- 19 Şubat 2024
- 237
- 106
- 23
- 31
Hayır ben çalışmıyorum şu anPeşin hükümlü olmamakta yarar var kendi kendinize dert aramayın durduk yere gözlemleyin tekrar aynı şey olursa konuşmayi deneyin vardir illaki anladığı bir dil çalışıyormusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ben çalışmıyorum şu anPeşin hükümlü olmamakta yarar var kendi kendinize dert aramayın durduk yere gözlemleyin tekrar aynı şey olursa konuşmayi deneyin vardir illaki anladığı bir dil çalışıyormusunuz
Tabii ki boşanırım ama gururumu yenip onla konuşamıyorum ben de şu an ki onu haksız gördüğüm için onun gelip bir şeyleri çözmeye çalışmasını istiyorum.Kesin aldatıyor. İş olsa neden yanınızda açmasın, neden hemen gerilsin? Ama aldatıyorsa ne yapacaksınız, önemli olan bu. Yakalarsam ayrılırım diyorsanız tribi bırakın, şüphelendiğinizi belli etmeyin ki daha dikkatli olmasın. Yok ben boşanmam diyorsanız unutun gitsin
Tepkinizi koyun ortaya şüpheye düşürdüğünü ve bir açıklama yapması gerektiğini söyleyin ama bunu anlatırken lütfen öncesinde kendinizi iyice doldurup fevri davranmayın önce bir müddet sessiz kalın tavır alin nedenini sorduğunda anlatın tabi ki sizi önemsiyordur güveniniz bir kere sarsildiysa eminim ne anlatırsa anlatsın inanmauacaksiniz orası da ayrıTabii ki boşanırım ama gururumu yenip onla konuşamıyorum ben de şu an ki onu haksız gördüğüm için onun gelip bir şeyleri çözmeye çalışmasını istiyorum.
Bilemiyorum bir yandan da eşim benden korkar açıkçası biraz baskın bir karakterim var boşanırsak hayatını alt üst edeceğimi bilir o yüzden cesaret edemeyeceğini de düşüyorum ama belli olmaz tabii ki. En iyisi dediğiniz gibi takipte kalmakTepkinizi koyun ortaya şüpheye düşürdüğünü ve bir açıklama yapması gerektiğini söyleyin ama bunu anlatırken lütfen öncesinde kendinizi iyice doldurup fevri davranmayın önce bir müddet sessiz kalın tavır alin nedenini sorduğunda anlatın tabi ki sizi önemsiyordur güveniniz bir kere sarsildiysa eminim ne anlatırsa anlatsın inanmauacaksiniz orası da ayrı
Niye gelip çözmeye çalışsın? Nişanlıyken de yalanlarını yakalamışsınız ve evlenmişsiniz. Adamın mayası zaten bozukmuş. Güvenim asla yok dediğinize göre bu yalanların bazıları kadınlarla ilgiliydi. Durum şüpheli ama çoktan mazeretleri bahaneleri halletmiştir. Boşanırım diyorsanız kartlarınızı açık oynayın. Avukat tutmak istiyorum ya da bütün telefon dökümlerini beraber isteyeceğiz diyin.Tabii ki boşanırım ama gururumu yenip onla konuşamıyorum ben de şu an ki onu haksız gördüğüm için onun gelip bir şeyleri çözmeye çalışmasını istiyorum.
1. Olarak nişanlıyken değil sevgiliyken dedim. 2.si ilişkimizin en başında benim hoşlanmadığım bir kız arkadaşıyla metrobüs yolculuğu yaptığı ve ben bunu öğrenince yalanladığı için kimse kimseyi kolay kolay harcamaz.Niye gelip çözmeye çalışsın? Nişanlıyken de yalanlarını yakalamışsınız ve evlenmişsiniz. Adamın mayası zaten bozukmuş. Güvenim asla yok dediğinize göre bu yalanların bazıları kadınlarla ilgiliydi. Durum şüpheli ama çoktan mazeretleri bahaneleri halletmiştir. Boşanırım diyorsanız kartlarınızı açık oynayın. Avukat tutmak istiyorum ya da bütün telefon dökümlerini beraber isteyeceğiz diyin.
neyse evlendikten sonra değişti, sevgiliyken böyle değildi demedi en azındanCevabın burda zaten
eee o zaman ? madem kocanı kocandan çok savunacaktın niye konu açıyorsunuz ki ? adam yalana meyilli demek ki. kıymetliyse kocan git sarıl barış sineye çek biz boşan diyince boşanıyorlarmış gibi atarlanmanın anlamı yok.1. Olarak nişanlıyken değil sevgiliyken dedim. 2.si ilişkimizin en başında benim hoşlanmadığım bir kız arkadaşıyla metrobüs yolculuğu yaptığı ve ben bunu öğrenince yalanladığı için kimse kimseyi kolay kolay harcamaz.
3.sü benim sadece asla ona değil kimseye güvenim yok dedim.
4.sü iş telefonu bu sonuçta kadın gerçekten banka müdürü olabilir zaman içerisinde işle alakalı birden çok kez konuşmuş da olabilir. Bu dediğiniz neyi kanıtlar? İnsanları hemen boşatmaya çok meraklısınız ama bir aileyi öyle zırt diye dağıtmak kolay değil. Hele ki ortada çoluk çocuk varsa. Bence bilip bilmeden insanlara böyle yorumlar yapmayın.
şüphelenmekte haklısınız iş için aramaları normal ama elinizden telefonu çekmesi direkt veya 2 gün hiçbir şey yapmaması bana anormal geldiMerhaba, direkt konuya girmek istiyorum. Benim eşimin bir kendi telefonu bir de iş telefonu var. Kendi telefonunun şifresini bilirim bazen onun yanında bazen çaktırmadan karıştırırım bir şey demez. Ama geçen gün bir olay oldu. Şunu da belirteyim iş telefonu evde olduğu tüm zamanlar boyunca genelde çantasının içindedir nadiren çıkarır. Bazen gece 12 de 1 de iş telefonu çalar iş yerinden x abi der. Ki bazen dinlerim gerçekten de erkek sesi gelir. Ki kendisi muhasebeci o saatte cidden muhasebeciye mi ihtiyaç duyuyorlar bilemiyorum. Ama ben bu telefonun şifresini vs bilmiyorum ve hiç kurcalamadım. Neyse geçen gün temizlik yaparken telefon çaldı ben yakındım telefona baktım ekranda güzel bir kadın resmi var ve akbank müdür yazıyor. Kim bu dedim. telefonu hemen elimden aldı yazıyor işte müdür işle alakalı dedi ve telefonu açmadı konuşmadı benim yanımda. Sonrasında içime kurt düştü çaktırmadan karıştırmak istedim ama telefonda hem şifre hem de Face ıd var açmam imkansız gibi yani. Ben baya şüphelendim surat astım 2 gündür de konuşmuyoruz ve hiç oralı değil o da bana küs. Bana böyle bir şey olsa ben telefonu açardım işle alakalıydı madem ve eşime hayatım hoşlanmadıysan telefona bakabilirsin boşuna kendini üzme derdim. Şifremi falan da verirdim. Yani neden elin adamı için kocamın aklına kurt düşüreyim ki. Ama o bunu yapmadı ve yapmayacak gibi duruyor. Siz ne dersiniz şüphelenmekte haksız mıyım? Ve ne yapmalıyım sizce?
konuşmalısınız daha da dert etmedenTabii ki boşanırım ama gururumu yenip onla konuşamıyorum ben de şu an ki onu haksız gördüğüm için onun gelip bir şeyleri çözmeye çalışmasını istiyorum.
Bu erkeklerin şeyini kesseler acaba aldatmaya yönelirler mi bi daha?Merhaba, direkt konuya girmek istiyorum. Benim eşimin bir kendi telefonu bir de iş telefonu var. Kendi telefonunun şifresini bilirim bazen onun yanında bazen çaktırmadan karıştırırım bir şey demez. Ama geçen gün bir olay oldu. Şunu da belirteyim iş telefonu evde olduğu tüm zamanlar boyunca genelde çantasının içindedir nadiren çıkarır. Bazen gece 12 de 1 de iş telefonu çalar iş yerinden x abi der. Ki bazen dinlerim gerçekten de erkek sesi gelir. Ki kendisi muhasebeci o saatte cidden muhasebeciye mi ihtiyaç duyuyorlar bilemiyorum. Ama ben bu telefonun şifresini vs bilmiyorum ve hiç kurcalamadım. Neyse geçen gün temizlik yaparken telefon çaldı ben yakındım telefona baktım ekranda güzel bir kadın resmi var ve akbank müdür yazıyor. Kim bu dedim. telefonu hemen elimden aldı yazıyor işte müdür işle alakalı dedi ve telefonu açmadı konuşmadı benim yanımda. Sonrasında içime kurt düştü çaktırmadan karıştırmak istedim ama telefonda hem şifre hem de Face ıd var açmam imkansız gibi yani. Ben baya şüphelendim surat astım 2 gündür de konuşmuyoruz ve hiç oralı değil o da bana küs. Bana böyle bir şey olsa ben telefonu açardım işle alakalıydı madem ve eşime hayatım hoşlanmadıysan telefona bakabilirsin boşuna kendini üzme derdim. Şifremi falan da verirdim. Yani neden elin adamı için kocamın aklına kurt düşüreyim ki. Ama o bunu yapmadı ve yapmayacak gibi duruyor. Siz ne dersiniz şüphelenmekte haksız mıyım? Ve ne yapmalıyım sizce?
Ben kocamı değil benim söylediklerimin manipüle edilmemesini savunuyorum. Eminim bunu diyen de dünyanın en dürüst insanıdır ve herhangi birine asla ve asla bir yalan söylememiştir ve asla bu yüzden yalana meyilli biri değildir.eee o zaman ? madem kocanı kocandan çok savunacaktın niye konu açıyorsunuz ki ? adam yalana meyilli demek ki. kıymetliyse kocan git sarıl barış sineye çek biz boşan diyince boşanıyorlarmış gibi atarlanmanın anlamı yok.
istediğime yorum yaparım. Ee boşamayacaksın gaza gelmiyorsun niye atarlanıyorsun ki ? aldatılıyorsun bunun sen de farkındasın öfkeni başka yere yansıtma ha için böyle rahatlayacaksa da yansıtıp kendini kandır .Ben kocamı değil benim söylediklerimin manipüle edilmemesini savunuyorum. Eminim bunu diyen de dünyanın en dürüst insanıdır ve herhangi birine asla ve asla bir yalan söylememiştir ve asla bu yüzden yalana meyilli biri değildir.Benim kocam kıymetli olabilir ya da olmayabilir. Sarılırım ya da sarılmam sizi hiç alakadar etmez. Burası bir platform "Bir derdim var" başlığı altında dertlerini yazarlar, bir önerisi olan da DÜZGÜNCE saygı çerçevesi içinde cevap verir. Sizin yaptığınız insanları gaza getirmek. Ben yemiyorum tabii sadece düzgünce yorum yapanları dikkate alıyorum ama mutlaka sizin gibi yorum yapanlardan gaza gelenler vardır. Bence yapmayın böyle veballeri taşıyamazsınız. Daha geçenlerde okudum buradakilerin ve arkadaşlarının gazıyla kocasını boşayıp pişman olan birini. Ayrıca bu üslupla benim konuma lütfen bir kez daha bir şey yazmayın. İlerde sizin kocanızın iş telefonunu bir kadın ararsa siz boşarsınız direkt. Ama bana lütfen yorum yapmayın.
Galiba sizin okuma anlama sorununuz var kocanın iş telefonunu kadın aradı diye size kimse birşey demek zaten adama güvenmiyormuşsun sevgililik döneminden yaptığı şeylerden ee şimdi o zaman niye kurcalıyorsun güvenin yok boşanmazsında konunun amacı ne kocanımı çekiştirelim?Ben kocamı değil benim söylediklerimin manipüle edilmemesini savunuyorum. Eminim bunu diyen de dünyanın en dürüst insanıdır ve herhangi birine asla ve asla bir yalan söylememiştir ve asla bu yüzden yalana meyilli biri değildir.Benim kocam kıymetli olabilir ya da olmayabilir. Sarılırım ya da sarılmam sizi hiç alakadar etmez. Burası bir platform "Bir derdim var" başlığı altında dertlerini yazarlar, bir önerisi olan da DÜZGÜNCE saygı çerçevesi içinde cevap verir. Sizin yaptığınız insanları gaza getirmek. Ben yemiyorum tabii sadece düzgünce yorum yapanları dikkate alıyorum ama mutlaka sizin gibi yorum yapanlardan gaza gelenler vardır. Bence yapmayın böyle veballeri taşıyamazsınız. Daha geçenlerde okudum buradakilerin ve arkadaşlarının gazıyla kocasını boşayıp pişman olan birini. Ayrıca bu üslupla benim konuma lütfen bir kez daha bir şey yazmayın. İlerde sizin kocanızın iş telefonunu bir kadın ararsa siz boşarsınız direkt. Ama bana lütfen yorum yapmayın.
İş telefonunun şifresini kırmak için danışmanlık istiyordur belki.Galiba sizin okuma anlama sorununuz var kocanın iş telefonunu kadın aradı diye size kimse birşey demek zaten adama güvenmiyormuşsun sevgililik döneminden yaptığı şeylerden ee şimdi o zaman niye kurcalıyorsun güvenin yok boşanmazsında konunun amacı ne kocanımı çekiştirelim?
Evet şu an daha da agresifleştin ve saldırı moduna geçtin. Ama gülünçsünüz gerçekten hanımefendi.istediğime yorum yaparım. Ee boşamayacaksın gaza gelmiyorsun niye atarlanıyorsun ki ? aldatılıyorsun bunun sen de farkındasın öfkeni başka yere yansıtma ha için böyle rahatlayacaksa da yansıtıp kendini kandır .
ok.Evet şu an daha da agresifleştin ve saldırı moduna geçtin. Ama gülünçsünüz gerçekten hanımefendi.Şu dünyada eşine şüpheli bir telefon geldi diye direkt aldatıldığını ve boşanması gerektiğini düşünecek tek bir kadın yoktur sanıyorum. Siz dışında tabii. İhtimalleri değerlendirip risk analizi yaparak strateji oluşturmak, fikir almak da biraz zeka işidir, absürt fikirleri elemine etmek de tabii ki. Size bir kez daha karşılık vermiyorum. İyi geceler dilerim.
Eeee niye açtınız konuyu hanımefendi, önünüze geleni azarlayacaksanız. Hem babama dahi güvenmem diyorsunuz, hem de bir telefonla yuva mı yıkılır diyorsunuz. Madem bizim fikirlerimiz saçmaysa gidip özür dileyin ve sarılın kocanıza. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?Ben kocamı değil benim söylediklerimin manipüle edilmemesini savunuyorum. Eminim bunu diyen de dünyanın en dürüst insanıdır ve herhangi birine asla ve asla bir yalan söylememiştir ve asla bu yüzden yalana meyilli biri değildir.Benim kocam kıymetli olabilir ya da olmayabilir. Sarılırım ya da sarılmam sizi hiç alakadar etmez. Burası bir platform "Bir derdim var" başlığı altında dertlerini yazarlar, bir önerisi olan da DÜZGÜNCE saygı çerçevesi içinde cevap verir. Sizin yaptığınız insanları gaza getirmek. Ben yemiyorum tabii sadece düzgünce yorum yapanları dikkate alıyorum ama mutlaka sizin gibi yorum yapanlardan gaza gelenler vardır. Bence yapmayın böyle veballeri taşıyamazsınız. Daha geçenlerde okudum buradakilerin ve arkadaşlarının gazıyla kocasını boşayıp pişman olan birini. Ayrıca bu üslupla benim konuma lütfen bir kez daha bir şey yazmayın. İlerde sizin kocanızın iş telefonunu bir kadın ararsa siz boşarsınız direkt. Ama bana lütfen yorum yapmayın.
Ben önüme gelene değil pervasızca aldatılıyorsun diyenlere yazıyorum. Sizin deyiminizle azarlıyorum. Ne olduğu bilinmeyen şüpheli olabilecek konumda olan bir telefon yüzünden siz direkt aldatıldığınızı kabul edip boşanacaksanız buyrun boşayın. Bizim fikirlerimiz saçmaysa diye başlayıp yine saçma fikir veriyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye benim size sormam gerek. Ben aldatılıyor muyum ya da boşayayım mı kocamı diye mi sormuştum tekrar bir açıp bakın isterseniz. Ben nasıl bir yol izleyebilirim ve şüphelenmekte haklılığım var mı diye sordum. Saygıyla yorum yapanlara nasıl cevap vermişim ona da bakın. Gece gece insanları nasıl çileden çıkarırım nasıl yanlış yola sürüklerim diye kafa patlatacağınıza hemcinslerimize destek olsak daha iyi olur bence!Eeee niye açtınız konuyu hanımefendi, önünüze geleni azarlayacaksanız. Hem babama dahi güvenmem diyorsunuz, hem de bir telefonla yuva mı yıkılır diyorsunuz. Madem bizim fikirlerimiz saçmaysa gidip özür dileyin ve sarılın kocanıza. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?