandormayın sacma konularda. Ben eşimin iş telefonunda bi mesaj gördüm geçenlerde. ofistrki sektrter lanlı bi msj yazmıs.lan kelimesi var.msj attım.ben eşiyim sen x ile bu üslupta konusamazsın konusmayacaksın.tekrarlarsan patronı la konusmak zorunda kalıcam.diye. kimse aa eşinin teline mi bakıgosun aaa eşin demek ki mesafe koyamamıs demesin.öyle kadınlar var ki öyle hemcinslerimiz var ki ne tavırdan anlıyor ne surattan.yanaştıkça yanaşıyor.yalansa yalan deyin.
EVET YA NASIL YAPILIYORonline işlemlerden takip nedir biri bana anlatabilir mi ? Hiç bilmiyorum .Benim eşimde sağolsun çok kıskanç herşeyimi karıştırır. Ve konu sahibi karşı taraf için gerçekten berbat bir duygu . Kendinizi bu kadar yıpratmayın . Bir halt yerse seni kaybedeceğini bilsin yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?