- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
Fiziken uzak olsak ta yazışırız konuşuruz dertleşiriz kendini yalnız hissetme lütfen.Eşim yanimda canim kadinlarin işine karismaz boyle seylerde.sadece ben cok uzuldum kimsenin olmadigi bir memlekette 2 insanla goruseyim diyorsun onlarda arkandan laf ediyor
Ot fazla gelir saman yeter onlara .aç karınlarını doyurmak için gelmişler sana görgüsüzler ...görgüsüzler. ot cıkaraydın onlerine
insanlara güvenmemek lazım hemen . öesela sana bu lafı tasıyana hiç güvenme. nimete zaten laf denmez bosuna dsünme kendi bayagılıklarıBende oyle istiyorum ama cok kafama taktim.ben hicbir zaman kimseden birsey beklemem güleryüzdür istedigim asla da laf etmem cok kirildim
Valla iyi ki böyle tiplere özenli bezenli bir sofra kurmadığıma sevinirdim zaten hak etmemişler der geçerdimBende oyle istiyorum ama cok kafama taktim.ben hicbir zaman kimseden birsey beklemem güleryüzdür istedigim asla da laf etmem cok kirildim
Ne demişler hiç beğenmedik çok çirkindi falan mı bir de menüde ne vardı da beğenmemiş haspalarDaha birsuru seyler demisler hadi beni sevmemis olabilirsiniz ama nimete laf etmek niye...o konuda yalan soyledigini sanmiyorum ama dedikoducunun teki ztn anlatanda ötekininde pek farki yokmus
Laf tasimak nekadar kötü takmayan kafanıza sizin kabahatini yok onlar utansinIkisi kavga etmis cnm öteki geldi anlatti sanki kendisi dedikodumu yapmamis gibi
Ben olsam sana anlatani kovar cok iyiysrn konustugunda sudtursaydin derdim kalitesiz insanIkisi kavga etmis cnm öteki geldi anlatti sanki kendisi dedikodumu yapmamis gibi
Ohhooo canım kardeşım haram etmek gunah olmasa ben bazılarına haram ederım ama ınsanlar nankörMerhaba arkadaşlar iki gündür rahat uyuyamiyorum hakkimda konusulanlari cok kafaya taktimeşimin iş arkadaşlarinin eşleri oturmaya gelmisti ve yiyecek birseyler yapmistim (bu arada 20 aylikti oglum o soralar ve yapisik ikiz gibiydik.uykusuda pek yoktur) geldiler oturduk ,ettik hersey normal yani...tabiki arkamdan demedikleri kalmamis ya sizlere soruyorum hiç hazirlanan nimete laf edilir mi yada bnm terbiye anlayisim mi onlarla bir degil ??
Baska bir arkadastaydik canim anlattiginda kendi evimde degil.susturmak yerine ne konustularsa hakkimda gayet rahat dinledim.kendi sanki orda degilmiste dedikodu tek yapiliyormus gibi anlatti ☺Ben olsam sana anlatani kovar cok iyiysrn konustugunda sudtursaydin derdim kalitesiz insan
Allah yardim etsin canim kucuk yerde de yasadim ama bunlar gibisini gormedimTakmayın kafaya ama görüşmeyin sık sık.. küçük yerde yaşıyorsanız sadece kadınların değil erkeklerin de en büyük hobisi oluyor dedikodu gıybet bir yerden sonraküçük yerde yaşıyorum da ordan biliyorum
Dedıkodu cagın vebası gerçekten Allahtan korksa yedıgı kaba pıslemez bnde sana özelden yaşadığım bıseyı paylasacaktm kapalı msj bölümünAllah yardim etsin canim kucuk yerde de yasadim ama bunlar gibisini gormedim
Dedıkodu cagın vebası gerçekten Allahtan korksa yedıgı kaba pıslemez bnde sana özelden yaşadığım bıseyı paylasacaktm kapalı msj bölümün[/QU simdi gordum mesajini kusura bakma
terbiyesizlik.Merhaba arkadaşlar iki gündür rahat uyuyamiyorum hakkimda konusulanlari cok kafaya taktimeşimin iş arkadaşlarinin eşleri oturmaya gelmisti ve yiyecek birseyler yapmistim (bu arada 20 aylikti oglum o soralar ve yapisik ikiz gibiydik.uykusuda pek yoktur) geldiler oturduk ,ettik hersey normal yani...tabiki arkamdan demedikleri kalmamis ya sizlere soruyorum hiç hazirlanan nimete laf edilir mi yada bnm terbiye anlayisim mi onlarla bir degil ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?