• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş telefonu

Kim uydurmuş bu sözü , denetimli serbestlik olur bu olsa olsa. Bir insanın bir şeyi yapacağı varsa; 7/24 gözlem altında da tutsanız bir yolunu bulur, yine yapar.

Bu normal ve sağlıklı bir insan davranışı mı sizce ?
Öğretmen hanımın evde canı çok sıkılıyor anlaşılan ;)

Direkt olarak aldatılıyorsun, boşanmazsın ama vs. minvalinde yorumlar yapıldı ben buna sinirlendim ve bu insanları savunanlara. Rollenmedim yani.
Hepi topu 4 sayfa hepsini gördüm böyle bir şey yok. Siz bırakın onu, eşinizin bu tavrı, g.tünü dönüp küsmeleri, suçlamaları sizi sorgulayamaz hale getirmek için, artık korkacaksınız adama bişey demeye, o da rahat edecek.

Kim uydurmuş bu sözü , denetimli serbestlik olur bu olsa olsa. Bir insanın bir şeyi yapacağı varsa; 7/24 gözlem altında da tutsanız bir yolunu bulur, yine yapar.

Bu normal ve sağlıklı bir insan davranışı mı
Evet gayet de normal. Çünkü eşlerin birbirinden özeli olamaz. Ben bugüne kadar iş telefonunu karıştırmadım ama şüpheli bir yaşanınca telefon birden elimden çekilip alınınca tabii ki sorgularım ve bulmaya çalışırım. Ayrıca psikolog ya da psikiyatristsiniz sanırım hemen tanı koyduğunuza göre.

Sadakat kontrole tabidir diye bir söz vardır bilmem duydunuz mu? Eşimin de benden ayrı biz özeli olamaz. He belli ki siz başka düşünüyorsunuz. Siz eşinize saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla yaklaşıyorsanız o sizin sorununuz.
Değildir konu sahibi birine ya güvenirsiniz ya güvenmezsiniz Sosyal yaşantı da istediğiniz kadar sınayın komşuyu arkadaşı esnafı ama eş konusu hepsinden ayrıdır.Sürekli takip ettiğin didikleyip kontrol ettiğin ilişki ilişki değildir.Bunun normal olduğunu düşünüyorsanız yanlışsınız.....

Boşanmak değil mesele, size boşan diyen de olmamış. Boşanma gündeminizde olmayacaksa karıştırmayın denmiş yine sizi düşünerek söylenen bir şey, araştırıp karıştırıp bişey yapmayınca arsızlaşıyorlar çünkü. Direkt aldatılıyorsun da diyen olmamış size, kendi kendinize rollenmişsiniz. Eşiniz altı üstü telefonu açıp elinize verecekti iş telefonu sonuçta orda özel ne olabilir, onun yerine dönmüş sırtını küsmüş, size uykuları haram etmiş kendi horul horul uyumuş. Aldatma olması gerekmiyor, insan bu kadar vurdumduymaz birinin yanında varlığını sorgular.
İş telefonundaki tüm bilgiler özeldir yalnız. İlgili iş yerinde çalışmayan bir insanın: orda okuduğu bir cümleyi, bir mesajı başka bir ortamda aktarması umulmadık sorunlara yol açar. Adam da iş bilgilerinin gizliliğini korumadığı için işinden olur.

Değildir konu sahibi birine ya güvenirsiniz ya güvenmezsiniz Sosyal yaşantı da istediğiniz kadar sınayın komşuyu arkadaşı esnafı ama eş konusu hepsinden ayrıdır.Sürekli takip ettiğin didikleyip kontrol ettiğin ilişki ilişki değildir.Bunun normal olduğunu düşünüyorsanız yanlışsınız.....
Sosyal yaşantıda insanları sınamakta normal değil ki.

Bana da aynen böyle gibi geliyor işte
Konu başka yerlere gitmiş ama velevki şüphe ettiğiniz şey olmamış olsun. Eşine saygısı olan insan onu ikilemde, acabada bırakmaz. Doğru düzgün açıklama yapar, dediğiniz gibi çok merak ediyorsan al bak der. Bunları demeyip küsen adam her türlü sorunludur.
Durup durup kocanın telefonunu karıştırmaya gerek yok ama bir hareketten ötürü şüpheye düştüysem ve o telefon benden gizleniyorsa ciddi sorun olurdu bu. Siz baskınım, eşim benden çekinir demişsiniz ama öyle değil malesef. Eşiniz sandığınız gibi sizden çekinse çok daha şeffaf davranırdı.

Sadakat kendini kontrol etmektir olsa çok güzel bir laf olurdu bence ;) ama ben kontrol ediyorum diye o yüzden bana sadakat duyacak kişiyi napim şaka gibi cidden

Sürekli değil ara sıra bakarım evet. Ki bu platformda aldatılan kadınlara sorsak eminim çok büyük çoğunluk yapmaz dedikleri eşlerinin telefonunu karıştırarak ya da tesadüfen telefonda görerek yakalamıştır. Ben öyle gözüm kapalı güvenemem kimseye. Siz ben yapıyorum diyorsanız siz bilirsiniz.

4.sü iş telefonu bu sonuçta kadın gerçekten banka müdürü olabilir zaman içerisinde işle alakalı birden çok kez konuşmuş da olabilir. Bu dediğiniz neyi kanıtlar?
Evet bakın çok doğru konuşmuşsunuz. Fakat bu kadar basit bir şey için telefonu açmaması, size göstermemesi, şifresini vermemesi ve bir de bu sebeple küsmesi normal mi?
Eğer size normal gelse konu açmazdınız diye düşünüyorum.
Evet kesin net bir şey diyemeyiz. Ama gizli yapılan her şeyin muhakkak pis bir sebebi vardır..

Sadakat kendini kontrol etmektir olsa çok güzel bir laf olurdu bence ;) ama ben kontrol ediyorum diye o yüzden bana sadakat duyacak kişiyi napim şaka gibi cidden
Öf tamam hepiniz kocanızın hiç telefonuna bakmazsınız, neredesin diye üstelemezsiniz, bir şey söyleyince hemen koşulsuz şartsız inanırsınız. Anlıyorum tamam. Siz ve eşleriniz mükemmelsiniz. 😃

Evet bakın çok doğru konuşmuşsunuz. Fakat bu kadar basit bir şey için telefonu açmaması, size göstermemesi, şifresini vermemesi ve bir de bu sebeple küsmesi normal mi?
Eğer size normal gelse konu açmazdınız diye düşünüyorum.
Evet kesin net bir şey diyemeyiz. Ama gizli yapılan her şeyin muhakkak pis bir sebebi vardır..
Ben buna katılıyorum tabii ki dediğiniz gibi bu yüzden konuyu açtım. Ama insanların üslubu ve hemen yaftalaması o kadar iğrenç ki... Benim kocam bir şey yapmış olabilir evet ama yapmamış da olabilir. Ben bunu nasıl anlayabilirim gibisinden bir soru sordum. Ama insanlar hemen aldatılıyorsun boşanmayacaksan hiç uğraşma vs. diyor buna deliriyorum. Bir şey çıkarsa karşıma tabii ki boşanacağım. Ama elimde kanıt vs. yokken ben kimseye %100 hüküm veremem.

Öncelikle " suphelenmekte haksız mıyım?" diye sormussunuz. Aldatılmaktan şüphe duyuyorsunuz. İnsanlar bu doğrultuda cevap vermiş. Sonra cevap verenlere genel ön sayfada " ben size aldatiliyor müyüm?" diye sormadım demişsiniz. Kizmissiniz.

Siz de biliyorsunuz ki seven sevdigini şüpheye düşürmez.

Öf tamam hepiniz kocanızın hiç telefonuna bakmazsınız, neredesin diye üstelemezsiniz, bir şey söyleyince hemen koşulsuz şartsız inanırsınız. Anlıyorum tamam. Siz ve eşleriniz mükemmelsiniz. 😃
E ben inanıyorum güveniyorum bakmıyorum nerdesin diye niye darlim adami ya işinde ya evinde seni bilmem 20 yıldır nerdeyse hiç boyle saçma tartişmalarimız olmadi kimse eşim ve ben mükemmel dememiş

Back
X