• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş güzarlığı ve çıldırmam !!

Hayir ben kayninizla ilgili fikrinizi yazdiginizi gorup sordum parantez icinde demissiniz ya kizin memur oldugunu ne parasi olabilecegini
Bence eltinizle aranizdaki konusmadan hic kimseye bahsetmeseniz daha iyi olurdu cunku anlattiklarinizla istemeden laf tasimis olmussunuz eltiniz gidip kayniniza eski sevgililerini sormus bile olsa konu tekrar size geldiginde eltimle aramda ozel bir konusmaydi eski sevgilileri anlatmadim deyip konuyu kapatabilirsiniz ayrintiya girdikce olani harfi harfine anlatinca problem cikmis cunku normalde siz haklisiniz ama insanlar sizin hakkinizda yanlis dusunmus ve sizin agzinizin tadi kacmis kotu olmus onu demek istemistim
Nikaha gitmenizi tavsiye ederim cunku omur boyu yuzyuze bakacaksiniz esinizi yalniz birakmayin

Eşim niye böyle birşey yaptın diye hesap sorunca anlattım. kız durduk yere söylenmiş bir söz gibi lanse etmiş. o sonuçlarını düşünmüştür heralde . ama ben yine de kaynıma bişey demedim. Söyleyedebilirdim. Beni öyle bir duruma düşürdü ki. napsaydım kendimi savunmasamıydım. Parantez içinde yazmamın nedeni görende trilyoner sanır demek istedim.

Valla okurken bak eski sevgilisi söyleydi diye lafa girdiğinde burdan mevzu cıkacagını anladım.bence büyük hata hiç bir kadına evleneceği adamın eski lerinden bahsetmemelisin ne olursa olsun.,çogu kadın sorun yapar.bilmiyorum diğer taraflardada büyük hatalar göremedim bunum haricinde

Asıl işgüzarlığı eltiniz yapmış, kaynınızla olan durumu size söylemesindeki amaç bence bu para konusunu kaynınıza söyleyeceğinizi düşünmesiydi ama evdeki hesap çarşıya uymadı eski sevgilileri duyunca çıldırdı.

Lafı taşıyan kendisi kaynınıza konuşmanızın tamamını anlatmayıp kendi işine geleni anlatmış, sizi herkese kötü göstermiş.

Sizin yerinizde olsam konuşmanın tamamını kaynıma anlatırdım.

Eşinizde kendince sizi savunmuş ama böyle yaparak sizi zor durumda bırakmış.

Nikaha gitmemezlik yapmayın eltiniz bu durumdan da sizi haksız çıkarır.

bence örnek vermenizde ben bir hata görmedim insan o anda o gelebilir aklına.eltinizin nişanlınıızı sorgulaması çok saçma hem sizden bişeyler öğreniyor hem nişanlısına aktıyor nasıl anlatabildi acaba.sizinde k.valdenize anlatmanız yanlış olmuş bence keşke anlatmasaymışsınız eşiniz bu konuda size kızmakla haklı.

Asıl işgüzarlığı eltiniz yapmış, kaynınızla olan durumu size söylemesindeki amaç bence bu para konusunu kaynınıza söyleyeceğinizi düşünmesiydi ama evdeki hesap çarşıya uymadı eski sevgilileri duyunca çıldırdı.

Lafı taşıyan kendisi kaynınıza konuşmanızın tamamını anlatmayıp kendi işine geleni anlatmış, sizi herkese kötü göstermiş.

Duygularıma tercüman oldunuz beni bi siz anladınız tamı tamamına teşekkürler.

Ben anlatmadım kaynıma. Kaynım beni arayıp hesap sorunca kusura bakma niyetim kötü değildi laf arasında öyle geçti dedim.Tabi ortada kaldım. Ama anlatmıycam neme lazım kimseye sebep olmak istemem. Çünkü kaynımı tanıyorum olay çıkarır.

Ben anlatmadım kaynıma. Kaynım beni arayıp hesap sorunca kusura bakma niyetim kötü değildi laf arasında öyle geçti dedim.Tabi ortada kaldım. Ama anlatmıycam neme lazım kimseye sebep olmak istemem. Çünkü kaynımı tanıyorum olay çıkarır.

Artık anlatmayın zaten olan olmuş eltinizin gerçek yüzünü görmüş oldunuz, kaynınız bunu sizden öğrenmesin, gerçekler er geç ortaya çıkar.

Başkaları yüzünden eşinizle kötü olmayın bakın eltinizle kaynınızın arası gayet iyi.

Eşimle sabah büyük bir kavga yaptık. Son bir hafta zaten zor geçti bi de üstüne bu.Konu şöyle ki kayınım nişanlı. Nişanlısı yani eltimle başlarda aramız iyiydi . Çok samimi değildik o ayrı şehirde ben ayrı şehirde öyle arada faceden, telden falan konuşurduk. Nişanında falan koştum yardım ettim. Nişan alışverişine kendi ailesinden kimse gitmedi ben gittim. Çok konuşmayan biri ve ben bi ihtiyacın olursa çekinme söyle demiştim. Bir gün beni aradı kaynımla sorun yaşadığını falan anlattı sonra benle param için mi evlenicek dedi bana (kendisi memur ne parası varsa). Neyse bende olur mu öyle şey daha öncede bi çok kızla görüştü hatta bak bi kız vardı öğretmendi ayrıldı falan dedim.o sırada bana anlatma eskileri dedi bende uzatmadım.Yani para olsa onlarla evlenirdi seni seviyor dedim. vay demez olaydım.Neyse kız gitmiş kaynımı sıkıştırmış kimle çıktın kaç kız girdi hayatına flan.Kaynım direk beni arıyo sen mi söyledin. Bende evet laf arasında geçti dedim. araları bozulmasın diye neye binaen söylediğimi söylemedim. Ama o günden sonra soğudum ne aradım ne sordu eltimi. Eşime de dedim ben artık eskisi gibi olamam mesafemi korurum. eşim sen git kaynımı ara nişanlın limonlupatayı niye aramıyor arasın de. Kaynım da eltimin bana kırgın olduğunu çünkü benim ona kaynımın eski sevgililerini anlattığımı söylemiş. Eşime kızdım o kızgınlıkla kayınvalideme anlattım olayı bak böyle diyor arkamdan işin aslı bu bunu bunu dedi ben böyle söyledim. Yarın öteki gün üstüme çamur atmasınlar dedim. Neyse sonra bir kavga kıyamet eşimle. Neymiş kayınvalideme niçin söylemişim. Belki yanlış ama nevrim döndü yaa.Konuşmuyorum şimdi eşimle.
Siz belki yardımcı olmak istemiş olabilirsiniz ama kayninin eski sevgililerini eltine anlatmak hata yapmışsın belki kaynın anlatmak istememistir veya daha önce hiç sevgilim olmadı gibi yalanlarda söylemiş olabilir sen iyi niyetli söylesen bile yanlış anlaşılır özele girmenn iyi olmamış ..

Herkes baştan aşağı hatalı bu konuda. Kimse derdini derdi olanla çözmemiş bir başkasına anlatmış işler arapsaçına dönmüş. Elti niye problemi sizinle çözmeye çalışıyor siz biye eski sevgiliyi katıyorsunuz o niye bunun hesabını soruyor bu çovuk yumurtadan dün mü çıktı ilk kız o mu olacaktı sonra siz niye şinize anlatıyorsunuz o niye kaynınıza söylüyor siz niye eşinize kızıp kayın valideyi arıyorsunuz yani düzgün bir kişi olsa..

Herkes baştan aşağı hatalı bu konuda. Kimse derdini derdi olanla çözmemiş bir başkasına anlatmış işler arapsaçına dönmüş. Elti niye problemi sizinle çözmeye çalışıyor siz biye eski sevgiliyi katıyorsunuz o niye bunun hesabını soruyor bu çovuk yumurtadan dün mü çıktı ilk kız o mu olacaktı sonra siz niye şinize anlatıyorsunuz o niye kaynınıza söylüyor siz niye eşinize kızıp kayın valideyi arıyorsunuz yani düzgün bir kişi olsa..

tüm yorumları okursanız cevabı bulacaksınız :KK45:

Birinin eski sevgilisi , evlenmek üzere olanlara söylenir mi ya ? Doğal olarak kız tabiki gidip kaynınıza sormuş. Belli ki kaynınız anlatmamış.
Bu da yetmezmiş gibi kv.nizede anlatmışsınız.
Haksız buldum sizi.

Eşinle sen niye kavga ediyorsun ki sacma bir mevzu için. Sizi ilgilendiren hiçbir durum yok. Eskilerden bahsetmeniz bana göre de hata onları yerin dibine sokmak icin olmadıkça :) cok kotulerdi sen süpersin desen kızmazdi da. O kismi eltinin hayal gucune birakman hoş olmamış. Ayriyeten eşin kaynina soyle arasin diyerek bence seni korumaya saydirmaya çalışmış ben bir yanlışlık görmedim o harekette.

Birinin eski sevgilisi , evlenmek üzere olanlara söylenir mi ya ? Doğal olarak kız tabiki gidip kaynınıza sormuş. Belli ki kaynınız anlatmamış.
Bu da yetmezmiş gibi kv.nizede anlatmışsınız.
Haksız buldum sizi.

Tamam ben haksızım diyelim yanlış yaptım diyelim. Peki bu kız niye kaynıma gidip ben yengene nişanlım param için mi benle evleniyor diye sordum o da böyle dedi. Kimlerle çıktın sen bakem diye hesap sormuyorda sadece yengem kız arkadaşını anlattı diyor. Onu da söyleseydi ya.Ya söylemeyip benle bi da konuşmasaydı. Yanlış anlaşılmaya müsait bu durum. Kayınvalideme söyledim zira yarın öbür gün pislikte atar böyle insan.

Ne olursa olsun eltiyle mesafeli olmak gerek.benimle param icin mi evleniyor sorusunu kayninizin gecmisini aktarmadan da pekala cevaplayabilirdiniz.
Kötü niyetle dememissiniz ama bakın daha yolun başında gereksiz bir sogukluk girmiş.
Bende kaynimin eski sevgilisini ve hatta eltim icin o kızı ahını alarak terkettigini ve bi cok seyi biliyorum gel gor ki ne o sordu ne ben soyledim.sorsada safa yatar söylemem. Herkesin ilişkisi kendine.
Ne kadar iyi niyetli de olsan suclu sen olursun burada olduğu gibi.
Bi de herseyi herkesle konusma.ciddiyetini guvenilirligini yitirirsin.

Tamam ben haksızım diyelim yanlış yaptım diyelim. Peki bu kız niye kaynıma gidip ben yengene nişanlım param için mi benle evleniyor diye sordum o da böyle dedi. Kimlerle çıktın sen bakem diye hesap sormuyorda sadece yengem kız arkadaşını anlattı diyor. Onu da söyleseydi ya.Ya söylemeyip benle bi da konuşmasaydı. Yanlış anlaşılmaya müsait bu durum. Kayınvalideme söyledim zira yarın öbür gün pislikte atar böyle insan.

O kıskançlıkla / sinirle konuşmuştur. O an kimsenin aklına açıklama yapmak gelmeyebilir

Eşim niye böyle birşey yaptın diye hesap sorunca anlattım. kız durduk yere söylenmiş bir söz gibi lanse etmiş. o sonuçlarını düşünmüştür heralde . ama ben yine de kaynıma bişey demedim. Söyleyedebilirdim. Beni öyle bir duruma düşürdü ki. napsaydım kendimi savunmasamıydım. Parantez içinde yazmamın nedeni görende trilyoner sanır demek istedim.
Yaaa iste bazen boyle olur iyiligine konusayim derken insan yanlis anlasilabilir hakliyken haksiz duruma dusebilir olsun bosver duzelir diye dusunuyorum ben sen esinle arani iyi tutmaya bak geri kalan herkes dis kapinin mandali canim birak kapa kapini disarda kalsinlar sen esinle mutlu ol yeter bence ;) nikaha gidip gitmemeyi bir kere daha dusun ama canim senin gitmemen esinin yalniz olmasi bazilarinin isine gelir resmen buna izin verme

Eşimle sabah büyük bir kavga yaptık. Son bir hafta zaten zor geçti bi de üstüne bu.Konu şöyle ki kayınım nişanlı. Nişanlısı yani eltimle başlarda aramız iyiydi . Çok samimi değildik o ayrı şehirde ben ayrı şehirde öyle arada faceden, telden falan konuşurduk. Nişanında falan koştum yardım ettim. Nişan alışverişine kendi ailesinden kimse gitmedi ben gittim. Çok konuşmayan biri ve ben bi ihtiyacın olursa çekinme söyle demiştim. Bir gün beni aradı kaynımla sorun yaşadığını falan anlattı sonra benle param için mi evlenicek dedi bana (kendisi memur ne parası varsa). Neyse bende olur mu öyle şey daha öncede bi çok kızla görüştü hatta bak bi kız vardı öğretmendi ayrıldı falan dedim.o sırada bana anlatma eskileri dedi bende uzatmadım.Yani para olsa onlarla evlenirdi seni seviyor dedim. vay demez olaydım.Neyse kız gitmiş kaynımı sıkıştırmış kimle çıktın kaç kız girdi hayatına flan.Kaynım direk beni arıyo sen mi söyledin. Bende evet laf arasında geçti dedim. araları bozulmasın diye neye binaen söylediğimi söylemedim. Ama o günden sonra soğudum ne aradım ne sordu eltimi. Eşime de dedim ben artık eskisi gibi olamam mesafemi korurum. eşim sen git kaynımı ara nişanlın limonlupatayı niye aramıyor arasın de. Kaynım da eltimin bana kırgın olduğunu çünkü benim ona kaynımın eski sevgililerini anlattığımı söylemiş. Eşime kızdım o kızgınlıkla kayınvalideme anlattım olayı bak böyle diyor arkamdan işin aslı bu bunu bunu dedi ben böyle söyledim. Yarın öteki gün üstüme çamur atmasınlar dedim. Neyse sonra bir kavga kıyamet eşimle. Neymiş kayınvalideme niçin söylemişim. Belki yanlış ama nevrim döndü yaa.Konuşmuyorum şimdi eşimle.
Amaaan keşke hiç karışmasaydın, olur mu öyle şey deseydin. Bugün kavga eder birbirlerinin ağzına tükürürler, yarın bir bakarsın can ciğer kuzu sarma... Sana ders olur işte. Bir daha konuşmazsın.

Ben kizin sizi ispiyonlamak icin nisanlisina soyledigine inanmiyorum..
Siz oyle talihsiz bir orneklendirme yapmissiniz ki kim olsa sinirlenir..
Kiz da bunlari duyunca direk nisanlisina dalip soyle bakalim sen kimlerle ciktin demis(kayninizin bunu soylemenize tepkisi varsa demek ki kiz bilmiyormus e duyuncada delirmistir)..
Ayrica da kiz sizinle bir seyler paylasmak icin aramis,
tum konustuklarinizi nisanlisina anlatmak zorunda degil zira size acilmis,
siz de eskilerden bahsedince kizin da haberi yoksa dogal olarak patlicak tabi..
Ve de kayniniz sizi arayinca sen mi soyledin diye sormus ilk once size..
Kiz belki sen bosver kimin soyledigini anlat bakalim demiste olabilir..

Arti aranizda gecenleri saga sola tasimaklada 2. yanlisi yapmissiniz.

Eskileri bana anlatma deyip eskileri nisanlisina sormak.... Madem eskiyi duymak istemiyor göründün adam gibi tavrının arkasında dur , eskiyi duymamak degilmiydi istegin!!!
Hichaz etmem böyle sinsilerden...
İnsani her türlü taklaya getiriyor bu huydakiler. Sen cevap verdim saniyorsun ama böyleleri hooop tepetaklak ediveriyor suclaniyorsun!!!!!

Back
X