- 19 Şubat 2024
- 237
- 106
- 23
- 31
Merhaba, direkt konuya girmek istiyorum. Benim eşimin bir kendi telefonu bir de iş telefonu var. Kendi telefonunun şifresini bilirim bazen onun yanında bazen çaktırmadan karıştırırım bir şey demez. Ama geçen gün bir olay oldu. Şunu da belirteyim iş telefonu evde olduğu tüm zamanlar boyunca genelde çantasının içindedir nadiren çıkarır. Bazen gece 12 de 1 de iş telefonu çalar iş yerinden x abi der. Ki bazen dinlerim gerçekten de erkek sesi gelir. Ki kendisi muhasebeci o saatte cidden muhasebeciye mi ihtiyaç duyuyorlar bilemiyorum. Ama ben bu telefonun şifresini vs bilmiyorum ve hiç kurcalamadım. Neyse geçen gün temizlik yaparken telefon çaldı ben yakındım telefona baktım ekranda güzel bir kadın resmi var ve akbank müdür yazıyor. Kim bu dedim. telefonu hemen elimden aldı yazıyor işte müdür işle alakalı dedi ve telefonu açmadı konuşmadı benim yanımda. Sonrasında içime kurt düştü çaktırmadan karıştırmak istedim ama telefonda hem şifre hem de Face ıd var açmam imkansız gibi yani. Ben baya şüphelendim surat astım 2 gündür de konuşmuyoruz ve hiç oralı değil o da bana küs. Bana böyle bir şey olsa ben telefonu açardım işle alakalıydı madem ve eşime hayatım hoşlanmadıysan telefona bakabilirsin boşuna kendini üzme derdim. Şifremi falan da verirdim. Yani neden elin adamı için kocamın aklına kurt düşüreyim ki. Ama o bunu yapmadı ve yapmayacak gibi duruyor. Siz ne dersiniz şüphelenmekte haksız mıyım? Ve ne yapmalıyım sizce?
Güncelleme: Evet arkadaşlar siz eşinizi en ufak şüpheli bir telefonda aldatıldığınızı düşünerek boşayabilirsiniz. Ama ben size aldatılıyor muyum ya da boşanayım mı diye sormadım!!! Saçma sapan yorumlar yapacaksanız hiç yapmayın.
Güncelleme: Evet arkadaşlar siz eşinizi en ufak şüpheli bir telefonda aldatıldığınızı düşünerek boşayabilirsiniz. Ama ben size aldatılıyor muyum ya da boşanayım mı diye sormadım!!! Saçma sapan yorumlar yapacaksanız hiç yapmayın.
Son düzenleme: