- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
Hayir ben kayninizla ilgili fikrinizi yazdiginizi gorup sordum parantez icinde demissiniz ya kizin memur oldugunu ne parasi olabilecegini
Bence eltinizle aranizdaki konusmadan hic kimseye bahsetmeseniz daha iyi olurdu cunku anlattiklarinizla istemeden laf tasimis olmussunuz eltiniz gidip kayniniza eski sevgililerini sormus bile olsa konu tekrar size geldiginde eltimle aramda ozel bir konusmaydi eski sevgilileri anlatmadim deyip konuyu kapatabilirsiniz ayrintiya girdikce olani harfi harfine anlatinca problem cikmis cunku normalde siz haklisiniz ama insanlar sizin hakkinizda yanlis dusunmus ve sizin agzinizin tadi kacmis kotu olmus onu demek istemistim
Nikaha gitmenizi tavsiye ederim cunku omur boyu yuzyuze bakacaksiniz esinizi yalniz birakmayin
Eşim niye böyle birşey yaptın diye hesap sorunca anlattım. kız durduk yere söylenmiş bir söz gibi lanse etmiş. o sonuçlarını düşünmüştür heralde . ama ben yine de kaynıma bişey demedim. Söyleyedebilirdim. Beni öyle bir duruma düşürdü ki. napsaydım kendimi savunmasamıydım. Parantez içinde yazmamın nedeni görende trilyoner sanır demek istedim.